Nytårs opskrifter
Nyrårsopskrifter
Nytårsmenu
Julen er allerede overstået og nu er det tid til, at forberede nytårs menuen.
Jeg har samlet mange forskellige opskrifter til den perfekte nytårsmenu, hvor du her kan lade dig inspirere til både appetizer, forret, hovedret, dessert og selvfølgelig natmaden. Du får både selve retterne og kan tjekke forskelligt tilbehør fra saucer som bearnaise sauce og rødvinssauce til pommes frites og flødekartofler og langtidsstegte tomater og syltede rødløg.
Alt sammen noget der gør at nytår menuen bliver super perfekt.
Du kan finde inspiration til din nytårs menu, og kombinere de forskellige retter med hinanden alt efter hvordan din menu skal være.
Hvis du ikke rigtig finder det du søger kan du i søgefeltet søge på nytår eller søger efter en specifik ret, så er jeg sikker på du finder noget spændende.
Har du spørgsmål eller kommentarer til noget er du altid velkommen til, at skrive i kommentar feltet du finder under indlæggene. Jeg forsøger altid, at svare så hurtigt som muligt.
Opskrifter til en god nytårsmenu
Kantarelsauce
En lækker og nem kantarelsauce som kan serveres til både kalve- og oksekød og fjerkræs retter. Denne sauce med kantareller er utrolig velsmagende og cremet som sagtens kan gøre en afhængig. Det er en af mine bedste sovse med skovens guld som jeg selv har fundet. Jeg...
Jordskokkeis med Caviar
Jordskokkeis med caviar smager fantastisk lækkert, da den saltede caviar passer perfekt til isen. Denne skønne dessertis lavet af jordskokker har en fantastisk lækker nøddeagtig smag, der sammen med ægte caviar giver en helt speciel oplevelse. Isen er meget let at...
Østers med Yuzu og Caviar
Østers er et lækker skaldyr som kan spises natural, eller som i denne østers opskrift med yuzu og teriyaki syltede glaskål og agurkekugler samt caviar, hvilket giver retten noget helt specielt. Jeg elsker i dag østers, hvilket ikke altid har været noget jeg var vild...
Laksemousse
Denne laksemousse af røget laks med flødeost er en lille skøn, meget smagfuld og supernem snack og frokostret. Laksemousse kan nemt laves dagen inden. Opskriften på denne laksemousse eller laksecreme med røget laks passer rigtig godt som en appetizer som kan serveres...
Indbagt Laks – Opskrift med flødeost og spinat
Indbagt laks med spinat blandet op i en lækker cremet flødeost er en fantastisk skøn og nem opskrift på fersk laks indbagt i butterdej med masser af smag. Indbagt laks med en lækker blanding af flødeost og frisk spinat synes jeg er både lækker som hverdagsmad og...
Flat Iron Steak- Fra Top Blade Udskæring
Flat Iron Steak fra Top Blade er et fantastisk smagfuldt stykke kød, der kan skæres ud til to steaks. Det er noget af møreste kød efter mørbraden men med langt mere lækker smag. Den ukendte udskæring Top Blade stammer fra skulderen på kvæget, som samtidig er rig på...
Japansk fuldblods Wagyu – Tilberedning af ægte wagyu
Wagyu kød er det ultimative stykke oksekød fra Japan som med sin fantastisk marmorering giver wagyu kødet den perfekte smag man skal prøve. Ægte japansk wagyu kød er klassificeret ud fra en snørklet opdeling. Man kan bruge to metoder den ene MBS score fra 1 – 12, som...
Pebersauce – Bedste opskrift på nem sauce af peber
Nem opskrift på Pebersauce som er en og utrolig lækker sauce af smagfulde pebre der passer supergodt til et skønt stykke godt kød. I denne opskrift på pebersauce har jeg brugt malt whisky da jeg flamberer peberkornene for at give selve saucen en ekstra skøn og lækker...
Black Angus Dry Aged Cotes de Boeuf
REKLAME Når man serverer Cotes de Boeuf af dry aged højreb fra spansk Black Angus kvæg får man noget er det lækreste kød der findes, hvad angår oksekød. Dry Aged kød betyder at kødet tørrer i nogle uger. Hvilken betydning har det for et skønt stykke cotes de boeuf fra...
Burrata med ovntørrede tomater og skinke
Den italiensk ost Burrata passer perfekt sammen med ovntørrede tomater og lækre skiver af en kvalitetsskinke som en let forret. Hvad er en burrata ost? Burrata osten er en italiensk ost der efter lang tids anonymitet er ved at blive en meget populær og som minder en...