Go Back
Udskriv

Ramsløgssmør Den nemmeste og bedste kryddersmør med ramsløg

Ramsløgssmør er en utrolig lækker og meget nem måde, at lave sin helt egen og skønneste kryddersmør af ramsløgsblade.
Ret Opskrift, Tilbehør, Krydderurter
Køkken Dansk
Keyword Ramsløg, Smør, Kryddersmør
Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Forfatter Søren Willadsen

Equipment

  • Minihakker eller blender
  • Husholdningsfilm

Ingredienser

  • 250 smør
  • 30 - 40 stk. ramsløgsblade
  • Saften fra ¼ citron

Sådan gør du

  • Tag smørret ud af køleskabet så det bliver en anelse blødt.
  • Hak ramsløgsbladene groft.
  • Kom begge dele i en minihakker eller blender og blend det til en ens formet masse.
  • Tilsæt citronsaften.
  • Riv et større stykke af husholdningsfilmen
  • Tag ramsløgssmørret op af minihakkeren med en dejskraber, som placeres i midten af husholdningsfilmen.
  • Rul filmen sammen så man får en pølse af smør.
  • Læg smørret i fryseren til senere brug.

Noter

Den kan holde sig i fryseren i omkring 6 - 9 måneder eller mere.