ForsideFjerkræAndesovs

Kommentarer

Andesovs — 2 kommentarer

  1. Hej Søren! Lyder som en skøn julesovs! Må jeg supplere med lidt fif? Når jeg har fyldt min bradepande med alt det gode – kråser og grønt – vender jeg alt fylder med et par spsk gemt andefedt (fra mortensaften) og så venter jeg en halv eller hel time med at hælde væde på. På den måde får man lige brunet sagerne og får den gode stegte smag med i sovsen. Desuden plejer jeg at gemme mit skrog fra Mortensaften – plus lidt kyllingeben – som jeg bruner grundigt i andefedt og koger af til den væde, jeg hælder i bradepanden med vin etc. Vi spiser i øvrigt både gås og and.. Uhhh – glæder mig allerede til julemiddagen! God jul(emiddag) og tak for en god blog! 🎄 /Nana

    • Hej Nana
      Super jule fif du kommer med. Det er en rigtig god ide du skriver, at gemme både ande- og kyllingeskrog til senere brug.
      Tusinde tak for rosen.
      Glædelig jul og godt nytår til dig og dine
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen