Go Back
+ servings
Udskriv

Karrysalat Verdens Bedste og Nemmeste

En ægte hjemmelavet karrysalat smager langt bedre end de købte og er utrolig nem selv at lave. Ovenpå et stykke marineret sild får man den bedste frokost mad.
Ret Opskrift, Frokost, Tilbehør
Køkken Dansk
Keyword Karry, Salat, Frokostretter, Sild, Marineret Sild
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 8 minutter
Samlet tid 23 minutter
Antal 4
Forfatter Søren

Ingredienser

  • 2 æg
  • 4 spsk. Mayonnaise
  • 3 spsk. Creme fraiche 18 % eller Skyr
  • 2 - 4 tsk. God karry
  • 2 spsk. Fint skårne cornichoner eller drue agurker
  • 1 spsk. Groft hakket kapers
  • 1 fint skåret skalotteløg
  • ½ æble
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog æggene i 8 minutter, hvorefter de skylles med koldt vand og køles ned.
  • Bland mayonnaise og skyr sammen med den mængde karry man synes der passer til blandingen.
  • Skær cornichoner eller drueagurkerne i fine tern så det passer med omkring 2 spsk.
  • Hak kapersene groft så det passer med omkring 1 spsk.
  • Skær skalotteløget i små tern.
  • Æblet skæres i små fine tern med skrællen på.
  • Æggene skæres i mindre tern.
  • Bland cornichoner, kapers, skalotteløg, æble og æg i en skål.
  • Vend dernæst karrycremen i de øvrige ingredienser lidt af gangen indtil man får den konsistens man ønsker.
  • Smag til med salt og peber.

Noter

En karrysalat kan holde sig i køleskabet i omkring 3 - 5 dage.