Go Back
Udskriv
–
+
servings
Udskriv
Radicchio bagt med gorgonzola
Ret
Opskrift, appetizer, forret, salat, tilbehør
Køkken
Italiensk
Keyword
Radicchio, ost, gorgonzola
Forb. tid
15
minutter
Tilb. tid
10
minutter
Samlet tid
25
minutter
Antal
2
Forfatter
Søren Willadsen
Ingredienser
4
stk.
radicchiohoveder.
140
g
gorgonzola.
40
g
mascarpone.
2
spsk
cognac.
Olivenolie
Salt og peber.
Sådan gør du
Kom gorgonzolaen og mascarponen i en gryde og varm det langsomt op til begge dele er smeltet. Tilsæt dernæst cognacen.
Hæld konsistensen i en skål og stil det på køl til det er stivnet.
Opvarm en ovn til 200 grader.
Skær radicchioerne i kvarte og fordel dem i ovnfaste faste.
Smør dem med olivenolie.
Fordel gorgonzolablandingen over dem og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.