Go Back
+ servings
Udskriv

Kyllingebryst Sous Vide

I mit fjerde indlæg om Sous Vide tilberedning har jeg kastet mig ud i kyllingebryster, og bedre kylling har jeg ikke smagt.
Ret Fransk
Køkken Kylling
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 2 timer
Samlet tid 2 timer 20 minutter
Antal 2
Forfatter Søren

Ingredienser

Sous Vide Kyllingebryst

  • 2 kyllingebryster
  • Revet citronskal fra en hel citron
  • 3 stængler rosmarin
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk. røget salt eller almindeligt salt
  • Peber
  • Olivenolie

Ristede svampe

  • 500 g forskellige svampe
  • 1 dusk timian
  • 1 fed hakket hvidløg
  • Smør
  • Salt og peber

Grillede porre

  • 2 porre

Sådan gør du

Sous Vide Kyllingebryst

  • Soigner kyllingebrysterne for fedt og sener.
  • Smør lidt olivenolie ud på dem begge.
  • Drys dem med salt, peber og revet citronskal.
  • Kom dem i en vakumpose, hvori hvidløgsfedene og rosmarinen lægges i.
  • Vakuumer posen.
  • Sæt sous vide cirkulatoren- eller badet til 62 grader, hvor i fileterne tilberedes i to timer.
  • Når kyllingebrysterne er færdige tages de ud af posen og brunes på en varm pande i lidt olie sammen med rosmarinen.

Ristede svampe

  • Skær svampene i mindre stykker.
  • Kom en spsk. smør på en varm pande og rist svampene deri, sammen med timian og hvidløg.
  • Smag til med salt og peber.

Grillede porre

  • Fjern yderbladene på porren.
  • Grill den direkte (direkte over kullene eller brænderen) indtil de yderbladene bliver sorte.
  • Læg dem dernæst i en beholder med låg på.
  • Lad dem færdigtilberede i beholderen i stuetemperatur i en time.

Noter

Tilbehøret er ristede svampe, grillede porre og en mos af kartofler og knoldselleri.