ForsideFjerkræAndesovs

Kommentarer

Andesovs — 4 kommentarer

  1. Hej Søren! Lyder som en skøn julesovs! Må jeg supplere med lidt fif? Når jeg har fyldt min bradepande med alt det gode – kråser og grønt – vender jeg alt fylder med et par spsk gemt andefedt (fra mortensaften) og så venter jeg en halv eller hel time med at hælde væde på. På den måde får man lige brunet sagerne og får den gode stegte smag med i sovsen. Desuden plejer jeg at gemme mit skrog fra Mortensaften – plus lidt kyllingeben – som jeg bruner grundigt i andefedt og koger af til den væde, jeg hælder i bradepanden med vin etc. Vi spiser i øvrigt både gås og and.. Uhhh – glæder mig allerede til julemiddagen! God jul(emiddag) og tak for en god blog! ? /Nana

    • Hej Nana
      Super jule fif du kommer med. Det er en rigtig god ide du skriver, at gemme både ande- og kyllingeskrog til senere brug.
      Tusinde tak for rosen.
      Glædelig jul og godt nytår til dig og dine
      Søren

  2. Hej Søren. Tænker den opskrift skal prøves. Jeg er ikke en haj til sovs, men bruger du slet ikke fløden som står under ingredienser eller er det blot det åbenlyse sidste trin i opskriften? 🙂

    • Hej Rune
      Du har ret i, at det er til aller sidst, men min fejl at jeg ikke har fået skrevet at man kan smage andesovsen til med lidt fløde til aller sidst :-).
      Tak for påmindelsen så jeg kan få det tilrettet.

      Du og dine ønskes en glædelig jul og et godt nytår.

      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>