Weber Pizza – Fra egen Take Away

af | 1. jan 2012 | Bagning, BBQ/Grill, Hovedretter, Opskrifter

 

I flere år har jeg brugt min Weber til, at bage pizzaer i. For at gøre bunden sprød bruger jeg en pizzasten til, at bage den på. Når jeg laver en pizza køber jeg oftest frisk parmaskinke, oste eller forskellige skiver af italienske eller spanske pølsetyper i en af de lokale specialbutikker. Så hvis jeg nu gad, stod jeg ved min Weber, men nej ikke i år ;-).

Du kan se en opskrift på Pizza her.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

1 Kommentar

  1. Anders Damm

    Den Pizza ser satme lækker ud!

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.

Når du er tilmeldt mit nyhedsbrev deltager du fire gange om året i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500 til Kødriget.dk, som tilbyder kvalitetskød. Vinderen får direkte besked.

Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!