Udskriv

Asiatiske Svinekæber

Asiatisk inspirerede svinekæber er en lækker kombinatin af lidt klassisk fransk og asiatisk.
Ret Hovedret, Svinekød, Svinekæber, Simreret
Køkken Asiatisk
Keyword Svinekæber, Asiatisk, Simreret
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 2 timer
Samlet tid 2 timer 30 minutter
Antal 4
Forfatter Søren

Ingredienser

  • 1 spsk Frisk revet ingefær
  • 3 fed Hvidløg
  • 3 Skalotteløg
  • 2 dl. Portvin
  • ½ dl. Soyasauce
  • 3 spsk. Ris eddike
  • 1 Kanel
  • 1 Stjerenanis
  • 2 spsk. Tomatpuré
  • 2 spsk. Tamarinde
  • 4 dl. Hønsefond
  • 3 spsk. Olie eller klaret smør

Sådan gør du

  • Varm en pande op og hæld olie eller klaret smør i. Brun svinekæberne på alle sider, og tag dem af panden.
  • Skær skalotteløgene i små tern.
    Sæt en stor gryde over lav varme, og hæld olie eller klaret smør i.
    Hæld løg, hvidløg og ingefær i. Lad det småsimre i et par minutter.
  • Tilsæt portvinen og lad alkoholen dampe af.
    Tilsæt de øvrige ingredienser, på nær olie/klaret smør, og svinekæberne.
  • Lad svinekæberne småsimre i ca. 2 timer, eller indtil de næsten falder fra hinanden.

Noter

Udover, at serverer en perlebyg otto kan man tilberede en grov mos.