Hvem er GASTROmad?

Jeg hedder Søren Willadsen og står bag madbloggen GASTROmad.dk som jeg startede i april 2011. Jeg er bosiddende i det Vestjyske, nærmere bestemt Esbjerg.
Siden starten af GASTROmad har jeg udgivet over 650 indlæg bestående af opskrifter, vinanmeldelser, anmeldelser af køkkenudstyr og rejseoplevelser.

Min inspiration til egne opskrifter og nyfortolkning af gamle opskrifter kommer fra råvarerne, nye og gamle kogebøger, restaurant besøg, magasiner og nettet. Den interesse ønsker jeg, at dele med andre interesserede.

 

Bag om GASTROmad

Jeg har altid haft en stor passion og interesse for mad, hvilket er en af grundende til, at jeg besluttede mig for, at skrive om mad, vine, køkkenudstyr og gastronomiske oplevelser. Madlavningen er også det jeg kobler af ved, får ny energi, henter inspiration til glæde for Jer læsere, min familie, venner og mine kunder.
Jeg har siden barnsben været interesseret i madlavning og kokkerier, hvilket har givet mig inspiration til, at fortsætte med at være nysgerrig med udvikling af nye opskrifter, retter og smagsoplevelser.
Som barn var lørdag aften den helt store kulinariske aften. Der blev altid serveret en forret, f.eks. snegle i hvidløgssmør og en god steak til hovedret, noget flere af mine kammerater ikke oplevede. Jeg har altid været nysgerrig for, at smage nye retter som f.eks. snegle, frølår, marv når der blev kogt Osso Bucco.

I dag bruger jeg meget tid på udvikling af nye opskrifter til bloggen og kunder, hvor jeg selv står for foodstylingen og fotos, eller hvis jeg er hyret til et private dinning arrangement i folks eget hjem, eller når jeg underviser i madlavning på et kokkekursus.

 

Hvad arbejder jeg med?

I forbindelse med GASTROmad.dk udvikler jeg opskrifter, hvor jeg selv afprøver disse for forskellige kunder. Jeg står selv for opskrifterne, foodstylingen, fotos og fotoredigering. Hos mig får man både opskriftudvikling efter ens ønske, foodstyling og fotos, hvilket betyder at man ikke skal hyre flere aktører til en opgave, men får det hele hos mig.

 

Jeg har skrevet for følgende:

Hot Wok: Reklameindlæg og test af Silverline fra Hot Wok

• Sydvestjyske Smagsoplevelser: Udvikling af østers opskrifter, foodstyling og fotos til Sydvestjyske Smagoplevelsers østershæfte.

• Ost & Ko, Mejeriforeningen: 4 af mine opskrifter er udvalgt i forbindelse med deres konkurrencer.

Andrupvin.dk: Opskrift skribent, foodstylist og fotograf for Danmarks tredje største vinhandel siden februar 2017.

Fiskeavisen.dk, Opskrift skribent, foodstylist og fotograf  i perioden december 2016 – september 2017.

Tulip Slow cooked Bloggers Challenge: Udvikling af opskrift og efterfølgende optagelse af video.

• Coops Mig og Min Mad: Udvikling af 13 opskrifter. 4 dages filmoptagelse i mit eget hjem.

• Ost og Ko: Vinder af december 2015 opskrift.

• Mad med Røg, Kogebog: Udgivet maj 2015, Turbineforlaget. 95% af opskrifterne og tilhørende fotos er udviklet og taget af mig.

Varde Ådal Lam: Udvikling af opskrifter, foodstyling og fotos til deres hjemmeside.

• Fiskeavisen den skrevne udgave: Fast opskrift skribent, foodstylist og fotograf i perioden 05.2014 – 12.2015.

Smoke It All: Testning af deres røgprodukter. Udvikling af nye opskrifter samt foodstyling, fotos og redigering af disse til brochure. Løbende udvikling af opskrifter til deres hjemmeside.

 

Jeg har deltaget i følgende:

Dommer ved Local Cooking Sydvestjylland 2019.

Underviser ved FOF-Esbjerg i Madkurser siden 2018.

Tilberedning af 2 retter for publikum på International Food Contest i Herning november 2016 for Mejeriforeningen.

Interview til JydskeVestkysten. Artikel HER.

Deltagelse i Kokketræf på det tidligere Café Teket i Esbjerg. Kokketræffet bestod af jeg og tre kokke tilberedte en 8 retters menu plus appetizers. Dertil vine fra Laudrup Vine.

Teambuilding Mad event for Esbjerg Erhvervsforberedende Erhvervsskole: 22 medarbejdere skulle i løbet af en eftermiddag og aften lave 22 forskellige retter, som jeg stod for og havde forberedt.

 

Copyright:

Såfremt du ønsker, at bruge en af mine opskrifter eller billeder vil jeg gerne at du forinden kontakter mig. Dette skyldes, at jeg bruger tid på, at udvikle, lave maden, tage billeder, skrive osv..

God fornøjelse med bloggen.

Søren


Kommentarer

Om GASTROmad — 20 kommentarer

 1. Hej,

  Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

  Vi såg att du har goda recept i din blogg (https://gastromad.dk/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på “Madblogtoppen” på Findeopskrifter.dk.

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se – http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

  Vänlig hälsning,

  Vi på Findeopskrifter.dk och HittaRecept.se

 2. Hej Søren & Co.

  Tak for en hyggelig eftermiddag.
  Håber du kom godt hjem.
  Det er da en rigtig fin hjemmeside du har fået op at stå.
  Den kan da godt give inspiration til gastronomiske udfoldelser.
  Knus til dig og Nina
  fra Lis og Knud
  Lodsvej 14 – 6720 Fanø

 3. Hej Søren.
  Det er en imponerende madblog.Tak fordi du efterlod dit kort her hos mig.Da jeg lever vegetarisk,dog spiser jeg fisk,er der rigtig mange gode ideer til gæstemenuer.Den der røgpistol.Afgiver den røgsmag nok til retterne? hilsen Connie

  • Hej Connie
   Tak for rosen og godt, at læse du kan bruge nogen af opskrifterne. Vi taler stadig om din meget flotte udstilling.
   Røgpistolen afgiver en anelse røgsmag. På den tyske hjemmeside http://www.mcc-shop.com/ kan du finde flere typer røgpistoler. Såfremt du ønsker mere røg, eller rygning af fisk kan du købe en lille transportabel røgovn i ex. Jagtbutikker.
   Mange hilsner
   Søren

 4. Hej Søren,

  Håber alt er vel hos Jer. Jeg skriver til Dig, da vi snart skal afholde Filsø Fødevarefestival igen. Måske Du vil på min mailingliste med info, pressemeddelselser mv. omkring vores events? Vi afholder ligeledes Bramstrup Fødevarefestival 24. – 25. maj på Bramstrup Gods, Fyn. Du kan læse mere om vores kommende fødevarefestivaler på http://www.foedevarefestival.dk. Du kan også skrive til mig på jk@frontlife.dk eller ringe på 23292622.

  Fortsat god dag!

  /Jimi

 5. Kære Søren,

  Tusind tak for en dejlig blog! Specielt din mad på 30min er jeg helt tosset med at bruge i hverdagen 🙂

  Jeg arbejder for ChefMade, et online bookingsite for professionelle kokke til privat brug. På vegne af ChefMade vil jeg gerne tilbyde dig en gratis artikel om at matche lækker mad med de rigtige vine, som er udviklet i samarbejde med vores professionelle in-house kok.

  Lyder det som noget, der kunne være interessant?

  Jeg har forsøgt at skrive til din info-mail, men den kommer blot tilbage igen.

  Hav en god fredag!

 6. Hej Søren,
  Jeg er blevet inspireret til at servere Oksespidsbryst i Rødvin (24/11/17) nytårsaften for 8 personer.
  Mine spørgsmål går på, hvor meget jeg kan tilberede dagene før, uden at det går ud over kvaliteten alt for meget.
  Kalvefonden kan laves flere dage før, men kan jeg tilberede kødet og saucen til ende dagen før så det blot skal varmes op kødet skæres ud lige før hovedretten serveres? Kan Grovmosen også laves færdig dagen før, så kun opvarmning sker ved serveringen.
  Mange hilsner
  Steffen

  • Hej Steffen
   Et godt valg til nytårs aften.
   Grovmosen kan du uden problemer tilberede dagen før, og kalvefonden når du har tid, og bare fryse det ned. Jeg har selv flere forskellige fonde i fryseren i portionsstørrelser af 2 dl.
   Jeg har ikke selv “endnu” tilberedt spidsbrystet dagen før, men tænker at det burde kunne lade sig gøre uden, at den falder helt fra hinanden. Bare sørg for, at den bliver varmet godt op i saucen inden du skærer den ud.
   Hvis du ikke ønsker, at varme den op i saucen kan du varme den op i rødvin.
   Bedste hilsner
   Søren

 7. Tusind tak for opskrift og inspiration til at lave oksebryst i sous vide.
  Billederne har jeg lagt i Nem Mad Let At Lave.

 8. Kære Søren
  Jeg har gennemlæst din opskrift på stegte frølår. Risottoen ser lovende ud. Jeg vil følge dine anvisninger een af de næste dage.
  Meeeeen – opskriften er så fyldt med stavefejl og sproglige fejl, at jeg ikke kan tro, at du skulle have gennemlæst den. Du skriver/staver da ganske rimeligt i andre sammenhænge. Hvad er der sket????
  Venlig hilsen
  T Momberg-Jørgernsen

  • Hej Momberg
   Jeg må have været træt og nej har ikke haft læst korrektur på den.
   Tak for bemærkningen, da det helst skal være rimeligt skrevet :-).
   Bedste hilsner
   Søren

 9. Hej Søren
  Sad lige og ledte efter lidt inspiration til lidt mad. Og hvem dukker så op på skærmen.
  Vi arbejdede for mange mange sammen i Røde Kors. En spændende tid.
  Rart at se at du foretager dig noget du kan lide og går op i.
  Hilsen Jens

  • Hej Jens
   Jeg kan godt huske at vi arbejdede sammen ved DRK for rigtig mange år tilbage.
   Håber du har det godt, og du har kunnet finde noget på min blog. Ellers er du altid velkommen til at skrive.
   Rigtig godt nytår.
   Bedste hilsner
   Søren

 10. Din opskrift til smør til vinbjergsnegle rummer ikke muskat, som jeg ser andre steder. Nogen speciel grund til det? (J.eg er selv meget glad for muskat(nød) og bruger i mange sammenhænge – både alene og sammen med andre krydderier.)

  • Hej Anne-Grete
   Grunden er at jeg ikke selv stødt på opskrifter på smør til vinbjergsnegle med muskat i, og har aldrig hørt om det før nu :-).
   Men måske jeg vil afprøve det næste gang.
   De bedste hilsner
   Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>