Go Back
+ servings
Udskriv

Portobellosvampe med Stenbiderrogn

Lækre fyldte portobello svampe med mozzarella ost, sprøde cashewnødder og grønne asparges som toppes med masser af frist stenbiderrogn er en perfekt og nem forret eller frokostret.
Ret Opskrift, Forret, Frokost, Fisk, Grøntsager
Køkken Dansk
Keyword Svampe, portobello svamp, stenbiderrogn, ost,
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 4
Forfatter Søren Willadsen

Ingredienser

  • 4 portobellosvampe
  • 2 skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk. cashewnødder
  • 4 - 6 stk. grønne asparges
  • 1 bøffel mozzarellaost
  • Balsamico eddike
  • Tørret timian
  • 4 - 8 spsk. stenbiderrogn
  • Salt og peber
  • Sort salt
  • Olivenolie til stegning

Sådan gør du

  • Børst portobellosvampene for jord. Rens dem eventuelt under rindende vand og dub dem dernæst tørre med et viskestykke.
  • Pil løg og hvidløg som skæres i mindre tern.
  • Skær stokken af svampene som skæres i mindre tern.
  • Hak cashewnødderne.
  • Skær de grønne asparges i mindre stykker.
  • Varm en pande op ved middelvarme og kom lidt olivenolie på den.
  • Steg løg og hvidløg til de er glasklare.
  • Kom svampeternene ved og steg videre i omkring 3 – 4 minutter.
  • Ved cashewnødder og aspargesstykker sammen med det andet i panden.
  • Smag til med salt og peber.
  • Placer portobellosvampene i et fad
  • Riv bøffel mozzarellaosten og dæk bunden på hver svamp med osten, som drysses med lidt balsamico eddike, salt og tørret timian.
  • Fordel blandingen fra panden ovenpå osten.
  • Placer fadet i en ovn i omkring 10 minutter ved 180 grader indtil osten er smeltet.
  • Tag fadet ud og lad portobellosvampene køle lidt af inden de toppes med frisk stenbiderrogn.
  • Drys sort salt ovenpå stenbiderrognen.

Noter

Server portobellosvampene med stenbiderrogn som en frokostret eller forret.