Go Back
Udskriv

Syltede blomsterknopper af ramsløg

Blomsterknopperne kan syltes og bruges som tilbehør til forskellige retter.
Ret Syltning, Grøntsager, Tilbehør, opskrift
Køkken Dansk
Keyword Sylting, ramsløg, blomsterknopper, konservering
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter
Forfatter Søren

Ingredienser

  • Ramsløg blomsterknopper
  • 1 dl. Fransk æblecidereddike
  • ½ dl. Vand
  • 2 – 4 spsk. Rørsukker

Sådan gør du

  • Varm eddike, vand og rørsukker op i en gryde til rørsukkeret er opløst.
  • Lad det køle ned før det hældes i et glas med blomsterknopperne.
  • Husk, at skolde og skylle glassene i enten Atamon eller alkohol.

Noter

Blomsterknopperne kan holde sig mindste 6 måneder i køleskabet.