Go Back
+ servings
Udskriv

Rodfrugter Sous Vide

Grøntsager tilberedt i en sous vide giver dem en fantastisk smag og mørhed man ellers ikke oplever.
Ret Rodfrugter, Tilbehør, Grøntsager
Køkken Fransk
Keyword Sous Vide, Rodfrugter, Gulerødder, Pastinak
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 2 timer
Samlet tid 2 timer 10 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Søren

Ingredienser

Rodfrugter

  • Gulerødder Rødbeder, Knoldselleri, Persillerod, Kartofler o.a..
  • 1 spsk. smør
  • Krydderurter som f.eks. estragon som passer rigtig godt til især gulerødder
  • Salt

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne eller de rodfrugter du vælger.
  • Del dem og skær dem på langs, eller i passende stykker.
  • Kom dem i en vakuumpose, hvori smør, salt og krydderurter kommes ved.
  • Vakuumer posen, som lægges i et vandbad ved 84 grader i ca. 1½ - 2 timer. Hvis stykkerne er skåret i mindre stykker kan en time være nok.

Noter

De forskellige rodfrugter er kun forslag til, hvad der kan bruges.
Vær obs. på at sous vide tilberede rødbeder for sig selv, da de kan farve de øvrige rodfrugter.