Go Back
+ servings
Udskriv

Radicchio bagt med gorgonzola

Ret Opskrift, appetizer, forret, salat, tilbehør
Køkken Italiensk
Keyword Radicchio, ost, gorgonzola
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 2
Forfatter Søren Willadsen

Ingredienser

  • 4 stk. radicchiohoveder.
  • 140 g gorgonzola.
  • 40 g mascarpone.
  • 2 spsk cognac.
  • Olivenolie
  • Salt og peber.

Sådan gør du

  • Kom gorgonzolaen og mascarponen i en gryde og varm det langsomt op til begge dele er smeltet. Tilsæt dernæst cognacen.
  • Hæld konsistensen i en skål og stil det på køl til det er stivnet.
  • Opvarm en ovn til 200 grader.
  • Skær radicchioerne i kvarte og fordel dem i ovnfaste faste.
  • Smør dem med olivenolie.
  • Fordel gorgonzolablandingen over dem og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.