Go Back
+ servings
Udskriv

Sauce Tartare

Sauce Tartare til friterede skaldyr, rejer, fisk, fiskefrikadeller eller f,eks. fish and chips smager forrygende.
Ret Sauce, Tilbehør, Fisk
Køkken Fransk
Keyword Sauce, Dip, Sauce Tartare, Tilbehør, Fisk
Forb. tid 20 days
Antal 4
Forfatter Søren

Ingredienser

  • 2 dl. mayonnaise
  • ½ dl. youghurt eller 18% creme fraiche
  • 2 spsk. hakkede cornichoner
  • 1 spsk. hakket kapers
  • 1 fint hakket skalotteløg
  • 2 - 4 tsk. god dijonsennep
  • 1 spsk. fint hakket persille eller purløg eller anden krydderurt der passer til
  • Lidt citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt, peber, ekstra dijonsennep og citronsaft.

Noter

Server den til fish and chips, fritterede østers eller hvad du har lyst til.