Go Back
+ servings
Udskriv

Deviled Eggs / Djævle Æg

Deviled Eggs eller Djævle Æg er en skøn måde, at pifte hårdkogte æg op på.
Ret Æg, Frokost, Påske, Jul, Tilbehør,
Køkken Amerikansk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 8 Stk
Forfatter Søren Willadsen

Ingredienser

  • 6 hårdkogte æg
  • 2 spsk. Mayonnaise
  • 2 tsk Maille dijon sennep
  • 1 tsk. spansk røget paprika
  • 1 tsk. rosen paprika
  • 1 tsk. Worcestershire sauce
  • 1/4 tsk Tabasco sauce eller efter smag og behag

Sådan gør du

  • Salt og peber.
  • Pil de hårdkogte æg og del dem på langs.
  • Pil blommerne ud og mos dem med en gaffel.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt.
  • Smag til evt. tabasco og salt og peber.
  • Kom massen tilbage i hullet i de kogte hvider.
  • Pynt med f.eks. et par rejer og brøndkarse, eller hvad du har lyst til.