Go Back
+ servings
Udskriv

Ristet kammusling med asparges

Ret Nordisk
Køkken Skaldyr
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 32 minutter
Antal 4
Forfatter Søren

Ingredienser

  • 4 store kammuslinger
  • 4 Syltede hvide asparges
  • Syltede ramsløg frø kan erstattes med kapers
  • Ramsløg mayonnaise

Sådan gør du

  • Drys kammuslingerne med salt og sukker to timer før tilberedning. Stil dem tilbage i køleskabet.
  • Har du ikke ramsløg olie kan du lave en mayonnaise og blande 1 fed presset hvidløg ved sammen med fint hakket persille.
  • Tag kammuslingerne ud af køleskabet 30 minutter inden tilberedning.
  • Sæt en pande på komfuret og sørg for, at den bliver brand varm.
  • Kom lidt olie og smør på panden og steg kammuslingerne 1 minut på hver side.
  • Del dem på langs.

Noter

Anret ved, at placere kammuslingerne op af hinanden med syltede ramsløg frø ovenpå eller kapers. Kom et par ramsløgs mayonnaise dutter ved siden af kammuslingerne.