Go Back
+ servings
Udskriv

Løgringe Lækre sprøde løg ringe

Løgringe er en dejlig nem måde, at lave sine egne smovse snacks på eller som tilbehør til en lækker burger.
Ret Opskrift, Appetizer, Forret, Snack, Grøntsager
Køkken Amerikansk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 4 minutter
Samlet tid 24 minutter
Antal 4
Forfatter Søren Willadsen

Ingredienser

  • 4 stk. løg af zittauerløg som er de almindelige
  • dl. Hvedemel
  • 2 hele æg
  • 2 dl. Pankorasp eller almindelig rasp
  • Neutral olie eller friture olie

Sådan gør du

  • Fjern skallen fra løgene.
  • Skær løgene i skiver, og del hver skive i ringe.
  • Kom løgringene i en skål vand, og lad den stå i en halv time.
  • Brug tallerkner, hvor i den første kommes melet i, den næste piskede æg og den sidste panko raspen.
  • Tør løgringene i et viskestykke.
  • Vend først løgringene i melet, dernæst i piskede æg og til sidst i panko raspen.
  • Varm en pande, eller gryde op med et par cm olie i.
  • Stik en tændstik i olien. Hvis den syder er olien klar.
  • Steg løgringene i olien i ca. 2 – 4 minutter. Kom kun nogle få i af gangen.
  • Tag dem dernæst op, og læg dem på noget køkkenrulle for, at suge det resterende fedt.

Noter

Server de sprøde løgringe som snack med noget aioli til eller i en burger.