Go Back
Udskriv

Syltede rødløg nem og lækker tilbehør

Flotte og smagfulde syltede rødløg er super nemme, at lave og passer rigtig godt til hotdogs, burgere eller andet. Syltede rødløg smager fantastisk godt.
Ret Opskrift, Syltning, Tilbehør, Grøntsager
Køkken Dansk
Keyword Rødløg, Syltede, Syltning, Tilbehør
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Forfatter Søren Willadsen

Equipment

Ingredienser

  • 3 Rødløg skåret i ottende dele
  • 1 dl Mizkan eddike eller anden riseddike, som kan fås i specialbutikker. Kan erstattes af almindelig, eller æbleeddike
  • 1 dl vand
  • ½ dl rørsukker
  • 2 spsk honning
  • 5 peberkorn
  • 5 nelliker
  • 3 hele allehånde
  • 1 laurbær

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser på nær rødløg i en gryde, som varmes op indtil honning og rørsukker er opløst.
  • Kom rødløgene i, sluk for varmen og lad det stå i 5 - 10 minutter, hvorefter det hele kommes på skoldede glas, der er skyllet i enten atamon eller vodka.

Noter

Syltede rødløg kan holde sig et par måneder i køleskabet, hvorefter både smag og farve aftager.
De er en utrolige lækre til okse- og lammekød, gryderetter, i burgere og meget mere.