og

Hot Wok Silverline

af | 28. nov 2018 | Anmeldelser

REKLAME

Jeg har teamet op med Hot Wok for, at afprøve deres nye Silverline gasbrænder, der er godkendt til både inden- og udendørs brug. Siden jeg tilbage i 2013 for første gang testede deres gasbrænder, er der sket rigtig meget med deres produkter. Deres originale gasbrænder har fået noget af en makeover og er nu betydelig bedre end de første. Desuden har De videreudviklet deres originale gasbrænder af støbejern på 7,0 kW, og har ligeledes udviklet en professionel model på 12,0 kW. Begge støbejerns gasbrænderne er udelukkende til udendørs brug.
For at bringe en gasbrænder ind i hjemmet har Hot Wok folkene udviklet modellen Silverline der ligeledes kan bruge både inden- og udendørs.

Hot Wok Silverline har et lækkert design, som passer ind i rigtig mange køkkener. Den er udstyret med piezo-elektronisk tænding, så man ikke skal fumle med tændstikker eller lighter, når den skal tændes. Tændingen fungerer upåklageligt, og brænderjusteringen er utrolig nem, at arbejde med. Desuden er der er en holder der passer til en wok pande, så den ikke glider af mens man tilbereder maden.

Når man bestiller en Silverline medfølger der batteri, slange og regulator. Det nemme ved modellen er, at man kan tilkoble en lille 450 gr. gasdåse som ikke fylder noget særligt. Gasdåsen kan sammen med Silverlinen, en wokgryde og slanger ligge i en specialtaske fra Hot Wok. På den måde er det super nemt, at have hele udstyret når man eksempelvis tager den med på stranden til en gang hurtig og nem wok mad.
Tasken til Silverlinen har en udvendig rem, så man nemt kan have den over skulderen.

Taske til Silverline

Hot Woks serie er skabt til, at man nemt, bekvemt og super hurtig kan tilberede sine egne asiatiske wok retter derhjemme. Udover wokken har de flere andre gryder og pander i deres serie, som kan bruges efter behov.
Jeg oplevede under afprøvningen af Silverlinen, at den er nem at have en wok pande på, og jeg følte ikke på noget tidspunkt, at panden glider af holderen på selve Silverlinen.

Da jeg modtog pakken med taske, gasbrænder, wokgryde og regulatorer gik jeg med det samme i gang med, at tjekke udstyret, som ser utrolig lækkert ud.
Brænderen er meget nem, at gå til og det eneste man skal være obs på er at brænde filmen fra wokpande af inden den tages rigtig i brug. Heldigvis er der en udførlig video på Hot Woks hjemmeside, hvor man kan se samlevejledninger, og få inspiration til forskellige opskrifter.
Silverlinen kan selvfølgelig tilsluttes en større gasbeholder.

Du kan glæde dig på fredag, hvor du kan læse om retten Rød Thai Karry med store tigerrejer, som jeg tilberedte på Hot Wokken.

Hot Wok Silverline måler 41 x 31 x 9½ cm, vejer ca. 5 kg., og har et flot moderne udseende.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!