Go Back
+ servings
Udskriv

Aspargeseddike Perfekt til en dressing

Aspargeseddike er en fantastisk nem måde, at få en eddike på med masser af lækker smag af asparges, der kan bruges i en vinaigrette og til mange andre råvarer.
Ret Grøntsager, Konservering, Salater, Saucer
Køkken Dansk
Keyword Hvide Asparges, Asparges, Eddike, Vinaigrette, Dressing
Tilb. tid 30 minutter
Trækketid 3 days
Samlet tid 3 days 30 minutter
Antal 1 flaske
Forfatter Søren Willadsen

Equipment

  • Flaske

Ingredienser

  • ½ - ¾ liter eddike som æbleeddike lagereddike eller andet
  • 450 - 500 g. hvide asparges stykker og eller skræller

Sådan gør du

  • Kom eddike og asparges i en gryde, som varmes op til under lige under 60 grader. Lad det simre i en 30 minutter.
  • Tag gryden af varmen og lad det trække i et par timer, inden det hele kommes i en lufttæt beholder.
  • Lad eddike og asparges stå i et par dage inden det sies og hældes på flaske.

Noter

Sørg altid for, at både beholder og eller flaske er grundigt skoldet for, at der ikke dannes bakterier.