Mine opskrifter

Fermenterede Rabarber

Fermenterede Rabarber

Fermenterede rabarber er en super skøn måde at gemme sine rabarber på til senere på året. De smager dejligt syrligt og kan bruges i ... Læs mere

Japansk fuldblods Wagyu – Tilberedning af ægte wagyu

Japansk fuldblods Wagyu – Tilberedning af ægte wagyu

Wagyu kød er det ultimative stykke oksekød fra Japan som med sin fantastisk marmorering giver wagyu kødet den perfekte smag man skal ... Læs mere

Lammeragout med Båndpasta

Lammeragout med Båndpasta

Super skøn simrer opskrift på Italiensk lammeragout med båndpasta som har masser af smag og den skønneste duft, der passer perfekt til ... Læs mere

Norditaliensk Vinanmeldelse af høj kvalitet

Norditaliensk Vinanmeldelse af høj kvalitet

REKLAME Jeg har igen haft fornøjelsen at få tilsendt 6 forskellige vine fra Lund Vine som jeg har anmeldt. Vinene er alle Læs mere

Krydrede Cajun Rejer – Lækker reje opskrift

Krydrede Cajun Rejer – Lækker reje opskrift

Lækre store cajun krydrede rejer som er en skøn og nem opskrift med masser af inspiration fra Louisiana i det sydlige USA. Serveres ... Læs mere

Grillet Kulmule med årstidens grøntsager

Grillet Kulmule med årstidens grøntsager

Grillet kulmule med masser af årstidens skønne grøntsager gør det nemt at tilberede denne fiskeret på og samtidig få masser af ... Læs mere

Spinatpandekager – Opskrift på lækre pandekager med spinat

Spinatpandekager – Opskrift på lækre pandekager med spinat

Spinatpandekager er utrolig lækre som madpandekager der kan bruges som wrap fyldt med kylling og grøntsager til aftensmad, frokost ... Læs mere

Italienske Grillede Grøntsager – Opskrift på grøntsager

Italienske Grillede Grøntsager – Opskrift på grøntsager

Italienske grillede grøntsager med sprøde stykker brød croutoner i, er en perfekt måde at tilberede årstidens grøntsager på til en ... Læs mere

Ovnbagt Knoldselleri Opskrift på bagt selleri

Ovnbagt Knoldselleri Opskrift på bagt selleri

Ovnbagt knoldselleri er en nem og perfekt måde at lave noget virkeligt lækkert tilbehør på med en mild nøddeagtig smag der passer til ... Læs mere

Kyllingeruller med gedeost og trøffel

Kyllingeruller med gedeost og trøffel

Kyllingeruller med gedeost og friske salvieblade med revet trøffel passer utrolig godt sammen med pasta. En skøn og lækker ret til ... Læs mere

Pebersauce – Bedste opskrift på nem pebersauce

Pebersauce – Bedste opskrift på nem pebersauce

Nem opskrift på Pebersauce som er en og utrolig lækker sauce af smagfulde pebre der passer supergodt til et skønt stykke godt kød. ... Læs mere

Burrito med oksekød og bønner – Sådan laver man en Burrito

Burrito med oksekød og bønner – Sådan laver man en Burrito

Mexikansk burrito er et supernemt og lækkert måltid der hurtigt rulles sammen. Se hvordan du nemt laver og ruller en skøn ... Læs mere

Vine til Grillen

Vine til Grillen

REKLAME Skal man drikke rødvin, rosévin eller hvidvin om sommeren til grillretterne? Det kan nogle gange være en udfordring at finde de Læs mere

Moscato D´Asti sorbetis med bær

Moscato D´Asti sorbetis med bær

Hjemmelavet sorbetis på moscato d´asti vin og friske bær giver en skøn og forfriskende sorbetis der kan serveres i et glas ... Læs mere

Nyt Design på Gastromad

Nyt Design på Gastromad

GastroMAD får snart et helt nyt og mere tidssvarende design som gør siden langt mere overskuelig end tidligere. Udover designet er ... Læs mere

Alabama White Sauce

Alabama White Sauce

Alabama white sauce eller hvid bbq sauce smager utrolig skønt til grillet kylling og andet kød og grøntsager. Alabama hvid sauce er ... Læs mere

Kold Aspargessuppe

Kold Aspargessuppe

Kold aspargessuppe er dejlig forfriskende og nem og hurtig ret at lave. Med sprød serranoskinke og ærteskud på toppen er den utrolig ... Læs mere

Bagte Kartofler

Bagte Kartofler

Opskrift på de perfekte bagekartofler der udvendig er super sprøde, og dejlig bløde inden i med den skønneste smag af ... Læs mere

Seks Sommervine

Seks Sommervine

REKLAME     Fantastiske sommervine der passer til både terrassen og lette forretter har jeg anmeldt i den nyeste ... Læs mere

Rabarberkoldskål

Rabarberkoldskål

Rabarberkoldskål er en lækker koldskål version af den klassiske som bare bider sig fast når man først har den smagt. Med masser af ... Læs mere

Grillede Majskolber

Grillede Majskolber

Hele grillede majskolber smager fantastisk lækkert om som tilbehør til flere skønne sommerretter som grillet kylling eller steak. En ... Læs mere

Black Angus Dry Aged Cotes de Boeuf

Black Angus Dry Aged Cotes de Boeuf

REKLAME Når man serverer Cotes de Boeuf af dry aged højreb fra spansk Black Angus kvæg får man noget er det lækreste kød der findes, ... Læs mere

Muslinger på kartofler med Kong Bars Ost

Muslinger på kartofler med Kong Bars Ost

REKLAME Røgede muslinger på små ny opgravede kartofler med støv af ramsløg og en fantastisk ost fra Naturmælk Kong Bars på toppen, er ... Læs mere

Texanske Muslinger

Texanske Muslinger

Blåmuslinger er en de skønneste ingredienser der findes og de er utrolig nemme at tilberede. Sammen med whisky og BBQ-sauce får man ... Læs mere

BLÅ – 40 opskrifter med blåmuslinger

BLÅ – 40 opskrifter med blåmuslinger

REKLAME BLÅ, bogen om bæredygtig og velsmagende blåmuslinger og med 40 skønne blåmuslinger opskrifter. BLÅ er skrevet af min gode ven Læs mere

Burrata med ovntørrede tomater og skinke

Burrata med ovntørrede tomater og skinke

Den italiensk ost Burrata passer perfekt sammen med ovntørrede tomater og lækre skiver af en kvalitetskinke som en let forret. Hvad er Læs mere

Ramsløgspulver

Ramsløgspulver

Ramsløgspulver er en fantastisk måde at gemme smagen af ramsløg på til resten af året. Tørrede ramsløgsblade får en skøn duft og smag ... Læs mere

Vin fra Frankrig, Tyskland & Spanien

Vin fra Frankrig, Tyskland & Spanien

REKLAME   Kvalitetsvine fra Den Sidste Flaske i en forårsanmeldelse. Tobias fra Den Sidste Flaske har sendt mig 5 ... Læs mere

Quiche Lorraine Bacon Tærte

Quiche Lorraine Bacon Tærte

Quiche Lorraine er en skøn klassisk fransk bacontærte med en fantastisk sprød bund. Fyldet har masser af dejlig smag af ost og bacon. ... Læs mere

Ravioli med spinat og skinke

Ravioli med spinat og skinke

En lækker og nem hjemmelavet opskrift på ravioli med skøn fyld af ricotta og frisk spinat og god skinke. En perfekt måde at lave sin ... Læs mere

Lammekebab

Lammekebab

Perfekt og hjemmelavet lammekebab der smager som en ægte shawarma er skøn til pitabrød og masser af lækkert tilbehør. I den perfekte ... Læs mere

Tom Yum Goong Suppe

Tom Yum Goong Suppe

Tom Yum Goong suppe er en utrolig lækker thai suppe med tigerrejer med og en skøn smag, som tilmed er fantastisk nem at lave i en travl Læs mere

Grillet Lammekølle

Grillet Lammekølle

Grillet lammekølle er en perfekt måde at tilberede en skøn lammekølle på, noget som alle bør prøve da lammekødet får en utrolig skøn og Læs mere

Græske Kartofler

Græske Kartofler

Sprøde græske kartofler er en utrolig lækker og nem måde at lave de skønneste kartofler med smag på. Hvem elsker ikke smagen af det ... Læs mere

Iberico Koteletter med Safran Risotto

Iberico Koteletter med Safran Risotto

Koteletter af iberico sortfodssvin er en fantastisk smagsoplevelse man bør unde sig selv, og med en lækker risotto af safran og ... Læs mere

Skindstegt Kulmule med Stenbiderrogn

Skindstegt Kulmule med Stenbiderrogn

Skindstegt kulmule med lækker frisk stenbiderrogn med den skønneste syrlige beurre blanc sauce, som passer perfekt til en kulmulefilet. Læs mere

Beurre Blanc Sauce

Beurre Blanc Sauce

Beurre Blanc sauce eller fransk smørsauce på fiskefond er perfekt til nærmest alt slags fisk. Den skønne syrlige smag og cremetheden ... Læs mere

Flødekartofler

Flødekartofler

Flødekartofler er utrolig nemme at lave og her får du den bedste opskrift på de perfekt cremede flødekartofler med ekstra smag af løg ... Læs mere

Vinanmeldelse af 5 Italienske rødvine

Vinanmeldelse af 5 Italienske rødvine

REKLAME Italienske rødvine er utrolig spændende, da de i duft, smag og helhedsudtryk kan variere lige fra ekstrem blommesøde til lige ... Læs mere

Bisque på Hvide Bønner

Bisque på Hvide Bønner

Bisque på hvide bønner er en perfekt og utrolig nem bønne suppe fra det sydlige Frankrig, som med sin skønne cremede konsistens er skøn Læs mere

Elggryde

Elggryde

Elggryde med porter er en fantastisk lækker gryderet af kødet fra boven på en elg. Elgkød er utrolig mørt og smagfuld som ... Læs mere

Dampede Hjertemuslinger med øl og kål

Dampede Hjertemuslinger med øl og kål

Hjertemuslinger dampet i øl med savoykål er en perfekt måde at tilberede disse skønne muslinger på. De er mindre end blåmuslinger men ... Læs mere

Fastelavnsboller af Vandbakkelser med Creme

Fastelavnsboller af Vandbakkelser med Creme

Perfekte fastelavnsboller af vandbakkelser fyldt med lækker vaniljecreme og flødeskum og en skøn glasur på toppen er nemme og ret ... Læs mere

Stenbiderrogn på jordskokkepure

Stenbiderrogn på jordskokkepure

Stenbiderrogn og jordskokkepure er en perfekt kombination og de er som skabt hinanden i en skøn og nem forret, hvor man virkelig smager Læs mere

