Go Back
+ servings
Udskriv

Stenbiderrogn og rygeostcreme

Denne frokostret kan f.eks. bruges til påskebordet, eller som appetizer skåret ud i mindre stykker.
Ret Frokost, Fisk, Skaldyr, Appetizer
Køkken Dansk
Keyword Stenbiderrogn, Rygeost, Frokost, Påske, Opskrift,
Forb. tid 10 minutter
Antal 1
Forfatter Søren

Ingredienser

  • 3 tsk. rygeost f.eks. Fynsk rygeost fra Løgismose
  • 3 tsk. skyr fra Thiese eller fra et andet mejeri. Den skal ikke være for syrlig
  • 2 - 3 tsk. frisk stenbiderrogn
  • 1 tsk. frisk hakket dild
  • ½ fint hakket rødløg
  • Salt og peber
  • Rugbrød

Sådan gør du

  • Bland forsigtig rygeost, skyr, stenbiderrogn, dild og rødløg sammen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server på et tykt stykke rugbrød med tyndt skårne radiser, stenbiderrogn og lidt karse.

Noter

Rygeost cremen kan blandes dagen inden retten serveres.
Server en god påskeøl og snaps til.