og

OmGASTROmad

Hvem er GASTROmad?

Jeg hedder Søren Willadsen og står bag madbloggen GASTROmad.dk som jeg startede i april 2011. Jeg er bosiddende i det Vestjyske, nærmere bestemt Fanø som er en del Naturpark Vadehavet.

Siden starten af GASTROmad har jeg udgivet over 800 indlæg bestående af opskrifter, vinanmeldelser, anmeldelser af køkkenudstyr og rejseoplevelser.

Min inspiration til egne opskrifter og nyfortolkning af gamle opskrifter kommer fra råvarerne, nye og gamle kogebøger, restaurant besøg, magasiner og nettet. Den interesse ønsker jeg, at dele med andre interesserede.

Bag om GASTROmad

Jeg har altid haft en stor passion og interesse for mad, hvilket er en af grundende til, at jeg besluttede mig for, at skrive om mad, vine, køkkenudstyr og gastronomiske oplevelser. Madlavningen er også det jeg kobler af ved, får ny energi, henter inspiration til glæde for Jer læsere, min familie, venner og mine kunder.

Jeg har siden barnsben været interesseret i madlavning og kokkerier, hvilket har givet mig inspiration til, at fortsætte med at være nysgerrig med udvikling af nye opskrifter, retter og smagsoplevelser

Som barn var lørdag aften den helt store kulinariske aften. Der blev altid serveret en forret, f.eks. snegle i hvidløgssmør og en god steak til hovedret, noget flere af mine kammerater ikke oplevede. Jeg har altid været nysgerrig for, at smage nye retter som f.eks. snegle, frølår, marv når der blev kogt Osso Bucco.

I dag bruger jeg meget tid på udvikling af nye opskrifter til bloggen og kunder, hvor jeg selv står for foodstylingen og fotos, eller hvis jeg er hyret til et private dinning arrangement i folks eget hjem, eller når jeg underviser i madlavning på et kokkekursus.

Hvad arbejder jeg med?

I forbindelse med GASTROmad.dk udvikler jeg opskrifter, hvor jeg selv afprøver disse for forskellige kunder. Jeg står selv for opskrifterne, foodstylingen, fotos og fotoredigering. Hos mig får man både opskriftudvikling efter ens ønske, foodstyling og fotos, hvilket betyder at man ikke skal hyre flere aktører til en opgave, men får det hele hos mig.

Jeg har skrevet for følgende:

Meny Hjerting, Esbjerg: Opskrift og Fotos

Koalition for Ost & Ko: Ostematch. Udvikling af opskrift og fotos

Kødriget: Opskrift og Fotos.

Hot Wok: Reklameindlæg og test af Silverline fra Hot Wok

Sydvestjyske Smagsoplevelser: Udvikling af østers opskrifter, foodstyling og fotos til Sydvestjyske Smagoplevelsers østershæfte.

Ost & Ko, Mejeriforeningen: 4 af mine opskrifter er udvalgt i forbindelse med deres konkurrencer.

Andrupvin.dk: Opskrift skribent, foodstylist og fotograf for Danmarks tredje største vinhandel siden februar 2017.

Fiskeavisen.dk, Opskrift skribent, foodstylist og fotograf  i perioden december 2016 – september 2017.

Tulip Slow cooked Bloggers Challenge: Udvikling af opskrift og efterfølgende optagelse af video.

Coops Mig og Min Mad: Udvikling af 13 opskrifter. 4 dages filmoptagelse i mit eget hjem.

Ost og Ko: Vinder af december 2015 opskrift.

Mad med Røg, Kogebog: Udgivet maj 2015, Turbineforlaget. 95% af opskrifterne og tilhørende fotos er udviklet og taget af mig.

Varde Ådal Lam: Udvikling af opskrifter, foodstyling og fotos til deres hjemmeside.

Fiskeavisen den skrevne udgave: Fast opskrift skribent, foodstylist og fotograf i perioden 05.2014 – 12.2015.

Smoke It All: Testning af deres røgprodukter. Udvikling af nye opskrifter samt foodstyling, fotos og redigering af disse til brochure. Løbende udvikling af opskrifter til deres hjemmeside.

Jeg har deltaget i følgende:

Dommer ved Local Cooking Sydvestjylland 2019.
Underviser ved FOF-Esbjerg i Madkurser siden 2018.
Tilberedning af 2 retter for publikum på International Food Contest i Herning november 2016 for Mejeriforeningen.
Interview til JydskeVestkysten. Artikel HER

Deltagelse i Kokketræf på det tidligere Café Teket i Esbjerg. Kokketræffet bestod af jeg og tre kokke tilberedte en 8 retters menu plus appetizers. Dertil vine fra Laudrup Vine.

Teambuilding Mad event for Esbjerg Erhvervsforberedende Erhvervsskole: 22 medarbejdere skulle i løbet af en eftermiddag og aften lave 22 forskellige retter, som jeg stod for og havde forberedt.

Copyright:

Såfremt du ønsker, at bruge en af mine opskrifter eller billeder vil jeg gerne at du forinden kontakter mig. Dette skyldes, at jeg bruger tid på, at udvikle, lave maden, tage billeder, skrive osv..
God fornøjelse med bloggen.

 

Søren

Samarbejde med GASTROmad

Samarbejde med GASTROmad

GASTROmad er en af de større og ældste madmedier i Danmark der startede i 2011, og har et meget stort antal månedlige læsere fra hele landet.
Der skrives om alt hvad der har relation til Mad, Vine, Gastronomi, Køkkengrej, Oplevelser og meget andet.
GASTROmad har gennem tiden været med til at udvikle mange forskellige opskrifter, både til selve siden, til forskellige fødevare producenter, til en kogebog, brochurer og andet.
GASTROmad drives til dagligt af Søren Willadsen.

Sponsorerede Samarbejde

GASTROmad laver gerne sponsorerede samarbejde som har relevans for bloggens læsere.
Det kan være eksempelvis være køkkenudstyr, madprodukter, vine, rejser, restaurantbesøg og andet.

Bannerannoncer

Kontakt gerne GASTROmad for bannerannoncer m.m.. ved at udfylde nedenstående kontaktform, hvor jeg vil vende tilbage til dig.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.