Vinanmeldelse af 3 Italienere

Vinanmeldelse af 3 Italienere

REKLAME I samarbejde med Lund Vine som ligger i Grenaa har jeg anmeldt tre Italienske vine som Henrik fra Lund Vine sælger via sin ... Læs mere

Braiseret kalveskank

Braiseret kalveskank

  Braiseret kalveskank er en nem og lækker opskrift hvordan man får alt den skønne smag ud af en kalveskank. Tilberedning af en ... Læs mere

Flowersprouts kål med hokkaido

Flowersprouts kål med hokkaido

Vinter salat af sprøde flowersprouts kål og skønne bagte hokkaido og sprøde æbler er en perfekt måde at bruge kåltypen flowersprouts ... Læs mere

Pho Ga Vietnamesisk Suppe

Pho Ga Vietnamesisk Suppe

  Pho Ga er en lækker traditionel vietnamesisk nudel suppe som serveres med kylling skønne krydderurter, hoisin sauce og chili i, Læs mere

Kammusling med pighvar og kaviar

Kammusling med pighvar og kaviar

  Stegt kammusling og pighvar med brunet smør tilsat lidt teriyaki sauce er en utrolig skøn forret med smag af det japanske ... Læs mere

Butternut Squash Suppe

Butternut Squash Suppe

  Butternut squash suppe er en perfekt nem og dejlig suppe, som smager fantastisk og er hurtig at lave af butternut ... Læs mere

Hummerbisque

Hummerbisque

Hummerbisque er en perfekt og cremet hummersuppe der er fantastisk som forret. Smagen af hummer og cognac passer utrolig godt ... Læs mere

Nytårs Vinen 2020

Nytårs Vinen 2020

  REKLAME Vinene til nytårsaften skal selvfølgelig være på plads, selv om vi ikke har ramt julen endnu. For mig gælder det om Læs mere

Pære Belle Helene

Pære Belle Helene

  Pære Belle Helene er en nem fransk klassisk dessert, der er utrolig nem at lave og smager vanvittig lækkert. Dessert med ... Læs mere

Årets Julevin 2020

Årets Julevin 2020

REKLAME Hvilken rødvin skal du have i år til juleanden eller julestegen? Skal den være fyldig, sødmefuld eller syrlig? Jeg har igen i Læs mere

Klaring af suppe og fond

Klaring af suppe og fond

  Klaring fond og suppe er en utrolig enkel og perfekt teknik der sørger at ens suppe eller fond bliver helt klar og fri for ... Læs mere

Tarte Tatin med Æbler

Tarte Tatin med Æbler

  Tarte Tatin er en skøn klassisk fransk æbletærte der bages på hovedet, da fyldet ligger nederst, og vendes når den serveres. ... Læs mere

4 Amerikanske Rødvine

4 Amerikanske Rødvine

REKLAME Ny Vinanmeldelse af 4 gode amerikanske rødvine fra Californien i en prisklasse der er til at have med at gøre. Her i december Læs mere

Vildtgryde med Svampe

Vildtgryde med Svampe

  Vildtgryde er en utrolig nem og lækker opskrift på vildtkød med svampe og bacon. En skøn simret ret med masser af dejlig smag ... Læs mere

Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

En ægte gammeldags hjemmelavet hønsekødssuppe lavet på suppe høne eller kylling smager fantastisk lækkert. Man kan bruge kødet fra ... Læs mere

Æbleskiver

Æbleskiver

Hjemmelavet luftige æbleskiver med kærnemælk som alle vil elske. En utrolig nem og lækker opskrift på gammeldags æbleskiver lavet i ... Læs mere

Kylling Cacciatore

Kylling Cacciatore

  Kyllling Cacciatora er en traditionel skøn og lækker Italiensk ret med braiseret kylling i en fantastisk tomatsauce med svampe ... Læs mere

Koteletter Sous Vide

Koteletter Sous Vide

  Koteletter Sous Vide er en perfekt måde at få de saftigste, møreste og bedste svinekoteletter på. Læs om sous vide tider og ... Læs mere

Spaghetti alla Marinara

Spaghetti alla Marinara

  Spaghetti alla Marinara som betyder spaghetti med tomatsauce. Sammen med skaldyr er det en lækker måde at, servere en frisk ... Læs mere

Cookies Opskrift – Ægte amerikanske cookies med chokolade

Cookies Opskrift – Ægte amerikanske cookies med chokolade

  Lækre cookies med chokolade der er bløde inden i og dejlig sprøde udenpå. Cookies smager fantastisk lækker og opskriften er ... Læs mere

Svampetærte

Svampetærte

En skøn opskrift på den bedste Svampetærte der passer perfekt til både frokost og aftensmad. Tærten med blandede svampe er super nem Læs mere

Braiserede Svinekæber I Rødvin

Braiserede Svinekæber I Rødvin

  Braiserede svinekæber er noget af det bedste. En utrolig skøn simreret, hvor svinekæberne bliver vidunderlig møre, og med ... Læs mere

NordItalienske Vine

NordItalienske Vine

REKLAME Italienske vine er for nogen det bedste og det eneste, og for andre noget der kan være tør og syret, eller for sød. Jeg har ... Læs mere

Kylling i Karry Utrolig nem og lækker opskrift

Kylling i Karry Utrolig nem og lækker opskrift

  Med denne opskrift på Kylling i Karry får du den bedste og mest ægte opskrift på både børn og voksnes favorit ret Karry Kylling Læs mere

Chokoladeis opskrift på cremet hjemmelavet chokolade is

Chokoladeis opskrift på cremet hjemmelavet chokolade is

  Lækker cremet og fyldig chokoladeis med smag af den skønneste mørke chokolade, der giver den bedste chokoladesmag. Opskriften ... Læs mere

Hvidvine fra Europa & USA

Hvidvine fra Europa & USA

  REKLAME Jeg elsker, når jeg får lov at anmelde vine jeg ikke tidligere har smagt, eller vine jeg tidligere har anmeldt, ... Læs mere

Pastabånd med Kyllingeleversauce

Pastabånd med Kyllingeleversauce

  Pastabånd eller tagliatelle med en skøn kyllingeleversauce smager fantastisk lækkert, og er samtidig utrolig nem og hurtig at Læs mere

Tagliatelle Hjemmelavet

Tagliatelle Hjemmelavet

  Tagliatelle er en båndpasta der minder om spaghetti, og som er nem selv at lave når man har en lækker portion frisk ... Læs mere

Grillet Tyndstegsfilet

Grillet Tyndstegsfilet

  Grillet tyndstegsfilet er en vidunderlig nem måde, at tilberede en skøn oksetyndsteg på, hvor kødet bliver dejlig rosa og ... Læs mere

Vinanmeldelse Snor & Snor

Vinanmeldelse Snor & Snor

REKLAME   Online butikken Snor & Snor har været så flinke at sende en kasse vin til mig bestående af 3 flasker rødvine ... Læs mere

Grillet Laks

Grillet Laks

  Grillet laks er en af vores yndlingsmetoder at tilberede laks på, da grillet laks er en af de absolut bedste og nemmeste ... Læs mere

Salsa Verde

Salsa Verde

  Salsa Verde er en fantastisk lækker grøn kold sauce som er utrolig nem at lave på nogle få minutter. Den er dejlig frisk til ... Læs mere

Ciabatta Brød

Ciabatta Brød

  Ciabatta er det klassiske skønne italiensk brød med store luftige huller og lækker sprød skorpe. Ciabatta brød smager skønt ... Læs mere

Tapenade

Tapenade

  Tapenade er en utrolig skøn sydfransk specialitet af sorte oliven, kapers, tun, krydderier og ansjoser. Tapenade er nem og ... Læs mere

Falafler

Falafler

  Hjemmelavede super sprøde falafler får du her med denne nemme opskrift. Falafel er en fantastisk lækker vegetarret af ... Læs mere

Grillede Squash & Aubergine Pakker

Grillede Squash & Aubergine Pakker

Grillede squash & aubergine pakker er en utrolig lækker italienske ret der kan bruges som en skøn forret eller som tilbehør til ... Læs mere

Salat af grillede Stangbønner og Nektariner

Salat af grillede Stangbønner og Nektariner

Grillede grøntsager og frugter giver en fantastisk lækker smag når det hele samles i en salat. Grillede nektariner og stangbønner ... Læs mere

Chimichurri

Chimichurri

Chimichurri sauce er en vidunderlig argentisk krydderurte sauce der passer utrolig godt til forskelligt slags kød og grøntsager. ... Læs mere

Whiskysauce

Whiskysauce

Whiskysauce smager fantastisk til et lækkert stykke kød og pomfritter. Her får du en utrolig nem og hurtig opskrift på den bedste ... Læs mere

Grillet Poussin

Grillet Poussin

Grillede poussiner er en vidunderlig lækker måde at tilberede disse små kyllingeracer på. Poussin er kyllingerace der vejer omkring ... Læs mere

Hyldeblomsteddike

Hyldeblomsteddike

Hjemmelavet hyldeblomsteddike er en utrolig lækker eddike der passer vanvittig godt til mange forskellige ting. Vi bruger den rigtig ... Læs mere

Ratatouille

Ratatouille

En ægte fransk ratatouille er en fantastisk måde at få noget virkelig lækkert grøntsags tilbehør til alt mulig slags kød, fjerkræ eller Læs mere

Rabarberis

Rabarberis

Rabarberis smager fantastisk skønt og forfriskende, da rabarbernes lette søde og syrlige smag og flødens fedme er den perfekte ... Læs mere

Grillede Asparges med Vinaigrette

Grillede Asparges med Vinaigrette

Store hvide grillede asparges smager fantastisk sammen med lækre små sprøde tern af bakskuld, og en grov asparges og senneps ... Læs mere

Rabarbersirup

Rabarbersirup

Rabarbersirup er utrolig anvendelig til en lang række forskellige ting. Den smager lækker ovenpå ens morgenmads skyr eller ... Læs mere

Stegt Torsk med Asparges

Stegt Torsk med Asparges

Lækker stegt torsk med en skøn mormordressing og store sprøde hvide og grønne asparges er en utrolig nem og dejlig middagsret. Retten ... Læs mere

Rabarbertærte

Rabarbertærte

En skøn rabarbertærte smager utrolig godt da kombinationen af den dejlige sprøde tærtebund, de let syrlige og sødlige rabarber passer ... Læs mere

Lammefrikassé

Lammefrikassé

Lammefrikassé er en ægte forårs ret, som smager utrolig godt, og kan varieres på mange forskellige måder. Retten som navnet antyder med Læs mere

