Go Back
+ servings
Udskriv

Huevos Rancheros Mexikansk Morgenmad

Ret Mexikansk
Køkken Morgenmad / Brunch
Forb. tid 35 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 35 minutter
Antal 4
Forfatter Søren

Ingredienser

  • 500 g. hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 peberfrugter
  • 1 stærk chili
  • 1 ds. kidney beans butter beans el.lign.
  • 1 ds. flåede tomater
  • Tabasco sauce
  • 1 tsk. Chili pulver
  • ½ tsk. Chipotle eller erstattes med ½ tsk cayenne peber og 1 tsk. røget paprika
  • 1 lime
  • 4 æg
  • 4 stk. soft burritos
  • 1 hel lime skåret i kvarte

Sådan gør du

  • Skær hvidløg, løg, chili og peberfrugt i tern.
  • Varm en pande op til næsten på fuld skrue og brun oksekødet.
  • Skru ned for panden til mellem middel, og sauter hvidløg, løg og peberfrugter.
  • Tilsæt de flåede tomater og bønner.
  • Smag til med tabasco, chilipulver, chipotle, limesaft og salt og peber.
  • Lad det simre i mindst 30 minutter gerne mere.
  • Inden servering laves der 4 fordybninger i chili massen, hvori et æg i hvert slås i. Læg låget på panden og lad æggede færdigstege.
  • Server med, limestykker, soft burritos og evt. guacamole til.