Go Back
+ servings
Udskriv

Bloggers Challenge - Chipotle Pulled Pork Dog

Hvis du ikke har tid kan du købe en pose hotdog brød. Når pulled porken er færdig rives den fra hinanden med to gafler og bland med stegesky og den medfølgende marinade. Tilpas mængden af marinade efter smag. Skær hotdogbrødene op og kom et lag avocadocreme i bunden. Put en pæn portion Chipotle Chili Pulled Pork ovenpå. Hæld salsa over og pynt med friske korianderblade. Server med den lækre vandmelonsalat.
Ret Hovedret, Svinekød, Grill, BBQ, Opskrift
Køkken Mexikansk, Amerikansk
Keyword Pulled Pork
Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 1 time 15 minutter
Antal 4
Forfatter Søren

Ingredienser

Hotdog Brød

  • 450 g mel
  • 2 dl lunkent vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 25 g sukker
  • 25 g smeltet smør
  • 2 æg

Avocadocreme

  • 2 modne avocadoer
  • 1 finthakket rødløg
  • 1-2 spsk. creme fraiche
  • saften fra 1-2 lime
  • 1 rød snackpeber skåret i fine tern
  • 2 spsk. friskhakket koriander
  • salt og peber

Vandmelonsalat

  • 1 vandmelon
  • 50-100 g feta ost
  • 1-2 rødløg
  • 1 håndfuld frisk mynte

Sådan gør du

Hotdog Brød

  • Bland gær, sukker og salt i det lunkne vand, hvor det røres rundt indtil gæret er opløst.
  • Hæld dernæst halvdelen af melet i lidt af gangen mens der røres rundt i dejen.
  • Tilsæt det smeltede smør og æggene, og resten af melet lidt af gangen.
  • Ælt dejen i gennem, og lad den hæve tildækket i 30 - 60 minutter, eller stil den i køleskabet til dagen efter (tag dejen ud af køleskabet mindst 1 time inden den skal deles og formes til hotdog brød).
  • Del dejen i 110 g dejklumper som rulles runde og formes til aflange hotdog brød.
  • Dæk dem til og lad dem hæve indtil de er ca. dobbelt størrelse. Tager ca. 20 minutter et lunt sted.
  • Smid hotdogbrødene i ovnen ved 180 °C, når kødet mangler ca. 10-12 minutter og bag dem, til de er lysebrune.

Avocadocreme

  • Halver avocadoerne, fjern stenene (læg dem til side) og tag kødet ud med en ske. Mos kødet med en gaffel og tilsæt limesaft efter smag. Tilsæt de hakkede rødløg, snackpeber og friskhakket koriander og smag til med salt og peber.
  • Kom stenen ved den færdige guacamole, så holder den sig længere.

Vandmelon Salat

  • Befri melonen for skrallen og skær den i tern af ca. 2 x 2 cm (eller tjek videoen hvordan jeg gør det).
  • Feta osten skæres ligeledes i tern og løgene pilles og hakkes fint.
  • Mynten skylles og ⅔ hakkes groft.
  • Bland det hele sammen og drys til sidst resten af de hele myntebladene blade over salaten.