Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Løgringe Lækre sprøde løg ringe
Løgringe er en dejlig nem måde, at lave sine egne smovse snacks på eller som tilbehør til en lækker burger.
Ret
Opskrift, Appetizer, Forret, Snack, Grøntsager
Køkken
Amerikansk
Forb. tid
20
minutter
Tilb. tid
4
minutter
Samlet tid
24
minutter
Antal
4
Forfatter
Søren Willadsen
Ingredienser
4
stk.
løg af zittauerløg som er de almindelige
1½
dl.
Hvedemel
2
hele
æg
2
dl.
Pankorasp eller almindelig rasp
Neutral olie eller friture olie
Sådan gør du
Fjern skallen fra løgene.
Skær løgene i skiver, og del hver skive i ringe.
Kom løgringene i en skål vand, og lad den stå i en halv time.
Brug tallerkner, hvor i den første kommes melet i, den næste piskede æg og den sidste panko raspen.
Tør løgringene i et viskestykke.
Vend først løgringene i melet, dernæst i piskede æg og til sidst i panko raspen.
Varm en pande, eller gryde op med et par cm olie i.
Stik en tændstik i olien. Hvis den syder er olien klar.
Steg løgringene i olien i ca. 2 – 4 minutter. Kom kun nogle få i af gangen.
Tag dem dernæst op, og læg dem på noget køkkenrulle for, at suge det resterende fedt.
Noter
Server de sprøde løgringe som snack med noget aioli til eller i en burger.