Go Back
+ servings
Udskriv

Kammusling Aguachile

Kammmusling aguachile er en utrolig frisk og dejlig mexikansk forret, der ikke tager lang til, at tilberede.
Ret Opskrift, forret, skaldyr, supper
Køkken Mexikansk
Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 2
Forfatter Søren

Ingredienser

  • 3 kammuslinger
  • Saften fra ca. 2 -3 lime
  • 2 agurker
  • 1/4 - ½ jalapeño chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stort bundt frisk koriander
  • ½ rødløg
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær kammuslingerne i tynde skiver af ca. 3 mm. Drys et tyndt lag salt over dem på begge sider.
  • Kom dem i en skål, hvor de dækkes med limesaft.
  • Lad dem stå på køl i ca. 45 minutter, hvor de ind i mellem vendes.
  • Kammuslingerne tilberedes pga. syren fra limen.
  • Blend 1½ agurk og pres væden ud gennem en si, eller brug en saftpresser.
  • Blend den halve agurk, hvidløget, 2/3 koriander og jalapeñoen til en pesto masse, som smages til med salt og peber, og om der skal tilsættes mere chili.
  • Hak rødløget i meget fine tern.
  • Ved servering kommes en ønsket mængde agurkesaft i en dyb tallerken eller skål. Fordel kammuslingeskiverne i saften.
  • Kom noget pesto over kammuslingerne og drys lidt fint hakkede rødløg over.
  • Pynt med korianderblade og spiselige blomster.