Trim kødet for fedt og sener.
Skær kødet ud store tern af ca. 8 x 8 cm.
Læg kødet i en skål eller frysepose, hvor rødvinen hældes i sammen med 1 hakket løg, 1 gulerod i skiver, nelliker, enebær, 3 fed hvidløg skåret i kvarte og bouquet garnien.
Lad det marinere i 24 timer.
Tag derefter kødet op med en hulske og tør det med et viskestykke eller køkkenrulle.
Si marinaden og stil denne til side, sammen med bouquet garni og krydderierne.
2 af løgene skæres i større tern.
Gulerødderne skrælles og skæres i større mundrette stykker.
Skær baconen i tern og svits i en støbejernsgryde eller stor gryde.
Tag det dernæst op og sæt det til side.
Kom smør i gryden og brun nu kødet på alle sider lidt af gangen.
Når alt kødet er brunet hældes sherryeddiken i sammen med marinaden.
Tilsæt dernæst de resterende ingredienser fra marinaden i sammen med de øvrige grøntsager og appelsinsaft.
Kom ca. 1 spsk. salt i.
Lad nu retten braisere (simre) i 6 - 12 timer.
Smag til med salt og peber.