Vinder af Bageopskrifter fra hele verden

af | 1. nov 2014 | Anmeldelser, Bagning

En lørdag formiddag den første november, hvor solen skinner og sidder jeg med en god kop kaffe og kigger på den lange liste med deltagere til konkurrencen om bogen Bageopskrifter fra hele verden. Og hvor er der mange der har deltaget, hvilket jeg er blæst helt bagover. Jeg ved ikke, hvad jeg forventede af deltagere, hele 26 har svaret korrekt på bloggen og en har sendt en mail til mig. Jeg har valgt, at medtage mailen i lodtrækningen.

Lodtrækningen er foregået med Random.ord, hvor alle deltagere har fået et nummer fra 1 – 27 i forhold til, hvornår I hver især har svaret.

Vinder

Resultatet af Random Integer Generator blev nr. 18.

Bageopskrifter fra hele verden

Som er Fru. Winther, stort tillykke med bogen og rigtig god weekend.

Eftersom konkurrencen blev en stor succes har jeg besluttet, at lave en ny til december. Denne gang bliver det en opskrift af en dansk forfatter. Følg med på bloggen, og du vil finde ud af mere senere på måneden.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.

Når du er tilmeldt mit nyhedsbrev deltager du fire gange om året i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500 til Kødriget.dk, som tilbyder kvalitetskød. Vinderen får direkte besked.

Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!