Udskriv

Rosenkålssalat

Ret Salat, Tilbehør
Køkken Dansk
Forb. tid 20 minutter
Antal 4

Ingredienser

  • 250 g. rosenkål
  • 1 fennikel
  • 1 rødløg
  • 8 - 10 radiser
  • 4 dl. grofthakket grøntkål
  • 3 spsk. god olivenolie
  • 2 spsk. frisk grape- eller appelsinsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skyl rosenkålene og fjern de yderste blade, og skær dem i meget tynde skiver på et mandolinjern.
  • Fennikel, rødløg og radiser skæres ligeledes i meget tynde skiver.
  • Grøntkålen skylles og hakkes groft i mindre stykker, hvorefter det blancheres i 1 minut, og kommes i isvand.
  • Tør grøntkålen i et viskestykke.
  • Bland olivenolie og grape- eller appelsinsaft og smag til med salt og peber.
  • Kom rosenkål, fennikel, rødløg og radiser i en skål og vend dressingen i.