Go Back
+ servings
Pastabånd med cremet kyllingebryst
Udskriv

Cremet pasta med kylling og svampe

En skøn pastaret af kylling der er hurtig og færdig på 30 minutter, elsker vi at lave herhjemme.
Ret Opskrift, Fjerkræ, Hovedret, Pasta
Køkken Italiensk
Keyword Tagliatelle, Spaghetti, Kylling
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Søren Willadsen

Ingredienser

  • 400 g. champignon
  • 125 g. Italiensk pancetta eller bacon
  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 stk. kylling brystfileter
  • 1,5 dl hvidvin
  • dl piskefløde eller kaffefløde
  • 50 g soltørrede tomater
  • dl ærter
  • 1 dl. revet parmesanost
  • 1 spsk. trøffelolie
  • Olie til stegning
  • Salt og peber
  • Tagliatelle eller anden pasta

Sådan gør du

  • Sæt en stor gryde over med saltet vand i med låg på som bringes i kog til pastaen.
  • Rens champignonerne som skæres i skiver.
  • Skær pancetta eller bacon i tern.
  • Skær begge brystfileter i mundrette tern.
  • Løg og hvidløg skæres i små tern.
  • De soltørrede tomater skæres i strimler.
  • Varm en gryde eller dyb pande op ved middelhøj varme, og steg champignonerne brune, som dernæst tages op.
  • Steg dernæst pancettaen eller baconen indtil det er næsten sprød, hvorefter løg og hvidløg steges med indtil løgene er glasklare.
  • Kyllingestykkerne kommes ved og brunes på alle sider.
  • Hæld hvidvin i og lad det dampe lidt af inden fløden tilsættes.
  • Tilsæt soltørrede tomater, parmesanost og trøffelolie og læg et låg på.
  • Kom pastaen i gryden med det kogende vand som koges efter anvisning på posen.
  • Når pastaen er færdig kommes ærterne i den cremede kylling sauce som smages til med salt og peber.

Noter

Vend pastaen med den cremede sauce inden servering.