Go Back
+ servings
Udskriv

Fasanbryst Sous Vide

Fasanbryst tilberedt sous vide gør brystet utrolig saftigt og mørt.
Ret Fjerkræ, Hovedret, Sosu Vide, Vildt
Køkken Asiatisk, Dansk
Keyword Fasan, Bryst, Sous Vide, Fjerkræ, Kylling
Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 2 timer
Samlet tid 2 timer 40 minutter
Antal 2
Forfatter Søren

Ingredienser

Fasanbryst Sous Vide

  • 2 fasanbryster
  • 6 kviste frisk timian
  • 4 kviste frisk rosmarin
  • 6 hele enebær
  • 4 hele allehånde
  • 1 skive af 3 x 3 cm citronskal fra en økocitron
  • 2 spsk. smør
  • Salt og peber

Risotto Arancaini

Asiatisk grønt

  • 1 porre
  • 2 majroer
  • Revet ingefær 1 x 2 cm
  • 2 fed presset hvidløg
  • ½ spsk. fiskesauce
  • 2 spsk. soyasauce
  • 2 spsk. brun riseddike
  • 2 spsk. sake
  • ½ tsk. sesamolie

Rosenkål

  • ½ spsk. sesamolie

Sådan gør du

Fasanbryst Sous Vide

  • Soigner fasanbrysterne for fedtrester. Drys dem med salt og peber.
  • Placer dem i en vakuumpose med frisk timian, rosmarin, enebær, allehånde, hvidløg, citronskal og smør, som vakuumeres.
  • Varm sous vide op til 58 grader og tilbered dem i 2 timer.
  • Tag dem ud af posen, og brun dem efterfølgende på en pande, hvor de inden servering skæres i skiver.

Risotto Arancaini

  • Har man ikke en risotto rest kan det tilberedes efter følgende opskrift.
  • Form risotto resten til små bøffer som først vendes i piskes æg, mel og pankorasp eller almindelig rasp.
  • Steg dem gyldne på en pande ved middel varme i smør.

Asiatisk grønt

  • Del porren på langs og rens den under rindende vand. Skær dem dernæst i tynde skiver.
  • Skræl majroerne, som skæres i tern.
  • Bland revet ingefær, presset hvidløg, fiskesauce, soyasauce, riseddike, sake og ½ tsk. sesamolie i en skål.
  • Varm en pande op ved høj varme, hvor porre og majroer sauteres i et par minutter, hvorefter marinaden tilsættes og koges lidt ind i et minuts tid.
  • Rens rosenkålene under rindende vand, som koges i vand med sesamolie i ca. 3 minutter.

Noter

Flere små supermarkeder har ind i mellem fasanbryst.