Jeg hedder Søren og er bosiddende i det Vestjyske med min familie, og står bag madbloggen GASTROmad.dk som jeg startede i april 2011.
En af grundende til, at jeg besluttede mig for, at skrive om mad, vine, udstyr, gastronomiske oplevelser skyldes primært min store interesse mad og gastronomi. Samtidig er det også i køkkenet jeg kobler fra, får ny energi, henter inspiration til glæde for mig selv, min familie og venner. Den stemning jeg oplever i et køkken er svær, at beskrive med skrevne ord. Jeg kan stadig erindre duftene fra mine bedstemødres køkkener og smagen af deres mad.
Dette har givet mig inspiration til, at fortsætte med at være nysgerrig med nye retter og smagsoplevelser.
Da jeg var barn var lørdag den helt store kulinariske aften. Der blev altid serveret en forret, f.eks. snegle i hvidløgssmør og anderledes hovedretter end mine jævnaldrene kammerater fik. Jeg var altid nysgerrig for, at smage nye retter som f.eks. snegle, frølår, marv når der blev kogt Osso Bucco. Ind i mellem til mine forældres fortrydelse, da de nu skulle dele disse retter med mig. Jeg tænker, at den nysgerrighed for mad jeg er opvokset med har fulgt mig i voksenlivet.

I dag bruger jeg meget tid på gastronomi. Når vi f.eks. skal have venner eller gæster til spisning starter jeg ofte med, at forberede menuen et par uger i forvejen. Jeg ønsker, at de får en kulinarisk oplevelse med hjem og jeg kan afprøve nye metoder og retter. Min inspiration til egne opskrifter kommer fra råvarerne, nye og gamle kogebøger, restaurant besøg, magasiner og nettet. Den interesse ønsker jeg, at dele med andre interesserede.

Jeg er med tiden begyndt, at bruge og indsamle råvarer jeg finder i nærområdet. Det kan f.eks. være østers, salturt, ramsløg, blåmuslinger, havtorn, strandsennep og meget andet, som jeg efterfølgende sylter eller konserverer på forskellige måder.

GASTROmad.dk har i dag over 150.000 unikke månedlige danske læsere og over 200.000 månedlige sidehenvisninger. Den månedlige bruger eksponering ligger på over 346.000.
Jeg er altid åben overfor et samarbejde som stemmer overens med bloggens ide grundlag.

Jeg kan tilbyde Sponsorerede/Reklame indlæg, hvor Jeres/Dit produkt, ide, historie bliver fremhævet i aftalte indlæg. Det kan også være som reklamebannere eller som kombination.

I forbindelse med GASTROmad.dk udvikler jeg opskrifter, hvor jeg selv afprøver disse for forskellige kunder. Jeg står selv for opskrifterne, foodstylingen, fotos og fotoredigering. I får hos mig både opskriftudvikling efter Jeres ønske, foodstyling og fotos, hvilket betyder at I ikke skal hyre flere aktører til en opgave, men får det hele hos mig.
Er du eller I interesseret i, at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde og priser er du/I velkommen altid velkommen til, at kontakte mig på: info”snapela”gastromad.dk.

Ønsker du/I at gøre brug af mine fotos kræver det, at jeg får en henvendelse fra Dig/Jer angående pris, da alle fotos pånær nogle enkelte som er beskrevet i disse indlæg, tilhører mig.


Nedenstående er eksempler på nogle af disse opgaver:

• Sydvestjyske Smagsoplevelser: Østers opskrifter, styling, fotos til Sydvestjyske Smagoplevelsers østershæfte.

• Ost & Ko, Mejeriforeningen: 4 af mine opskrifter er udvalgt i forbindelse med deres konkurrencer.

Andrupvin.dk: Opskrift skribent, foodstylist og fotograf for Danmarks tredje største vinhandel siden februar 2017.

Fiskeavisen.dk, nettet: Opskrift skribent, foodstylist og fotograf siden december 2016 – september 2017.

• Tilberedning af 2 retter for publikum på International Food Contest i Herning november 2016 for Mejeriforeningen.

• Interview til JydskeVestkysten. Artikel HER.

• Deltagelse i KokketræfCafé Teket i Esbjerg. Kokketræffet bestod af jeg og tre kokke tilberedte en 8 retters menu plus appetizers. Dertil vine fra Laudrup Vine.

Tulip Slow cooked Bloggers Challenge: Udvikling af opskrift og efterfølgende video.

• Teambuilding Mad event for Esbjerg Erhvervsforberedende Erhvervsskole: 22 medarbejdere skulle i løbet af en   eftermiddag og aften lave 22 forskellige retter, som jeg stod for og havde forberedt.

• SuperBrugsens Mig og Min Mad: Udvikling af 13 opskrifter. 4 dages filmoptagelse i mit eget hjem.

Ost og Ko: Vinder af december 2015 opskrift.

• Mad med Røg, Kogebog: Udgivet maj 2015, Turbineforlaget. 95% af opskrifterne og tilhørende fotos er udviklet og taget af mig.

Varde Ådal Lam: Udvikling af opskrifter, foodstyling og fotos til deres hjemmeside.

• Fiskeavisen den skrevne udgave: Fast opskrift skribent, foodstylist og fotograf i perioden 05.2014 – 12.2015.

Smoke It All: Testning af deres røgprodukter. Udvikling af nye opskrifter samt foodstyling, fotos og redigering af disse til brochure. Løbende udvikling af opskrifter til deres hjemmeside.


Såfremt du ønsker, at bruge en af mine opskrifter eller billeder vil jeg gerne du forinden kontakter mig. Dette skyldes, at jeg bruger tid på, at udvikle, lave maden, tage billeder, skrive osv..

God fornøjelse med bloggen.

Søren


Kommentarer

Om GASTROmad — 14 kommentarer

 1. Hej,

  Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

  Vi såg att du har goda recept i din blogg (https://gastromad.dk/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på “Madblogtoppen” på Findeopskrifter.dk.

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se – http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

  Vänlig hälsning,

  Vi på Findeopskrifter.dk och HittaRecept.se

 2. Hej Søren & Co.

  Tak for en hyggelig eftermiddag.
  Håber du kom godt hjem.
  Det er da en rigtig fin hjemmeside du har fået op at stå.
  Den kan da godt give inspiration til gastronomiske udfoldelser.
  Knus til dig og Nina
  fra Lis og Knud
  Lodsvej 14 – 6720 Fanø

 3. Hej Søren.
  Det er en imponerende madblog.Tak fordi du efterlod dit kort her hos mig.Da jeg lever vegetarisk,dog spiser jeg fisk,er der rigtig mange gode ideer til gæstemenuer.Den der røgpistol.Afgiver den røgsmag nok til retterne? hilsen Connie

  • Hej Connie
   Tak for rosen og godt, at læse du kan bruge nogen af opskrifterne. Vi taler stadig om din meget flotte udstilling.
   Røgpistolen afgiver en anelse røgsmag. På den tyske hjemmeside http://www.mcc-shop.com/ kan du finde flere typer røgpistoler. Såfremt du ønsker mere røg, eller rygning af fisk kan du købe en lille transportabel røgovn i ex. Jagtbutikker.
   Mange hilsner
   Søren

 4. Hej Søren,

  Håber alt er vel hos Jer. Jeg skriver til Dig, da vi snart skal afholde Filsø Fødevarefestival igen. Måske Du vil på min mailingliste med info, pressemeddelselser mv. omkring vores events? Vi afholder ligeledes Bramstrup Fødevarefestival 24. – 25. maj på Bramstrup Gods, Fyn. Du kan læse mere om vores kommende fødevarefestivaler på http://www.foedevarefestival.dk. Du kan også skrive til mig på jk@frontlife.dk eller ringe på 23292622.

  Fortsat god dag!

  /Jimi

 5. Kære Søren,

  Tusind tak for en dejlig blog! Specielt din mad på 30min er jeg helt tosset med at bruge i hverdagen 🙂

  Jeg arbejder for ChefMade, et online bookingsite for professionelle kokke til privat brug. På vegne af ChefMade vil jeg gerne tilbyde dig en gratis artikel om at matche lækker mad med de rigtige vine, som er udviklet i samarbejde med vores professionelle in-house kok.

  Lyder det som noget, der kunne være interessant?

  Jeg har forsøgt at skrive til din info-mail, men den kommer blot tilbage igen.

  Hav en god fredag!

 6. Hej Søren,
  Jeg er blevet inspireret til at servere Oksespidsbryst i Rødvin (24/11/17) nytårsaften for 8 personer.
  Mine spørgsmål går på, hvor meget jeg kan tilberede dagene før, uden at det går ud over kvaliteten alt for meget.
  Kalvefonden kan laves flere dage før, men kan jeg tilberede kødet og saucen til ende dagen før så det blot skal varmes op kødet skæres ud lige før hovedretten serveres? Kan Grovmosen også laves færdig dagen før, så kun opvarmning sker ved serveringen.
  Mange hilsner
  Steffen

  • Hej Steffen
   Et godt valg til nytårs aften.
   Grovmosen kan du uden problemer tilberede dagen før, og kalvefonden når du har tid, og bare fryse det ned. Jeg har selv flere forskellige fonde i fryseren i portionsstørrelser af 2 dl.
   Jeg har ikke selv “endnu” tilberedt spidsbrystet dagen før, men tænker at det burde kunne lade sig gøre uden, at den falder helt fra hinanden. Bare sørg for, at den bliver varmet godt op i saucen inden du skærer den ud.
   Hvis du ikke ønsker, at varme den op i saucen kan du varme den op i rødvin.
   Bedste hilsner
   Søren

 7. Tusind tak for opskrift og inspiration til at lave oksebryst i sous vide.
  Billederne har jeg lagt i Nem Mad Let At Lave.

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen