Hvem er GASTROmad?
Jeg hedder Søren Willadsen og står bag madbloggen GASTROmad.dk som jeg startede i april 2011. Jeg er bosiddende i Esbjerg og arbejder til daglig som konsulent og coach indenfor det offentlige.
Siden starten af GASTROmad har jeg udgivet over 600 indlæg bestående af opskrifter, vinanmeldelser, anmeldelser af køkkenudstyr og rejseoplevelser.

Min inspiration til egne opskrifter kommer fra råvarerne, nye og gamle kogebøger, restaurant besøg, magasiner og nettet. Den interesse ønsker jeg, at dele med andre interesserede.

 

Bag om GASTROmad
Jeg har altid haft en stor passion og interesse for mad, hvilket er en af grundende til, at jeg besluttede mig for, at skrive om mad, vine, køkkenudstyr og gastronomiske oplevelser. Madlavningen er også det jeg kobler af ved, får ny energi, henter inspiration til glæde for Jer læsere, min familie, venner og mine kunder.
Jeg har siden barnsben været interesseret i madlavning og kokkerier, hvilket har givet mig inspiration til, at fortsætte med at være nysgerrig med udvikling af nye opskrifter, retter og smagsoplevelser.
Som barn var lørdag aften den helt store kulinariske aften. Der blev altid serveret en forret, f.eks. snegle i hvidløgssmør og en god steak til hovedret, noget flere af mine kammerater ikke oplevede. Jeg har altid været nysgerrig for, at smage nye retter som f.eks. snegle, frølår, marv når der blev kogt Osso Bucco.

I dag bruger jeg meget tid på udvikling af nye opskrifter til bloggen og kunder, hvor jeg selv står for foodstylingen og fotos, eller hvis jeg er hyret til et private dining arrangement i folks eget hjem, eller når jeg underviser i madlavning på et kokkekursus.

 

Hvad arbejder jeg med?
I forbindelse med GASTROmad.dk udvikler jeg opskrifter, hvor jeg selv afprøver disse for forskellige kunder. Jeg står selv for opskrifterne, foodstylingen, fotos og fotoredigering. Hos mig får man både opskriftudvikling efter ens ønske, foodstyling og fotos, hvilket betyder at man ikke skal hyre flere aktører til en opgave, men får det hele hos mig.

 

Jeg har skrevet for følgende:

• Sydvestjyske Smagsoplevelser: Udvikling af østers opskrifter, foodstyling og fotos til Sydvestjyske Smagoplevelsers østershæfte.

• Ost & Ko, Mejeriforeningen: 4 af mine opskrifter er udvalgt i forbindelse med deres konkurrencer.

Andrupvin.dk: Opskrift skribent, foodstylist og fotograf for Danmarks tredje største vinhandel siden februar 2017.

Fiskeavisen.dk, Opskrift skribent, foodstylist og fotograf  i perioden december 2016 – september 2017.

Tulip Slow cooked Bloggers Challenge: Udvikling af opskrift og efterfølgende optagelse af video.

• SuperBrugsens Mig og Min Mad: Udvikling af 13 opskrifter. 4 dages filmoptagelse i mit eget hjem.

Ost og Ko: Vinder af december 2015 opskrift.

• Mad med Røg, Kogebog: Udgivet maj 2015, Turbineforlaget. 95% af opskrifterne og tilhørende fotos er udviklet og taget af mig.

Varde Ådal Lam: Udvikling af opskrifter, foodstyling og fotos til deres hjemmeside.

• Fiskeavisen den skrevne udgave: Fast opskrift skribent, foodstylist og fotograf i perioden 05.2014 – 12.2015.

Smoke It All: Testning af deres røgprodukter. Udvikling af nye opskrifter samt foodstyling, fotos og redigering af disse til brochure. Løbende udvikling af opskrifter til deres hjemmeside.

 

Jeg har deltaget i følgende:

Underviser ved FOF-Esbjerg i Madkurser siden 2018.

Tilberedning af 2 retter for publikum på International Food Contest i Herning november 2016 for Mejeriforeningen.

Interview til JydskeVestkysten. Artikel HER.

Deltagelse i KokketræfCafé Teket i Esbjerg. Kokketræffet bestod af jeg og tre kokke tilberedte en 8 retters menu plus appetizers. Dertil vine fra Laudrup Vine.

Teambuilding Mad event for Esbjerg Erhvervsforberedende Erhvervsskole: 22 medarbejdere skulle i løbet af en eftermiddag og aften lave 22 forskellige retter, som jeg stod for og havde forberedt.

 

Copyright:

Såfremt du ønsker, at bruge en af mine opskrifter eller billeder vil jeg gerne du forinden kontakter mig. Dette skyldes, at jeg bruger tid på, at udvikle, lave maden, tage billeder, skrive osv..

God fornøjelse med bloggen.

Søren


Kommentarer

Om GASTROmad — 14 kommentarer

  1. Hej,

    Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

    Vi såg att du har goda recept i din blogg (https://gastromad.dk/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på “Madblogtoppen” på Findeopskrifter.dk.

    Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

    Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se – http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

    Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

    Vänlig hälsning,

    Vi på Findeopskrifter.dk och HittaRecept.se

  2. Hej Søren & Co.

    Tak for en hyggelig eftermiddag.
    Håber du kom godt hjem.
    Det er da en rigtig fin hjemmeside du har fået op at stå.
    Den kan da godt give inspiration til gastronomiske udfoldelser.
    Knus til dig og Nina
    fra Lis og Knud
    Lodsvej 14 – 6720 Fanø

  3. Hej Søren.
    Det er en imponerende madblog.Tak fordi du efterlod dit kort her hos mig.Da jeg lever vegetarisk,dog spiser jeg fisk,er der rigtig mange gode ideer til gæstemenuer.Den der røgpistol.Afgiver den røgsmag nok til retterne? hilsen Connie

    • Hej Connie
      Tak for rosen og godt, at læse du kan bruge nogen af opskrifterne. Vi taler stadig om din meget flotte udstilling.
      Røgpistolen afgiver en anelse røgsmag. På den tyske hjemmeside http://www.mcc-shop.com/ kan du finde flere typer røgpistoler. Såfremt du ønsker mere røg, eller rygning af fisk kan du købe en lille transportabel røgovn i ex. Jagtbutikker.
      Mange hilsner
      Søren

  4. Hej Søren,

    Håber alt er vel hos Jer. Jeg skriver til Dig, da vi snart skal afholde Filsø Fødevarefestival igen. Måske Du vil på min mailingliste med info, pressemeddelselser mv. omkring vores events? Vi afholder ligeledes Bramstrup Fødevarefestival 24. – 25. maj på Bramstrup Gods, Fyn. Du kan læse mere om vores kommende fødevarefestivaler på http://www.foedevarefestival.dk. Du kan også skrive til mig på [email protected] eller ringe på 23292622.

    Fortsat god dag!

    /Jimi

  5. Kære Søren,

    Tusind tak for en dejlig blog! Specielt din mad på 30min er jeg helt tosset med at bruge i hverdagen 🙂

    Jeg arbejder for ChefMade, et online bookingsite for professionelle kokke til privat brug. På vegne af ChefMade vil jeg gerne tilbyde dig en gratis artikel om at matche lækker mad med de rigtige vine, som er udviklet i samarbejde med vores professionelle in-house kok.

    Lyder det som noget, der kunne være interessant?

    Jeg har forsøgt at skrive til din info-mail, men den kommer blot tilbage igen.

    Hav en god fredag!

  6. Hej Søren,
    Jeg er blevet inspireret til at servere Oksespidsbryst i Rødvin (24/11/17) nytårsaften for 8 personer.
    Mine spørgsmål går på, hvor meget jeg kan tilberede dagene før, uden at det går ud over kvaliteten alt for meget.
    Kalvefonden kan laves flere dage før, men kan jeg tilberede kødet og saucen til ende dagen før så det blot skal varmes op kødet skæres ud lige før hovedretten serveres? Kan Grovmosen også laves færdig dagen før, så kun opvarmning sker ved serveringen.
    Mange hilsner
    Steffen

    • Hej Steffen
      Et godt valg til nytårs aften.
      Grovmosen kan du uden problemer tilberede dagen før, og kalvefonden når du har tid, og bare fryse det ned. Jeg har selv flere forskellige fonde i fryseren i portionsstørrelser af 2 dl.
      Jeg har ikke selv “endnu” tilberedt spidsbrystet dagen før, men tænker at det burde kunne lade sig gøre uden, at den falder helt fra hinanden. Bare sørg for, at den bliver varmet godt op i saucen inden du skærer den ud.
      Hvis du ikke ønsker, at varme den op i saucen kan du varme den op i rødvin.
      Bedste hilsner
      Søren

  7. Tusind tak for opskrift og inspiration til at lave oksebryst i sous vide.
    Billederne har jeg lagt i Nem Mad Let At Lave.

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen