Udskriv

Cubano Sandwich

Cubano Sandwich har en lækker kombination af pulled pork, sprød og luftig brød og syrlige agurker.
Ret Svinekød, Sandwich, Frokost, Hovedret
Køkken Amerikansk, Cuba
Keyword Sandwich, Cubano, Pulled Pork, Svinekød
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4
Forfatter Søren

Ingredienser

Sådan gør du

  • Placer en stor pande på varmen ved middelhøj varme.
  • Bland mayonnaise, sennep, chipotle med hinanden. Smag det til og tilsæt evt. mere sennep og salt.
  • Del brødene i halve og skær dem horisontalt igennem som et rundstykke (se billederne under opskriften).
  • Smør hver over- og underdel med mayo- og sennep blandingen.
  • Skær drueagurkerne i lange skiver.
  • Kom ost oven på hvert over- og underdel.
  • Læg drueagurk skiver på hver underdel.
  • Dernæst placeres skinke skiver ovenpå drueagurker.
  • Til sidste placeres pulled porken ovenpå skinke skiverne.
  • Læg overdelen ovenpå underdelen.
  • Tryk dem lidt flad.
  • Kom lidt smør på den varme pande.
  • Placer cubano sandwicherne på panden og den anden pande ovenpå cubano sandwicherne for, at trykke dem ned så de bliver flade.
  • Lad sandwicherne stege i et par minutter hvorefter de vendes.
  • Det er vigtigt, at osten smelter inden de tages af panden.
  • PS. Har du en indendørs bordgrill kan den i stedet bruges.

Noter

Server f.eks. cubano sandwicherne med pommes frites, og en kold øl til.
Man kan tilberede sin pulled pork i enten ovnen, på grillen eller ved sous vide metoden. Alt afhængig af ens temperament.