Go Back
Creme i vandbakkelser med stenbiderrogn
Udskriv

Stenbiderrogn i Vandbakkelser

En lille lækker appetizer bestående af stenbiderrogn og små skønne vandbakkelser, der kan bruges til gæstemad.
Ret Appetizer, Skaldyr, Forret, Bagværk, Opskrift
Køkken Dansk/Fransk
Keyword Stenbiderrogn, Vandbakkelser, Appetizer, Skaldyr, Opskrift
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Forfatter Søren Willadsen

Ingredienser

  • Vandbakkelser
  • 100 g. stenbiderrogn
  • 150 g. mascarpone
  • 50 g. creme fraiche 9 %
  • 1 – 2 rødløg
  • Skallen fra 1 økologisk citron
  • 1 bundt purløg
  • 6 - 8 blade Ramsløg (hvis det er sæson, eller udelades de)
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland mascarponen med creme fraichen.
  • Fjerne skallen fra rødløget og hak det meget fint, og blandes med cremen.
  • Hak ligeledes purløget, som blandes med cremen. Gem lidt purløg til anretning.
  • Hak ramsløgbladene, som vendes i cremen.
  • Riv citronskal i cremen.
  • Smag cremen til med salt og peber. Såfremt den mangler syre kommes lidt citronsaft i.