Udskriv

Bladselleri, rygeost & stenbiderrogn

Hapsere, snacks eller appetizere af stenbiderrogn sammen med et glas bobler eller hvidvin er en super god måde, at byde ens gæster velkommen på.
Ret Fisk, forret, Hapser, appetizer, snack, Stenbiderrogn, rygeost
Køkken Dansk
Keyword Stenbiderrogn, rygeost, fisk, skaldyr, snack
Forb. tid 15 minutter
Antal 4
Forfatter Søren

Ingredienser

  • 1 bundt bladselleri
  • 100 g. rygeost
  • 1 bæger 18 % creme fraiche
  • 1 - 2 dl Stenbiderrogn eller ørredrogn Ved ørredrogn vil et glas være nok
  • Havsalt
  • Evt. trøffeltang

Sådan gør du

  • Rør rygeosten i en skål, og dernæst lidt af creme fraichen i af gangen, indtil konsistensen er dejlig cremet.
  • Skær enderne af bladselleriene, og skyl dem.
  • Del dem i ca. 5 cm længde.
  • Smør rygeostecremen på bladsellerien med en kniv, så fordybningen fyldes ud.
  • Top hver bladselleri med enten stenbiderrogn eller ørredrogn.
  • Drys med havsalt og evt. trøffeltang.

Noter

Rygeostecremen kan tilberedes dagen inden og kan også blive fyldt i bladsellerien dagen inden.