Go Back
Udskriv

Hjemmelavet Leverpostej som mormors

Hjemmelavet leverpostej som min mormors, og er selvfølgelig den bedste leverpostej opskrift. Den er desuden meget nem, at lave.
Ret Opskrift, Svinekød, Frokost
Køkken Dansk
Keyword Opskrift, Leverpostej, Svinekød, Lever, Frokost
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time
Forfatter Søren

Ingredienser

  • 500 g hakket lever
  • 500 g hakket spæk
  • 1 revet løg
  • 1 æg
  • 2 -3 spsk mel
  • ½ l fløde Kan erstattes med ca. 2/3 sød mælk, men vær obs. på konsistensen
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser i en skål og rør det til en lind konsistens.
  • Tilsæt evt. mere fløde eller mælk, hvis den er for tyk.
  • Hæld blandingen i en form, som sættes i et fad med lidt vand i.
  • Bag den ved 180 grader i ca. 40 minutter.
  • Stik evt. en nål ned i leverpostejen. Er der ingenting på nålen er den færdig.

Noter

Jeg fryser altid min leverpostej i mindre portioner. Man kan godt bage dem og dernæst fryse dem. Det er en god ide, at tø dem op i køleskabet.