Go Back
+ servings
Udskriv

Panna Cotta med rabarber

Ved servering kommes rabarberkompotten på toppen af panna cottaen.
Ret Dessert
Køkken Italiensk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 8
Forfatter Søren

Ingredienser

  • dl. fløde
  • ½ dl. god rom
  • 25 g. lys muscovadosukker
  • 65 g. rørsukker
  • 1 Bourbon vaniljestang
  • 2 plader husblas
  • 8 spsk. rabarberkompot

Sådan gør du

  • Læg husblassen i koldt vand indtil de er blødt op.
  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland dem med lidt rørsukker for, at skille kornene ad.
  • Kom fløde, rom, muscovado- og rørsukker og vaniljekornene i en gryde.
  • Varm det op ved lav middelvarme indtil sukkeret er opløst.
  • Tilsæt den opblødte husblas mens der piskes for, at der ikke dannes klumper.
  • Hæld massen på enten små glas eller forme.
  • Stil det i køleskabet indtil den er let stivnet. Tjek den ved, at den skal være som let gele.