Aspargeseddike

Aspargeseddike

Asparges især de dejlig nye og friske som kommer frem i foråret kan bruges til utrolig mange forskellige ting og i rigtig mange ... Læs mere

Lammefilet

Lammefilet

Jeg oplever at danske lam smager utrolig godt og man kan fremfor lammekøllen godt bruge andet af lammets lækre kød som eksempelvis en ... Læs mere

Rabarbertrifli

Rabarbertrifli

Rabarbertrifli er en utrolig lækker og nem dessert der passer virkelig godt i forår- og sommermånederne. Med en skøn rabarberkompot, ... Læs mere

Varme Hveder

Varme Hveder

Skønne varme hveder er en af vores helt gamle traditioner, hvor man spiser disse dejlige luftige hvedeknopper aftenen inden helligdagen Læs mere

T-Bone Steak

T-Bone Steak

Ægte T-Bone Steak eller Porterhouse steak er et fantastisk klassisk stykke okse udskæring som smager utrolig godt, og i virkeligheden ... Læs mere

Ramsløgssmør

Ramsløgssmør

Ramsløgssmør er et ufatteligt skønt kryddersmør af disse vidunderlige og smagfulde ramsløgsblade, der har denne dejlige smag af både ... Læs mere

Laksetatar

Laksetatar

Laksetatar er en super nem og virkelig lækker lille forret eller frokost ret man kan serverer på alle årstider. Det som gør opskriften Læs mere

Dalgona Kaffe

Dalgona Kaffe

Dalgona Kaffe er en ny og fantastisk lækker form for iskaffe, hvor tingene vender på hovedet. I denne iskaffe kommes først mælk i et ... Læs mere

Rødbedeis

Rødbedeis

Rødbedeis er en utrolig lækker og fantastisk smagfuld is som langt de fleste forbinder med andet end rødbeder før de finder ud af, at ... Læs mere

Karrysalat

Karrysalat

En ægte hjemmelavet karrysalat hører sammen med silden på et frokostbord ved en hyggelig familie komsammen, til jul eller påske. Når ... Læs mere

Salade Nicoise

Salade Nicoise

Salade Nicoise er en vidunderlig lækker fransk klassisk salat med tun, æg og skønne sprøde salater vendt i en vinaigrette. Jeg har i ... Læs mere

Barbacoa Tacos af Oksehaler

Barbacoa Tacos af Oksehaler

Barbacoa er en fantastisk lækker Mexicansk simreret, hvor jeg i min opskrift har brugt oksehaler som jeg synes har noget af det bedste ... Læs mere

Marokkanske Syltede Citroner

Marokkanske Syltede Citroner

Marokkanske salt syltede citroner er fantastiske i mange forskellige retter, hvor både salt og syre er en nødvendighed. I det ... Læs mere

Grillet Kanin

Grillet Kanin

Grillet Kanin er en anden og utrolig lækker måde at tilberede en hel kanin på. Kanin smager utrolig godt med masser af smag, og kan i ... Læs mere

Pommes Anna

Pommes Anna

Pommes Anna er en utrolig lækker og klassisk fransk kartoffelret, hvor kartoflerne er skåret i meget tynde skiver, lagt i lag med og ... Læs mere

Græsk Farsbrød

Græsk Farsbrød

Græsk Farsbrad er en utrolig skøn og nem ret, der smager af sommer og sol når jeg drømmer mig til Grækenland i en årstid med dårligt ... Læs mere

Kylling Marengo

Kylling Marengo

Kylling Marengo er en utrolig lækker kyllingeret med jomfruhummere og spejlæg. Retten er nem at lave og kan både serveres som hverdags- Læs mere

Portobellosvampe med Stenbiderrogn

Portobellosvampe med Stenbiderrogn

Portobellosvampe er store og utrolig skønne at bruge som tilbehør eller som de er med noget lækkert fyld i, som i denne dejlige ... Læs mere

Benløse Fugle

Benløse Fugle

Benløse fugle er en ægte gammel klassisk ret som består af rullede okseinderlår skiver med gulerødder og spæk inden i der smager ... Læs mere

Hollandaise Sauce

Hollandaise Sauce

  En ægte fransk klassisk hollandaise sauce er skabt til fiskeretter som dampet laks, eller sammen med nye hvide asparges eller Læs mere

Ungarsk Gullasch

Ungarsk Gullasch

Ægte klassiske simreretter som Ungarsk Gullasch elsker jeg, da man får vanvittig meget velsmag ud af en gryderet som Gullasch der ... Læs mere

Porretærte

Porretærte

En skøn porretærte med lækker smag af porre passer utrolig godt som aftensmaden på en travl hverdag. Tærter er ligeledes virkelig ... Læs mere

Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

De bedste fastelavnsboller jeg til dato har bagt er fyldt med både en skøn vaniljecreme og lækker remonce. På toppen er der en dejlig ... Læs mere

Stenbiderrogn på porre med syrnet fløde

Stenbiderrogn på porre med syrnet fløde

Stenbiderrogn er fantastisk måde at lave en lækker som forret på, hvor rognen kommes ovenpå en grillet porre med hjemmelavet syrnet ... Læs mere

Farserede Porrer

Farserede Porrer

Farserede porrer er en lækker klassisk ret der smager utrolig skønt da porrer og fars passer så godt sammen. Retten hører måske hjemme Læs mere

Spinatvafler Sunde og lækre vafler med spinat

Spinatvafler Sunde og lækre vafler med spinat

Spinatvafler er fantastisk lækre at bruge som ekstra sundt tilbehør til en skøn brunch, frokost eller aftensmad. Vaflerne er en super ... Læs mere

Hokkaido Fritter

Hokkaido Fritter

Hokkaido fritter er en skøn måde at få lækker tilbehør på af hokkaido græskar, som kan serveres til utrolig mange forskellige slags ... Læs mere

Hjerter i flødesovs

Hjerter i flødesovs

Hjerter i flødesovs er en ægte gammel klassiker fra det danske køkken, som jeg i denne opskrift har piftet op ved at bruge lammehjerter Læs mere

Hvidvins Anmeldelse

Hvidvins Anmeldelse

REKLAME Sardinien producerer nogle ret interessante hvidvine, og det er første gang at jeg har smagt vine fra den Italiensk ø, der ... Læs mere

Andebryst med Appelsinsauce

Andebryst med Appelsinsauce

  Appelsin og and passer utrolig godt sammen, og den vidunderlige franske klassiker Canard a L´Orange eller And med Appelsin er ... Læs mere

Ingefærshot

Ingefærshot

Der er rigtig mange gode ting ved at drikke en ingefærshot om morgen, da ingefær indeholder flere gode egenskaber, der kan hjælpe ... Læs mere

Citrontærte

Citrontærte

En lækker Citrontærte eller Tarte au Citron er en skøn fransk klassiker der smager utrolig dejlig. Den har en sprød bund, en syrlig ... Læs mere

Mole Poblano

Mole Poblano

Mole Poblano er en skøn traditionel mexikansk sauce som har både smag af chili, chokolade og varme krydderier som gør denne sauce ... Læs mere

Shakshuka

Shakshuka

Shakshuka eller shakshouka er en skøn nordafrikansk og israelsk ret der i Israel serveres som morgenmad. Denne vegetariske ret kan ... Læs mere

Dashi

Dashi

I japanske supper som ramen med lange lækrer nudler i hører en særlig japansk fond til, som hedder Dashi. I ethvert japansk hjem med ... Læs mere

Dal Indisk karryret med linser

Dal Indisk karryret med linser

Indisk Dal er en skøn krydret karryret bestående af forskellige slags linser med masser af lækker smag. Retten er virkelig nem at ... Læs mere

Østers Natural

Østers Natural

Østers er en af de skaldyr der smager utrolig godt, når man først har vænnet sig til dem. Især østers natural smager fantastisk godt af Læs mere

Flæskestegssandwich med lækker sprøde svær

Flæskestegssandwich med lækker sprøde svær

Flæskestegssandwich er virkelig noget af det bedste og samtidig utrolig nem at lave. Den kan laves af resterne fra Flæskestegen eller ... Læs mere

Mousserende vine 2019

Mousserende vine 2019

REKLAME Drikker du champagne nytårs aften?   Jeg har i samarbejde med Vinhuset Topwine testet 3 forskellige ... Læs mere

Jule Portvinen 2019

Jule Portvinen 2019

Juleaften får langt hovedparten af alle familier risalamande til dessert, og mon ikke de fleste skal have et glas portvin til. Jeg har Læs mere

Pommes Frites

Pommes Frites

Pommes Frites, Pommes, Fries eller Pomfritter har mange forskellige navne, men smager utrolig godt når de er korrekt tilberedte. De kan Læs mere

Test af 10 rødvine til julen

Test af 10 rødvine til julen

REKLAME Hvilken vin skal du drikke juleaften? Eller søger du stadig efter den rette julevin? Du kan igen få inspiration hos mig om ... Læs mere

Jødekager

Jødekager

Hver jul bager jeg altid forskellige julesmåkager og i år bagte jeg jødekager som er forførende gode. Jeg lavede den klassiske ... Læs mere

Rødvinssauce

Rødvinssauce

En lækker og nem hjemmelavet rødvinssauce eller rødvinssovs passer utrolig godt til rigtig meget slags kød som en god bøf, kalve steg ... Læs mere

Julevinen 2019

Julevinen 2019

REKLAME Årets julevin 2019 Som noget nyt har jeg i samarbejde med Vinhuset TopWine testet tre forskellige rødvine, der alle tre ... Læs mere

Flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg med sprød svær

  Flæskesteg med skønne sprøde svær der knaser, er en ægte klassiker der stadig smager fantastisk godt. Her får du ... Læs mere

Bagt Kylling med bønner og linser

Bagt Kylling med bønner og linser

Vidunderlig nem bagt kylling i fad med bønner og linser er perfekt hverdagsmad som er utrolig nem, at lave og smager utrolig godt. Hele Læs mere

Hakkebøf på Selleri

Hakkebøf på Selleri

Hvem elsker ikke en god og lækker gammeldags hakkebøf med spejlæg ovenpå en skive rugbrød med lækre bløde løg til? Retten spiser man ... Læs mere

Vinhuset Top-Wine

Vinhuset Top-Wine

Udgivet i Samarbejde med Vinhuset Top-Wine Vinhuset Top-Wine har i flere år været gemt af vejen for private kunder, da de siden ... Læs mere

Chokoladekage

Chokoladekage

Chokoladekage er noget alle elsker, at spise og her er mit bud på en enkel, men rigtig god chokoladekage. Der findes rigtig mange ... Læs mere

