Go Back
+ servings
Udskriv

Ovnbagt portobello med Havgus

Store portobello svampe af Havgus, fra Arla Unika Oste og cocktail tomater er skøn tilbehør til mange retter eller som forret i sig selv.
Ret Opskrifter, Forret, Tilbehør
Køkken Dansk
Keyword Portobello Svampe, Champignon, Svampe, Ost, Havgus
Antal 2
Forfatter Søren

Ingredienser

  • 4 stk. store portobello svampe
  • 8 stk. små gode cherrytomater
  • 1/4 squash eller f.eks. snackpeber
  • 2 fed hvidløg
  • 2 stk. skalotteløg
  • Frisk hakket timian
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • 50 g. skiver Havgus fra Arla Unika

Sådan gør du

  • Skær den resterende stok af portobello svampen og hak den i mindre stykker.
  • Skær cherrytomaterne i skiver og skær squashen i mindre tern.
  • Hak hvidløget fint sammen med skalotteløget.
  • Bland nu den hakkede portobello, squash, løg og hvidløg sammen og kom et par skefulde i portobello svampen.
  • Læg tomatskiverne ovenpå og drys med lidt olivenolie og salt og peber.
  • Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 15 - 25 minutter afhængig af størrelsen.
  • De må gerne afgive noget væske.
  • 5 minutter inden servering tages de ud af ovnen og osten kommes ovenpå, og stilles tilbage i ovnen indtil osten er smeltet.