Grillet Hjertesalat

af | 13. jul 2018 | BBQ/Grill, Forretter, Opskrifter, Sommer, Tilbehør

Hjertesalater vendt på grillen med en let branket overflade giver dem en rigtig god og lækker grill smag som passer perfekt til grillet fisk, fjerkræ eller kød, eller som en del af en salat.
Vi tilbereder dem ofte her i sommerperioden fremfor en almindelig salat, da vi holder rigtig meget af den grillede skønne smag de får fra grillen.
Personligt synes jeg også, at det er flot med farven af grønt og sort og når man desuden bruger en god gammeldags mormordressing på toppen får med med sikkerhed noget super skønt tilbehør.

 

Grillet Hjertesalat

Hjertesalater vendt på grillen giver dem en rigtig god og lækker grill smag som passer perfekt til grillet fisk, fjerkræ, kød, eller som en skøn en salat.
No ratings yet
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Grill, Tilbehør, Salat, Grøntsager
Køkken: Dansk, Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4
Forfatter: Søren Willadsen

Ingredienser

  • 4 hjertesalater eller små spidskål
  • Olivenolie
  • Salt

Sådan gør du

  • Skyl hjertesalaterne og dub dem tørre.
  • Del dem på langs og smør skærefladen med olivenolie og drys dem med salt.
  • Start grillen op, og grill hjertesalaterne over direkte varme med skærefladen nedad i ca. 1 minut.
  • Placer dem dernæst over indirekte varme i ca. 3 - 4 minutter.

Noter

Server dem sammen med en mormordressing og som tilbehør til f.eks. fisk, kylling, kød eller som en forret med brød til.
Har du prøvet en af opskrifterne?Mention @gastromad or tag #gastromad!

Er du ikke til de små hjertesalater eller vil forsøge, at grille andre former for bladgrønt, kan jeg anbefale nye og små spidskål, hvor man bruger samme metode.
Som et andet alternativ kan jeg sagtens forestille mig, at et grillet hjertesalat skåret i mindre stykker i en blandet salat vil gøre underværker.

Grillet hjertesalat passer perfekt til: Porchetta på Rotisserie // Bacon Explosion // Pulled Pork

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.

Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!