Løgringe lækre og sprøde løg ringe

Løgringe lækre og sprøde løg ringe

Sprøde løgringe er super skønne, at bruge som snacks for sig selv, eller som tilbehør til forskellige retter som burgere, sandwich, ... Læs mere

Smørstegt Blomkål

Smørstegt Blomkål

Står du også nogle gange og kigger forgæves i køleskabet, og tænker hvad pokker skal jeg lave af det blomkål jeg har liggende? Skal det Læs mere

Amerikanske Pandekager nemme og tykke pandekager

Amerikanske Pandekager nemme og tykke pandekager

Når jeg er til brunch tjekker jeg næsten altid om der er ægte tykke amerikanske pandekager, da de smager afsindig godt. Når vi fejrer ... Læs mere

Vintersalat af Kål

Vintersalat af Kål

Denne kålsalat af frisk og sprød grønkål er en af vores favoritsalater om vinteren. Den smager utrolig dejlig og fylder ligeledes ... Læs mere

Brandade med torsk

Brandade med torsk

Brandade med torsk er en skøn forret, hvor ristet brød og en salat passer rigtig godt til. Retten består af kartoffelmos blandet med ... Læs mere

Local Cooking 2019

Local Cooking 2019

Artiklen er udgivet i samarbejde med Sydvestjyske Smagsoplevelser. I denne uge var jeg den ene af fire dommere i Local Cooking ... Læs mere

Rabarbermuffins

Rabarbermuffins

Svampede og lækre rabarbermuffins med store stykker mørk chokolade inden i passer perfekt godt sammen med en god kop kaffe eller te ... Læs mere

Tortillas ægte hjemmelavede

Tortillas ægte hjemmelavede

Ægte hjemmelavede tortillas som bruges til små tacos er helt vildt fantastiske, og virkelig nemme selv, at bage. Tortillas er en ... Læs mere

Ovnbagte Tomater perfekt tilbehør

Ovnbagte Tomater perfekt tilbehør

Ovnbagte tomater er utroligt lækkert tilbehør som passer til nærmest alt, lige fra kalve- og oksekød til kylling og lam. De kan ... Læs mere

Banankage

Banankage

  Vidste du, at plettede bananer er perfekte i en lækker banankage, med skønner stykker mørk chokolade i? Lad endelig være ... Læs mere

USA Rejse New Orleans

USA Rejse New Orleans

Næste stop på vores USA tur efter Memphis var to overnatninger i New Orleans. Byen som aldrig sover, og hvor der spilles Jazz og Cajun ... Læs mere

Grillet Havtaske på majspuré

Grillet Havtaske på majspuré

Havtaske drysset med cajun krydderi og omviklet med serrano skinke smager utrolig godt, og er samtidig nem, at tilberede. Sammen med en Læs mere

Ølandsbrød af ølandshvede

Ølandsbrød af ølandshvede

Ølandsbrød er et lækkert brød med en skøn saftig og fyldig smag, og sprød skorpe. Brødet passer rigtig god til både morgenbordet, ... Læs mere

Syltede Rabarber

Syltede Rabarber

Syltede rabarber passer utrolig godt i både det salte og søde køkken, og skåret i mindre skiver er de perfekte på en dessert. De ... Læs mere

Fermenteret Havtorn Honning

Fermenteret Havtorn Honning

Honning med havtorn giver en fantastisk smag til rigtig mange ting, som f.eks. jordbær eller andre bær med fløde over, til morgenmads ... Læs mere

Vinanmeldelse Sangiovese vs Zinfandel

Vinanmeldelse Sangiovese vs Zinfandel

REKLAME En vinanmeldelse om 4 vine har jeg fået plads til her efter sommerferien. To af vinene toscanske, hvor Sangiovese druen har ... Læs mere

Teres Major med Trøffelsauce

Teres Major med Trøffelsauce

Hvad er Teres Major for en udskæring, og hvorfor er det bedre end mørbraden? Ved en tilfældighed faldt jeg over udskæringen Teres ... Læs mere

Små krydrede kødboller i tomatsauce

Små krydrede kødboller i tomatsauce

Små krydrede kødboller er en perfekt spansk tapas ret, som kan serveres lun eller varm. Sammen med en lækker aromatisk sauce af tomater Læs mere

Focaccia brød opskrift på hjemmelavet focaccia

Focaccia brød opskrift på hjemmelavet focaccia

Italiensk focaccia er et utrolig lækkert og perfekt madbrød med masser af smag og en super sprød skorpe. Focaccia brød virkelig dejligt Læs mere

Pasta med laks – Fettuccine al Salmone

Pasta med laks – Fettuccine al Salmone

Pasta med Laks eller Fettuccine al Salmone er en super hurtig og virkelig lækker ret, der kan tilberedes på ca. 20 – 30 minutter, ... Læs mere

Rabarber Cocktail Drink

Rabarber Cocktail Drink

Når man blander rabarber med en god gin og lidt andre ting får man en utrolig lækker cocktail, som ens gæster vil elske. Den er ... Læs mere

Beef Short Ribs

Beef Short Ribs

Beef short ribs er noget af det bedste stykke oksekød man kan smide på grillen. Især når kødet stammer fra racen Wagyu, hvor kødet har ... Læs mere

Salat af spæde skud og røde ris

Salat af spæde skud og røde ris

En skøn sommersalat af nye feldsalat blade og små spæde spinatblade blandet med røde vilde ris, ovnbagte cherrytomater og et godt drys ... Læs mere

USA Rejse Memphis

USA Rejse Memphis

Med hovedet fuld af countrymusik gik vores tur nu sydvest mod Elvis Presley´s hjemby Memphis i Tennessee, hvor hans hjem Graceland ... Læs mere

Tomatsalat Den Klassiske

Tomatsalat Den Klassiske

Tomatsalat af lækre velduftende tomater, masser af salatløg og stykker af en saltet fetaost er indbegrebet af sommer, eller en ferie i ... Læs mere

Asparges Sous Vide

Asparges Sous Vide

Store hvide asparges tilberedt i sous viden gør dem utrolig lækre. De får det helt rette al dente bid, og smager også utrolig ... Læs mere

USA Rejse Nashville

USA Rejse Nashville

Countrymusikkens fødested Nashville blev vores næste stop på turen, hvilket vi så meget frem til. Efter en skod nat på et motel udenfor Læs mere

Porchetta

Porchetta

Porchetta er den italienske udgave på rullesteg med super mørt kød og lækker sprøde svær, som er tilberedt på rotisserie i ... Læs mere

Salat af grillede grøntsager

Salat af grillede grøntsager

Grøntsager til en lækker sommersalat kan du tilberede på grillen, hvis du alligevel skal have gang i den til en lækker steak. ... Læs mere

Rabarbersaft

Rabarbersaft

Rabarber kan allerede købes i midten af foråret og de danske kommer på markedet omkring april eller maj måned. Disse store dejlige ... Læs mere

Vinanmeldelse Italien

Vinanmeldelse Italien

REKLAME I denne vinanmeldelse har jeg modtaget syv forskellige italienske vine, som alle koster under hundrede kroner. Jeg har ... Læs mere

Wagyu Ribeye med Trøffel Asparges

Wagyu Ribeye med Trøffel Asparges

Ribeye af wagyu er ekstrem fedt marmoreret som giver kødet en fantastisk god smag og mørhed. Jeg har for nyligt købt et større stykke ... Læs mere

Salat af tomater og ost

Salat af tomater og ost

Salat med bagte små cocktailtomater, hvor stilkene stadig sidder på tomaterne er både utrolig dekorativt, og smager afsindig godt. Især Læs mere

USA Rejse Kansas City & St. Louis

USA Rejse Kansas City & St. Louis

Mine tænder løb i vand ved tanken om, at næste stop på vores USA tur var Joe´s Kansas City Bar-B-Que. Vi forlod Nebraska, Cornhuskers i Læs mere

Hvide Asparges med æg og rejer

Hvide Asparges med æg og rejer

Nye hvide kogte asparges med små nordsørejer og smilende æg med en lækker grov vinaigrette på toppen er en perfekt frokost- eller ... Læs mere

SaltKartofler

SaltKartofler

Salt kartofler er en rigtig god måde, at tilberede små kartofler på. De passer utrolig godt til en ret af okse- eller kalvekød, ... Læs mere

Rejesalat

Rejesalat

Rejesalat er en nem og meget hurtig måde, at lave den perfekte frokostsalat på. Sammen med friske grønne og hvide asparges får den en ... Læs mere

Oversøisk Vinanmeldelse

Oversøisk Vinanmeldelse

Reklame For lidt tid siden modtog jeg et parti oversøiske vine til en anmeldelse på bloggen. Vinene er både hvide, rosé og røde og ... Læs mere

USA Rejse South Dakota

USA Rejse South Dakota

Efter de første 4 dage i Nebraska havde vi planlagt, at køre op til Black Hills og Badlands i South Dakota med overnatning i den lille ... Læs mere

Asparges med Brunet Smør

Asparges med Brunet Smør

Hvis du følger med på bloggen har du nok opdaget, at jeg er total bidt af hvide asparges, der ligesom stenbiderrognen har en kort ... Læs mere

Ovnstegt Lammekølle

Ovnstegt Lammekølle

Hvordan er det nu lige man tilbereder den perfekte lammekølle på omkring en time, som er mør? Det er ikke særligt svært, da ... Læs mere

Hasselback Kartofler

Hasselback Kartofler

Hvad er en af de bedste kartoffelopskrifter? Det må være hasselback kartofler, da de er ekstrem sprøde og lækre. De kan desuden ... Læs mere

Béarnaise Sauce Sous Vide

Béarnaise Sauce Sous Vide

Hvordan tilbereder man en béarnaise sauce der ikke skiller? I sous viden selvfølgelig. Jeg kan godt huske, hvordan en béarnaise sauce ... Læs mere

Stenbiderrogn i Vandbakkelser

Stenbiderrogn i Vandbakkelser

En lille lækker appetizer bestående af stenbiderrogn og små skønne vandbakkelser, der kan bruges til gæstemad. Det er stadig muligt, ... Læs mere

Vandbakkelser

Vandbakkelser

Lækre små vandbakkelser kan varieres med alt muligt forskelligt fyld. De kan både bruges som små appetizers eller petit four med både ... Læs mere

USA Rejse Nebraska

USA Rejse Nebraska

Vores USA tur sidste sommer startede i Nebraska, hvor vi fik smagt lokalt øl, whiskey, mad og besøgt nogle af de nye og uafhængige ... Læs mere

Frikadeller med grøntsager

Frikadeller med grøntsager

Frikadeller fyldt med friske grøntsager og krydderier gør dem både sundere og mere smagfulde. Mængden bliver desuden øget Mængden ... Læs mere

Bagte Løg

Bagte Løg

Bagte løg smager afsindig godt som tilbehør til mange forskellige ting, som svinekød, kylling, oksekød, grillretter eller hvad man selv Læs mere

Skindstegt Kuller på dampede porre

Skindstegt Kuller på dampede porre

Skindstegt kuller på masser af dampede porre og sauce blanquette til er en utrolig skøn fiskeret som samtidig er ret nem at lave som ... Læs mere

Stenbiderrogn på Lammetatar

Stenbiderrogn på Lammetatar

Forårets kommen markeres rigtig ofte med stenbiderrognen kan købes i slut februar, og i slut marts kommer påskelammet. Hvorfor ikke ... Læs mere

USA Rejse til Midt Vesten og Syden

USA Rejse til Midt Vesten og Syden

I sommeren 2018 var vi på en længe ønsket bilferie i Midt Vesten og det sydlige USA, som strakte sig over 23 dage. Vi kørte ca. 6.500 ... Læs mere

8 opskrifter med stenbiderrogn

8 opskrifter med stenbiderrogn

Sæsonen for den skønne og vidunderlige stenbiderrogn er skudt i gang. Jeg har fået købt og renset det første kilo stenbiderrogn, som er Læs mere

En Italiensk Vinanmeldelse

En Italiensk Vinanmeldelse

Reklame Jeg har modtaget 8 meget spændende Italienske rødvine til en endnu vin anmeldelse. Niveauet er virkelig hævet, og druerne i ... Læs mere

Langtidsstegt Svineskank

Langtidsstegt Svineskank

Langtidsbagt svineskank er en ægte simreret, hvor både skankerne og rodfrugter tilberedes på samme tid i ovnen med selskab af en ... Læs mere

Rimmet Torsk & Salsa

Rimmet Torsk & Salsa

Jeg lavede denne forret af rimmet torsk med fermenteret salsa og sprød bakskuld til en kollega komsammen, hvor dette var den ene af i ... Læs mere

Carnitas

Carnitas

Carnitas er det perfekte kød til mexikanske tortillas, hvor man virkelig kan smage hvordan en ægte mexikansk tortillas kan ... Læs mere

Gullashsuppe

Gullashsuppe

Gullashsuppe er virkelig skøn krydret vinter- og efterårssuppe, som er et stort måltid i sig selv. Suppen stammer oprindeligt fra ... Læs mere

Tomatsalsa Mexicansk hjemmelavet salsa

Tomatsalsa Mexicansk hjemmelavet salsa

Denne mexikanske tomatsalsa er fermenteret, hvilket giver den en lidt anden smag som kilder på tungen. Den kan ligeledes holde sig i ... Læs mere

Langtidsstegt Kylling

Langtidsstegt Kylling

  Langtidsstegt kylling er som ved and en virkelig lækker og skøn måde, at tilberede en kylling på, hvor den bliver utrolig ... Læs mere

Persille Pesto

Persille Pesto

Denne nemme og utrolig lækre persille pesto kan bruges som både dressing i salater eller burgere, som dip til brød eller til ... Læs mere

Vegetar Lasagne

Vegetar Lasagne

Vegetar lasagne er en utrolig lækker alternativ til den oprindelige lasagne som smager lige så godt som med kød i. Jeg har i denne ... Læs mere

Stuvet Spidskål

Stuvet Spidskål

Stuvet spidskål er ægte mormor mad, der passer utrolig godt til f.eks. hjemmelavede frikadeller, panerede rødspætter, stegt flæsk eller Læs mere

Mulligatawny suppe

Mulligatawny suppe

Mulligatawny suppen er en fantastisk suppe der dufter af alverdens krydderier, så man skulle tro den kom fra Indien og ikke England. ... Læs mere

Snegle i hvidløg

Snegle i hvidløg

Snegle i hvidløg eller som det hedder på fransk escargots en coquilles er en ægte fransk brasserie klassiker. Retten er perfekt som ... Læs mere

Årets Juletips

Årets Juletips

Årets Juletips til den perfekte juleaften finder du nedenunder med links til de bedste opskrifter. Selv anden skal nok blive god, ... Læs mere

Andesovs

Andesovs

  En ægte god andesovs er faktisk ikke så svær, at tilberede til juleaften eller for den sags skyld dagen inden, hvis du også ... Læs mere

Brunede Kartofler

Brunede Kartofler

  Der er mange måder at tilberede brunede kartofler på, følg denne opskrift på skønne søde kartofler, så går det ikke galt. Du ... Læs mere

Intervalstegt And Den perfekte Andesteg

Intervalstegt And Den perfekte Andesteg

  Jeg har bevæget mig ud i, at intervalstege en juleand, hvilket var et fantastisk godt resultat. Fordelen ved interval stegning ... Læs mere

Gløgg

Gløgg

Hjemmelavet rødvins gløgg af en god kvalitet der ikke smager af gløgg ekstrakt, men af en skøn blanding af rødvin, portvin, en god rom ... Læs mere

Thai karry med tigerrejer

Thai karry med tigerrejer

Thai karry med store tigerrejer tilberedt på under 10 minutter kan ikke være meget nemmere, og smager super skønt. Jeg har tidligere ... Læs mere

Hot Wok Silverline

Hot Wok Silverline

REKLAME Jeg har teamet op med Hot Wok for, at afprøve deres nye Silverline gasbrænder, der er godkendt til både inden- og udendørs ... Læs mere

Hollandske Speculaas Hollandske Julesmåkager

Hollandske Speculaas Hollandske Julesmåkager

Hollandske Speculaas er som du nok har gættet hollandske småkager. Det gode ved dem er, at de egner sig super godt som julesmåkager ... Læs mere

Rosenkålsuppe

Rosenkålsuppe

Vidste du, at rosenkålsuppe smager afsindig godt? Den er ikke bitter, men i stedet rund og fyldig og meget nem, at tilberede. Vi er ... Læs mere

Kulmule på Stuvet Spidskål

Kulmule på Stuvet Spidskål

Kulmule en af mine favorit fisk er igen kommet på bordet, og i denne omgang sammen med en stuvet spidskål med et tvist. Jeg har en del Læs mere

Hasselback Søde Kartofler

Hasselback Søde Kartofler

Søde kartofler som hasselback er en utrolig lækker måde, at serverer søde kartofler på. Selve sød kartoflen som stammer fra Sydamerika ... Læs mere

Kylling på Rotisserie

Kylling på Rotisserie

Jeg forkælede mig selv for noget tid siden med et rotisseri sæt til min kuglegrill. Tanken om, at kunne grille den perfekte grill ... Læs mere

Syltede Grønne Tomater

Syltede Grønne Tomater

Mit minidrivhus har i år givet afsindig mange tomater, og er helt indtil midt oktober fortsat med, at sætte små grønne, der nu er ... Læs mere

Cubano Sandwich

Cubano Sandwich

I sommers rejste vi 25 dage rundt i USA, hvor vi ud af mange ting fik smagt en af de bedste sandwich der laves i USA. I Key West syd ... Læs mere

Cubano Sandwich Brød

Cubano Sandwich Brød

En af de skønneste sandwich jeg har smagt er en Cubano Sandwich, som oprindelig stammer fra Key West syd for Florida i USA. Det ... Læs mere

Lakrids And på Hokkaidorisotto

Lakrids And på Hokkaidorisotto

Stegte andebryster med en asiatisk lakrids marinade smager fantastisk godt. Sammen med en risotto med små fine hokkaidotern som passer ... Læs mere

Gratinerede spinat østers

Gratinerede spinat østers

Østers holder jeg utrolig meget af, og elsker dem både natural det vil sige rå, eller tilberedte på flere forskellige måder. I ... Læs mere

Pulled Pork Sous Vide

Pulled Pork Sous Vide

Pulled pork er en skønog lækker spise, selv om vi ind i mellem har fået rigelig af den. En god pulled pork kan sagtens strække sig over Læs mere

Real Coffee Anmeldelse

Real Coffee Anmeldelse

REKLAME Jeg har nu også fået min Nespresso kaffemaskine, og har i den forbindelse anmeldt 6 forskellige kaffekapsler fra internet ... Læs mere

In My Blood Bog Anmeldelse

In My Blood Bog Anmeldelse

IN MY BLOOD er den nyeste kogebog fra Bo Bech, som bare med titlen leder mine tanker hen på, at dette må være et yderst personligt værk Læs mere

Gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg er en skøn måde, at bruge et forholdsvis billigt stykke oksekød til, som får næsten alles tænder til, at løbe i ... Læs mere

Amerikansk Vinanmeldelse

Amerikansk Vinanmeldelse

Reklame Jeg har modtaget to meget spændende vine fra Californien til en mini vin anmeldelse. Den ene er American Bastard som jeg ... Læs mere

Spicy Dorade

Spicy Dorade

Thailandsk inspirerede spicy dorader på grillen eller i ovnen er en fantastisk lækker måde, at tilberede fisk på. Doraden har en ... Læs mere

Courgetter i Tomat Vinaigrette

Courgetter i Tomat Vinaigrette

Grillede gule og grønne courgetter vendt i en syrlig tomat vinaigrette er vi helt vilde med, som tilbehør. Det er utrolig nemt og ... Læs mere

Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe

En kartoffelsuppe med porre og et stykke smørstegt fisk til er en ægte vidunderlig klassiker, hvor man kan få brugt mange af sine ... Læs mere

Tomattærte

Tomattærte

Tomattærten er lidt af en klassiker, og smager utrolig lækker i denne opdaterede version, hvor jeg har brugt en lækker cremet gedeost ... Læs mere

Tærtedej En nem og hurtig dej

Tærtedej En nem og hurtig dej

Køber du tærtedej i supermarkedet eller laver du den selv? Meget ofte ville jeg købe den af ren og skær dovenskab indtil jeg tænkte, ... Læs mere

Italiensk Rødvins Anmeldelse

Italiensk Rødvins Anmeldelse

Reklame Jeg har gennemgået seks spændende rødvine fra Italien, som er produceret i både den nordlige og sydlige del. Der er både ... Læs mere

Grillet jomfruhummer

Grillet jomfruhummer

Jomfruhummere på enten grillen eller i ovnen er en virkelig lækker måde, at tilberede en meget nem og skøn forret på. Sammen med ... Læs mere

RabarberCrumble

RabarberCrumble

En sprød og knasende Rabarbercrumble er en super  nem og lækker måde, at bage en sommerkage på. Rabarber er skønne, at bruge i både ... Læs mere

