Go Back
Prosecco med bær
Udskriv

Moscato D´Asti sorbetis med bær Skøn og nem sorbetis

Hjemmelavet sorbetis på moscato d´asti vin og friske bær giver en skøn og forfriskende sorbetis der kan serveres i et glas hvidvin.
Ret Opskrift, Dessert
Køkken Italiensk
Keyword Is, Sorbetis, Mousserende vin
Forb. tid 10 minutter
Frysetid 4 timer
Samlet tid 4 timer 10 minutter
Forfatter Søren Willadsen

Ingredienser

  • 1 flaske Moscato D´Asti billig
  • Forskellige slags bær som jordbær hindbær, brombær
  • Citronmelisse blade

Sådan gør du

  • Hæld moscato d´asti i en frysefast fad.
  • Placere de forskellige bær i moscato vinen og pynt til sidste med citronmelisse blade.
  • Stil fadet i fryseren.
  • Når der er gået en time, tjekkes fadet om bærerne skal flyttes lidt rundt når vinen har sat sig lidt.

Noter

Server Moscato D´Asti Isen som en sorbet eller kom en skefuld i et glas hvidvin som både giver noget lækker smag og sødme til vinen.