Udskriv

Rabarbermuffins med chokolade stykker

Rabarbermuffins med chokolade stykker er en nem og perfekt måde, at bage muffins på. Perfekt til en eftermiddagshygge.
Ret Bagværk, Dessert, Opskrift, Kage
Køkken Amerikansk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 12 stk.
Forfatter Søren

Equipment

Ingredienser

  • 3 æg
  • 150 g. sukker
  • 150 g. smør
  • 200 g. mel
  • 1 dl. yoghurt
  • 125 g. rabarber
  • 200 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 50 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Skyld rabarberne grundigt for jord, og skær toppen af. Skær dem dernæst i tynde skiver , som kommes i en skål, hvor der vendes 1 spsk. sukker i,
  • Hak chokoladen groft. Der må gerne være store stykker i mellem.
  • Kom sukker og smør i en skål, og pisk det indtil det er cremet og tykt.
  • Pisk dernæst et æg i ad gangen, og pisk videre et par minutter. Tilsæt yoghurten og pisk det i.
  • Bland mel og bagepulver samme og vend det i dejen sammen med chokoladestykkerne.
  • Fordel dejen i formene.
  • Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter.
  • Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle lidt af.
  • Drys dem evt. med lidt flormelis.

Noter

Muffins kan holde sig i en lufttæt beholder 3 – 4 dage.