Vinanmeldelse af 3 vine

Vinanmeldelse af 3 vine

REKLAME Afslutningen på sommerferien starter med en vinanmeldelse af 3 interessante hvidvine og en rød men af druen pinot noir som ... Læs mere

Lasagne

Lasagne

Lasagne, især den ægte med bolognese sauce er en af verdens mest kendte og lækreste italienske opskrifter. En lasagne med lag af pasta ... Læs mere

Grillede Andebryster

Grillede Andebryster

Andebryster hører til en af vores yndlings spise, som vi tilbereder året rundt på mange forskellige måder. En af måderne som jeg igen ... Læs mere

Teriyaki Sauce

Teriyaki Sauce

Teriyaki sauce er en traiditionel Japansk sauce der bruges til, at pensle eller marinerer kød, fjerkræ eller fisk når det grilles. Man ... Læs mere

Asiatisk Wokret

Asiatisk Wokret

Asiatiske free style wokretter ryger i tide og utide på bordet herhjemme. Både i den traditionelle eller fuldstændig utraditionelle ... Læs mere

Stegt flæsk på grillen

Stegt flæsk på grillen

Stegt flæsk på grill er både nemmere og bedre end i ovnen eller på panden. Samtidig kommer huset  ikke til, at lugte og ose af stegt ... Læs mere

Kokken Der Fik Nok

Kokken Der Fik Nok

I de sidste par måneder har jeg har kokken Francis Cardenau med i seng, dog ikke bogstaveligt, men i bog form af hans selvbiografi ... Læs mere

Grillet Hjertesalat

Grillet Hjertesalat

Hjertesalater vendt på grillen med en let branket overflade giver dem en rigtig god og lækker grill smag som passer perfekt til grillet Læs mere

Mormor Dressing

Mormor Dressing

En skøn autentisk Mormordressing er heldigvis ikke glemt, da dens friske citronsmag og let fedme passer utrolig godt til mange ... Læs mere

Porre med bacon

Porre med bacon

Elsker du også nye kogte porre, der smager af sommer? Jeg gør og er vild med porre året rundt. Hvis du følger lidt med på bloggen har ... Læs mere

Honning med blomster

Honning med blomster

Har du prøvet, at fermenterer aromatiske blomster i honning? Det bør du absolut prøve, da du får den vildeste honning du kan forestille Læs mere

Tex Mex Sandwich

Tex Mex Sandwich

En Tex Mex sandwich er en perfekt måde, at få brugt sine okse- eller kalvekødsrester på, som fra en Langtidsstegt Culotte, Côte de ... Læs mere

Californisk Rødvins Anmeldelse

Californisk Rødvins Anmeldelse

Reklame Her op til sommeren har jeg en Californisk vinanmeldelse af 3 rødvine, hvor af den ene er en genganger, men anden ... Læs mere

Grillet Entrecote

Grillet Entrecote

Grillet entrecote med en frisk avocado salsa på toppen er en lidt anderledes måde at serverer et skønt stykke kød på. Sammensætningen ... Læs mere

Hyldeblomstsaft

Hyldeblomstsaft

Hyldeblomstsaft er en klassiker, som smager super godt på en varm sommerdag med isterninger i. Hyldeblomstsaft kan både bruges som en ... Læs mere

Lammedinner med Varde Ådal Lam

Lammedinner med Varde Ådal Lam

Lamme Dinner i det fri som kokketræf på en mark under åben himmel, med duften af græs, store graner som læ en onsdag aften var en del ... Læs mere

Gazpacho – Kold Spansk Suppe

Gazpacho – Kold Spansk Suppe

Gazpacho suppe er en fantastisk nem og meget lækker kold suppe, som stammer fra Spanien. Hvis man har været på ferie i Spanien har man ... Læs mere

Grillet Havkat med parmaskine

Grillet Havkat med parmaskine

Grillet havkat med parmaskinke rundt om, og fyldt med frisk bronzefennikel er en super lækker måde, at grille sin fisk på. Serveret med Læs mere

Romesco sauce

Romesco sauce

Romesco sauce er en fantastisk skøn og utrolig nem sauce, at tilberede. Den passer super godt til nærmest til alt, ovenpå brød, til ... Læs mere

Grillet sommerkylling

Grillet sommerkylling

Nem og lækker grillet sommer kylling med skønne ny opgravede små kartofler, der lige er kogt og dernæst vendt i smør med purløg på er ... Læs mere

Iskaffe

Iskaffe

Tænker du nogle gange tilbage på en ferie, hvor du på stranden fik serveret den bedste, lækreste og mest forfriskende iskaffe, som du ... Læs mere

Hummer på asparges risotto

Hummer på asparges risotto

Når der er sæson for friske danske eller tyske hvide og grønne store og tykke asparges gælder det om for mig, at nyde dem så ofte som ... Læs mere

Bladselleri, rygeost & stenbiderrogn

Bladselleri, rygeost & stenbiderrogn

Hapsere, snacks eller appetizere sammen med et glas bobler eller hvidvin er en super lækker måde, at byde ens gæster velkommen på. Man Læs mere

Vinanmeldelse Hvidvine

Vinanmeldelse Hvidvine

Reklame Jeg har modtaget fire rigtig spændende sommer hvidvine til gennemgang. To af dem stammer fra det portugisiske vinhus Real ... Læs mere

Rødspætte med Asparges & Stenbiderrogn

Rødspætte med Asparges & Stenbiderrogn

Dejlige rødspætter, hvide og grønne asparges, nye kartofler og stenbiderrogn er en super lækker og nem måde, at fejre at ... Læs mere

Grillede lammespyd

Grillede lammespyd

Grillede lammespyd er en skøn og dejlig måde at grille lammekød på. Man får den helt ægte smag som i syden af lidt røg og skønne ... Læs mere

Street Food Esbjerg Åbner

Street Food Esbjerg Åbner

I dag onsdag den 2 maj åbner Street Food Esbjerg i den gamle biograf- og teaterbygning i centrum af Esbjerg med 12 madboder, 2 barer, ... Læs mere

Braiseret Lammeskank

Braiseret Lammeskank

I begyndelsen af foråret passer lette og vidunderlige gryderetter som langtidskogt lammeskank eller andet lam utrolig godt til ... Læs mere

Østers & Stenbiderrogn

Østers & Stenbiderrogn

Østers og stenbiderrogn må være den nye lækre sort af forret eller appetizer der er utrolig nem at tilberede. Eneste tre nødvendige ... Læs mere

Vaniljeis

Vaniljeis

Hjemmelavet vaniljeis er utrolig nem, at lave, og den er nu altid meget bedre og lækre end den købte. Man får desuden en vaniljeis med ... Læs mere

Kylling i Rød Thai Karry

Kylling i Rød Thai Karry

  Rød thai karry er en fantastisk lækker thairet, der både kan være vild stærk og mild, men samtidig ligeså aromatisk og ... Læs mere

Kylling Satay

Kylling Satay

Foråret er lige så langsomt ved at komme og hvorfor så ikke finde grillen frem til, en skøn thailandsk ret, kylling satay. Disse ... Læs mere

Stenbiderrogn på grillet lever

Stenbiderrogn på grillet lever

Lever eller indmad er desværre en råvarer der har det svært, selv om det er en super råvarer der er ekstrem sund. I forbindelse med ... Læs mere

Street Food Esbjerg

Street Food Esbjerg

Langt om længe får Esbjerg sit helt eget Street Food, som forhåbentlig åbner sidst i april 2018.     Street ... Læs mere

Rensning af stenbiderrogn

Rensning af stenbiderrogn

Stenbiderrogn har flere nok lagt mærke til er en af de råvarer jeg skriver en del om hvert år med start omkring februar/marts til ca. ... Læs mere

Påskeretter

Påskeretter

I næste uge starter påsken og for rigtig mange hører der forskellige traditioner til både påskemiddagene og påskefrokosterne. I dag er Læs mere

Stenbiderrogn på safran risotto

Stenbiderrogn på safran risotto

Lige nu på året er det højsæson for stenbiderrogn, som i år kan købes til en lidt bedre pris end sidste år, hvor sæsonen ligeledes var ... Læs mere

Rugbrødsboller med chokolade

Rugbrødsboller med chokolade

Rugbrødsboller med chokolade er et kæmpe hit herhjemme, og meget nemme at afsætte. Det skyldes helt klart, at de er fyldt med store ... Læs mere

Stenbiderrogn & Rygeost

Stenbiderrogn & Rygeost

Denne lille forret eller frokostret af stenbiderrogn på årets nyeste små kartofler med en rygeostecreme er fantastisk lækker ... Læs mere

Koteletter i Fad

Koteletter i Fad

Koteletter i fad eller fadkoteletter er en af de nemmeste og mest vidunderlige hverdagsretter man kan tilberede på en travl hverdag. ... Læs mere

BulgurSalat

BulgurSalat

Bulgursalat er en utrolig lækker og nem måde, at lave noget skøn tilbehør til eksempelvis lamme, kalve eller kyllingeretter. Salaten ... Læs mere

Hakkebøf af kronvildt

Hakkebøf af kronvildt

Jeg har lavet et par skønne hakkebøffer af hakket kronvildt kød som jeg købte i et større supermarked. Kronvildt kød er anderledes end Læs mere

Rodfrugtsuppe

Rodfrugtsuppe

Supper er en af mine favoritretter i efterårs- og vintermånederne, hvor jeg bruger lidt af hvert jeg har i køleskabet. Rodfrugtsuppe ... Læs mere

Fyldte mini peberfrugter

Fyldte mini peberfrugter

Mini peberfrugter er utrolig delikate, og når de er fyldt med en lækker lammefars med krydderier, er de utrolig perfekte som en snack ... Læs mere

Fasanbryst Sous Vide

Fasanbryst Sous Vide

Fasanbryster sous vide er en rigtig lækker måde at tilberede fasan på. Sammen med restemad som risotto, der er lavet om til små ... Læs mere

Omelet – Nem og Lækker opskrift på Omelet

Omelet – Nem og Lækker opskrift på Omelet

Omelet smager forrygende lækker og er en af de lækreste og nemmeste æggeretter der findes, især når den tilberedes korrekt. En ... Læs mere

Moussaka

Moussaka

En ægte lækker Moussaka er vel en af de mest kendte græske retter i verden, og så minder den om den italienske lasagne, hvor man i ... Læs mere

Rosenkålssalat

Rosenkålssalat

Rosenkål smager utrolig godt og kan både bruges rå i en lækker rosenkålssalat med sprød fennikel og radiser. Man kan selvfølgelig også ... Læs mere

OksehaleRagout

OksehaleRagout

Er man virkelig sulten efter en af de bedste simreretter kan oksehaleragout helt klart anbefales. Den smag retten får gør kun, at man ... Læs mere

Coleslaw

Coleslaw

Coleslaw er en af disse fantastiske tilbehørsretter som passer super godt til rigtig mange forskellige retter. Den kan selvfølgelig ... Læs mere

Paprikagryde

Paprikagryde

  Paprikagryde er en utrolig lækker ret som altid falder i alles smag. Uanset om den tilberedes traditionel eller i en ... Læs mere

Ibérico Presa

Ibérico Presa

Ibérico presa er det ultimative og bedste stykke kød på et sortfods svin fra Spanien. Når man først har smagt det en gang vil man kun ... Læs mere

Sylte Kursus

Sylte Kursus

Søren fra GASTROmad afholder to syltekurser i februar og marts, hvor du både får kendskab til forskellige sylte- og ... Læs mere

Laks med Crust

Laks med Crust

Denne lakseopskrift har jeg skrevet til det forgangne Fiskeavis som desværre ikke længere eksisterer. Jeg har ændret i den oprindelige ... Læs mere

FiskeBurger Skøn opskrift på burger med fisk

FiskeBurger Skøn opskrift på burger med fisk

Fiskeburger er en super lækker og nem måde, at få en sundere og velsmagende burger på. En skøn crispy havkat filet er perfekt i denne ... Læs mere

Asiatiske Svinekæber

Asiatiske Svinekæber

Asiatisk inspirerede svinekæber bliver dette års sidste opskrift her på bloggen. Jeg sammensatte retten for noget tid siden, og var ... Læs mere

Mine Bedste Jule Tips til Julemaden

Mine Bedste Jule Tips til Julemaden

Mine bedste jule tips og tricks til julemaden skal du ikke snydes for i år. Jeg har lavet en liste, med både førstehjælp til jule ... Læs mere

Risalamande

Risalamande

  Risalamande hører til julen. Her er en utrolig sikker og nem opskrift på den bedste hjemmelavede risalamande med lækker smag af Læs mere

Vinderne af Portvin Konkurrencen

Vinderne af Portvin Konkurrencen

Nu er konkurrencen om de tre flasker Portvine fra Sibio, Real Companhia Velha over, og de tre vindere er fundet ved hjælp af ... Læs mere

Vinanmeldelse nr. 3

Vinanmeldelse nr. 3

REKLAME Her op til jul er jeg bedt om, at anmelde 6 forskellige vine, som bestod af 2 hvide en fra Italien og en fra Chile. En Pinot Læs mere

Portvin Konkurrence

Portvin Konkurrence

REKLAME Har du lyst til, at vinde en flaske portvin til juleaften? Jeg har sat 3 forskellige flasker portvin på højkant fra det ... Læs mere

Oksespidsbryst i rødvin

Oksespidsbryst i rødvin

Oksespidsbryst i rødvin er en utrolig lækker og meget billig måde, at få et skønt stykke mørt kød på. Udskæringen har desuden masser af Læs mere

Porse Snaps

Porse Snaps

Kryddersnapse er en af de ting, der passer perfekt til et frokostbord. Laver man sin egen hjemmelavet, som f.eks. en porse snaps kan ... Læs mere

Minestrone Suppe

Minestrone Suppe

Minestrone suppe er skøn traditionel italiensk primi piatti (forret), som uden problemer kan laves som hovedret. Suppen er sund, ... Læs mere

Coq au Riesling

Coq au Riesling

Coq au Riesling af variationen er Coq au Vin, men er knap så kraftig i det. Den er mere let og syrlig i smagen, men stadig en ... Læs mere

Grillet Kalveculotte & Madagaskarsauce

Grillet Kalveculotte & Madagaskarsauce

Madagaskar peber sauce er en super skøn og lidt retro agtig sauce, jeg næsten havde glemt. For en del år siden var den fast på ... Læs mere

Gin og Østers

Gin og Østers

I forbindelse med dette års Oyster Week 2017, hvor vi hylder østersene med masser af arrangementer landet over. I søndags havde jeg ... Læs mere

Italiensk Fyldt Kyllingebryst

Italiensk Fyldt Kyllingebryst

Kyllingebryster er ikke altid det mest interessante, men tilberedes de med italiensk touch bliver de pludselige utrolig smagfulde og ... Læs mere

Bagte figner med rom

Bagte figner med rom

Bagte figner må være verdens nemmeste dessert, men absolut ikke den dårligste! Friske figner der bages i ovnen kan sammensættes på ... Læs mere

Pulled Pork Dog – Bloggers Challenge

Læs mere

Syltede Drueagurker

Syltede Drueagurker

  Her i disse syltetider er det lige som med syltede asier, syltede agurker og andet tid til, at sylte drueagurker. Jeg elsker ... Læs mere

Kulmule og Asiatiske Rødbeder

Kulmule og Asiatiske Rødbeder

I perioder kan jeg bryde min hjerne med, hvad jeg skal tilberede til aften, eller hvordan jeg skal tilberede noget bestemt. Meget ofte ... Læs mere

Philly Cheese Steak Sandwich

Philly Cheese Steak Sandwich

Philly Cheese Steak Sandwich eller bare Philladelphia Cheesesteak er en ærkeamerikansk sandwich, som består af tyndtskårne stykker fra ... Læs mere

Syltede Asier

Syltede Asier

Her i begyndelsen af efteråret er det starten på syltesæsonen, og jeg har på det sidste syltet flere forskellige grøntsager, som jeg ... Læs mere

Temper Chokolade

Temper Chokolade

I Ribes hyggelige brostensbelagte gågade ligger en lille og interessant chokolade cafe og forretning med navnet Temper Chokolade. Lidt ... Læs mere

Rødspætte med kartofler og beurre blanc sauce – sponsoreret

Læs mere

Moules frites – muslinger med pommes frites sponsoreret

Læs mere

Pasta med rejer, muslinger og blæksprutter – sponsoreret

Læs mere

Lammekølle med grøntsagsmos – Sponsoreret

Læs mere

Grillet kylling og spidskål med mormordressing – sponsoreret

Læs mere

Grillet andebryst med hokkaidomos – sponsoreret

Læs mere

Piccalilli

Piccalilli

Piccalilli eller pickles nærmest hovedingrediensen i en god hjemmelavet remoulade. Når det samtidig er hjemmelavet, og sammensat efter ... Læs mere

Portvins Anmeldelse

Portvins Anmeldelse

For lidt tid dumpede der 3 flasker portvine ind af døren til en ny anmeldelse. Jeg elsker en god portvin, men har kun en gang ... Læs mere

Bolognese den Ægte

Bolognese den Ægte

Ægte bolognese er ret simpelt, at tilberede og smager forrygende godt. Et lille trick er, at starte på den dagen inden. Lad den stå i ... Læs mere

Stegte frølår i hvidløg

Stegte frølår i hvidløg

Til min helt store lykke og overraskelse opdagede jeg for nyligt en kasse frosne frølår ved en asiatisk købmand. Det er MEGET lang tid ... Læs mere

Auberginekaviar

Auberginekaviar

Auberginekaviar er en lækker måde, at bruge auberginen på som ekstra tilbehør, som kan nydes både varm og kold. Auberginekaviaren kan ... Læs mere

Grillet Dorade

Grillet Dorade

Dorade er en meget delikat og lækker fisk, der i Sydeuropa betragtes som en delikatesse. Det forstår jeg udmærket godt, efter jeg for ... Læs mere

Den Anden Italienske Vinanmeldelse

Den Anden Italienske Vinanmeldelse

Jeg har denne gang fået tilsendt 5 italienere på flaske til en august vinanmeldelse. Som noget nyt fulgte der to mousserende med,  en ... Læs mere

Grillede lammekoteletter

Grillede lammekoteletter

Grillede lammekoteletter får altid mine tanker på ferier i Grækenland eller det græske øhav. Duften af grillkul blandet med rosmarin ... Læs mere

Revling Snaps

Revling Snaps

Revling snaps smagte jeg første gang for et års tid siden, på et marked i Nordby Fanø, og både min hustru og jeg var med det samme ... Læs mere

Stegt havkat, ølsauce & æbler

Stegt havkat, ølsauce & æbler

Hvad drikker man til stegt havkat? Øl, nu da havkatten har fået selskab af en ølsauce. Måske ikke det der ligger lige for, men sammen ... Læs mere

Syltede kirsebær

Syltede kirsebær

Lige nu er det sæson for danske store og saftige kirsebær. Når jeg sammenligner en bakke udenlandske med danske kirsebær er, der en ... Læs mere

Thai Fiskefrikadeller

Thai Fiskefrikadeller

Thai fiskefrikadeller er en lækker og anderledes måde, at tilberede fiskefrikadeller på. De får en super skøn krydret smag, som giver ... Læs mere

Rød Karrypasta

Rød Karrypasta

Karrypasta er en essentiel ingrediens i især det thailandske køkken, hvor det kan bruges i deres supper, kødretter, wokretter eller ... Læs mere

Pariser Slider

Pariser Slider

Pariser bøffen har fået en lillebror Pariser Slideren, hvilket er mit bidrag til Ost og Ko´s nyeste opskriftkonkurrence. Jeg har lavet ... Læs mere

Californisk Vinanmeldelse

Californisk Vinanmeldelse

REKLAME Her i sommermånederne er det skønt med gode hvidvine til terrassen, og en lækker Pinot Noir fremfor store bastante rødvine. ... Læs mere

Grillede Ananas

Grillede Ananas

Grillede ananas med en karamelrom med smag af hyldeblomster er en lækker afslutning på en god sommeraften med grillet mad. Desserten ... Læs mere

Pighvar & Aspargessuppe

Pighvar & Aspargessuppe

Pighvar og asparges suppe er en skøn måde, at afslutte asparges sæsonen på. Jeg havde gemt lidt hvide asparges rester i fryseren, som ... Læs mere

Rødgrød Med Fløde

Rødgrød Med Fløde

Rødgrød med fløde er en af de danske klassiske desserter og er den indbegrebet af den danske sommer. Rødgrød behøves ikke nødvendigvis, Læs mere

Fermenterede Ramsløg

Fermenterede Ramsløg

Fermenterede ramsløgsblade er et forsøg jeg kastede mig ud i for et par uger siden, inden de sidste ramsløgsblade visner. Jeg en del ... Læs mere

Rødfisk med rød pebersauce

Rødfisk med rød pebersauce

Grillet rødfisk med en rød pebersauce til er en utrolig nem og meget delikat forret her i sommer månederne. Selvfølgelig kan den også ... Læs mere

Italiensk Vinanmeldelse

Italiensk Vinanmeldelse

REKLAME Jeg modtog for nogle dage siden en kasse med 6 forskellige italienske vine i prisklassen 69,- til 149,-. Vinene spænder ... Læs mere

Muslinger i karrysauce

Muslinger i karrysauce

Dampede blåmuslinger i en stærk karrysauce minder meget om det asiatiske køkken, og kan varieres med de grøntsager man selv ønsker, ... Læs mere

En aften på Loftet

En aften på Loftet

REKLAME I forbindelse med den årlige Lammefestival, som Sydvestjyske Smagsoplevelser står bag for sjette år i træk, var min ... Læs mere

Grillet fiskespyd

Grillet fiskespyd

Grillede fiskespyd passer virkelig godt til grillen og sommermånederne. Jeg kunne også have kaldt dem fiske souvlaki. Inspirationen ... Læs mere

Ramsløgskapers

Ramsløgskapers

Ramsløgskapers kan du selv tilberede af ramsløgsfrøene, som kan plukkes omkring maj – juni, når ramsløgene er stoppet med, at ... Læs mere

Kartoffelpizza

Kartoffelpizza

En god hjemmelavet pizza smager nu en gang fantastisk. Det er ikke så tit vi får det, men når det sker, går jeg all in for gode ... Læs mere

Vinsmagning

Vinsmagning

REKLAME For noget tid siden havde jeg den fornøjelse, at kunne inviterer gode venner og familie til en intim privat vinsmagning ... Læs mere

Dampet torsk på asparges

Dampet torsk på asparges

Torsk med masser af spændende grøntsager og hvidvin pakket ind i folie er en super nem måde, at dampe fisken på, og samtidig få en ... Læs mere

Cremet Bakskuldsuppe

Cremet Bakskuldsuppe

Suppe på bakskuld fik jeg første gang, da jeg deltog i et kokketræf, hvor Caspar Theis køkkenchef på Café Teket serverede ... Læs mere

Asparges, Bakskuld, Sauce Mousseline

Asparges, Bakskuld, Sauce Mousseline

Asparges og sauce mousseline er en ren asparges klassiker, som jeg faktisk ikke tidligere har skrevet om, hvilket er på høje tid. ... Læs mere

Asparges Salat

Asparges Salat

Asparges sæsonen er langt om længe startet, og de første tyske hvide asparges er landet i butikkerne. Nu skal der spises hvide asparges Læs mere

Oksetværreb Sous Vide

Oksetværreb Sous Vide

Oksetværreb er et stykke på oksen der smager af rigtig meget. Selve kødet sidder mellem sener og fedt, hvilket betyder at det hører til Læs mere

Hønsesalat – Opskrift på den bedste hjemmelavede

Hønsesalat – Opskrift på den bedste hjemmelavede

Hjemmelavet hønsesalat bliver du med garanti afhængig af, så pas på, da den bare smager langt bedre end en købesalat. På et styk ... Læs mere

Asiatisk andebryst og bulgur salat

Asiatisk andebryst og bulgur salat

Har du fulgt med i Masterchef i år, hvor en del af deltagerne tilbereder andebryster? Hvis du har, ved du også, at andebryst kød er ... Læs mere

Huevos Rancheros Lækker Mexikansk Morgenmad

Huevos Rancheros Lækker Mexikansk Morgenmad

  Huevos rancheros er en nem og skøn mexikanske farmer morgenmad bestående af spejlæg, majs tortillas og tomat chili sovs over. Læs mere

Grillet porre og stenbiderrogn

Grillet porre og stenbiderrogn

Stenbiderrogn og grillede porre med en rucola emulsion har fået selskab af Arla Unikas ost Gnalling, som har smag af smør, ananas og ... Læs mere

Nordiske ostespelt kugler

Nordiske ostespelt kugler

  Nordiske Arancini er små skønne sprøde friterede risotto kugler lavet med perlespelt og dansk ost. Arancini kugler kan nemt ... Læs mere

Nyretapper og morkelsauce

Nyretapper og morkelsauce

Nyretapper eller beouf onglet er langt om længe ved, at være så kendte, at jeg købte disse i en lokal Superbrugs. Noget jeg ikke ... Læs mere

Stenbiderrogn og pocheret æg

Stenbiderrogn og pocheret æg

En nem og let frokost- eller forret der med frisk stenbiderrogn hylder forårets første måned. Det er nu havets nye frugter, som ... Læs mere

Brunet Smør

Brunet Smør

Brunet smør er en super nem måde, at lave en skøn smørsauce på, der smager og dufter nøddeagtig. Denne måde, at tilberede en smørsauce ... Læs mere

Butter Chicken – Murgh Makhani

Butter Chicken – Murgh Makhani

Butter Chicken eller Murgh Makhani er den indiske ret der er et must, at have lavet i sit eget køkken. Forestil dig, at køkkenet ... Læs mere

Lammeculotte i safran

Lammeculotte i safran

Lammeculotte er en nem og hurtig måde, at tilberede lam på. Jeg marinerer som regel lammeculotter, da jeg ikke synes, at de er lidt ... Læs mere

Stenbiderrogn på æggeblomme

Stenbiderrogn på æggeblomme

Sæsonen for stenbiderrogn er startet og varer frem til april måned, hvor du kan købe frisk stenbiderrogn. Stenbiderrogn er det der ... Læs mere

Braiseret Oksebov med peberrodssovs

Braiseret Oksebov med peberrodssovs

Langtidsbraiseret oksekød får mine tanker til, at stryge direkte tilbage til min farmors køkken. Da jeg var barn besøgte vi hende ... Læs mere

Burger Boller

Burger Boller

Hjemmelavede burger boller smager nu en gang langt bedre end de der købe nogen, der alligevel går i stykker, og er fyldt med luft. Jeg ... Læs mere

Røgede østers med osteskum

Røgede østers med osteskum

  Røgede østers med osteskum er en opskrift og ret jeg kreerede til Mejeriforeningens stand på International Food Contest 2016 i ... Læs mere

Vinanmeldelse Italienske Vine

Vinanmeldelse Italienske Vine

REKLAME Årets første vinanmeldelse består af 3 italienere. Jeg havde i starten fire rødvine til anmeldelse, men den ene kom ikke ... Læs mere

Grydestegte duer med perleotto og kantareller

Grydestegte duer med perleotto og kantareller

Duer er nok ikke længere noget der er så almindeligt, at spise herhjemme, såfremt du ikke er jæger. Jeg kan huske som barn, at være på Læs mere

Cannelloni med Laks

Cannelloni med Laks

Cannelloni er store pastarør, som kan fyldes med det du har lyst til. De overhældes dernæst med en bechamel- og tomatsauce, og bages i ... Læs mere

Pastadej – Grundopskrift

Pastadej – Grundopskrift

  Hjemmelavet frisk pasta er faktisk ikke svært, at lave og kræver ikke mange køkkenredskaber. Samtidig får du frisk pasta, som Læs mere

Krogmodnet Ribeye med Ølsauce

Krogmodnet Ribeye med Ølsauce

Krogmodnet ribeye er en rigtig fredags middag, som får fuglene til at synge for hvert bid man tager. I vores by er flere og flere ... Læs mere

Kimchi

Kimchi

Kimchi er en skøn fermenteret og krydret koreansk kål, der giver mange asiatiske retter et lækker pift. Kimchi kan bruges i og som ... Læs mere

Asiatisk Hokkaidosuppe

Asiatisk Hokkaidosuppe

  Her efter nytår er vejret virkelig blevet koldere, og hvad er ikke skønnere end, at varme sig på en super skøn Asiatisk ... Læs mere

Rødbedesalat

Rødbedesalat

Rødbedesalat er en super måde, at bruge rodfrugter på som tilbehør eller anerledes salat. Her i vintermånederne bruger vi herhjemme ... Læs mere

Hangover Burger

Hangover Burger

Årets allerførste indlæg og opskrift må naturligvis være en burger. Jeg har for noget tid siden lavet burgeren, hvor kødet er asiatisk ... Læs mere

Grillet Hummer

Grillet Hummer

Grillede hummere med urtesmør bliver dette års sidste opskrift og indlæg. Retten må være en passende afsked til 2016, som jeg kun kan ... Læs mere

Vinanmeldelse

Vinanmeldelse

REKLAME Jeg har igen lavet en vin anmeldelse af 6 vine, hvoraf jeg har valgt, at skrive om de fire. Denne gang var der en ... Læs mere

Nytårs Menu 2016

Nytårs Menu 2016

Julen er allerede overstået og nu er det tid til, at forberede nytårs menuen. Jeg har samlet forskellige opskrifter, hvor de fleste er Læs mere

Vinder af Amarone Della Valpolicella Giveaway Konkurrencen

Vinder af Amarone Della Valpolicella Giveaway Konkurrencen

Vinderen af GiveAway Konkurrencen om to flasker Amarone Della Valpolicella, 2013, 15½ % fra huset Le Salette er nu slut, og vinderen er Læs mere

Skindstegt Kulmule og Spinat risotto

Skindstegt Kulmule og Spinat risotto

Kulmule er ved, at være en typisk fiske spise her hjemme. Kulmulens kød er magert og bliver fast under tilberedningen. Jeg har i denne ... Læs mere

Amarone GiveAway Konkurrence

Amarone GiveAway Konkurrence

REKLAME Julen og nytåret nærmer sig med hastige skridt, og det er igen tid til en Giveaway Konkurrence. Du kan denne gang vinde to ... Læs mere

Ingefærsmåkager

Ingefærsmåkager

Ingefærsmåkager har en lækker friskhed over sig. Jeg synes, at de er et kærkommen supplement til julens vaniljekranse, pebernødder og ... Læs mere

Julens Opskrifter – Guide og inspiration

Julens Opskrifter – Guide og inspiration

Har du brug for nemme råd og hjælp til, julens opskrifter hvordan andestegen og julesovsen skal laves? Her på siden finder du links til Læs mere

Vinder af Og halsen af en svane

Vinder af Og halsen af en svane

Jeg er glad for, at se at der har været en god interesse for min anmeldelse af  Lone Landmand og Søren Sørøvers nyeste kogebog ”Og ... Læs mere

Vinanmeldelse af 6 vine

Vinanmeldelse af 6 vine

REKLAME Jeg har sagt ja til, at anmelde seks forskellige rødvine, hvor af alle er fra Italien på nær en enkelt australsk shiraz. Jeg Læs mere

Coq au Vin en fransk klassiker

Coq au Vin en fransk klassiker

Coq au Vin er en fantastisk god fransk klassisk ret, som virkelig får en hane til at gale. En af de her skønne simre retter der passer ... Læs mere

Rødkål Nem og hjemmelavet rødkål

Rødkål Nem og hjemmelavet rødkål

  Hjemmelavet rødkål smager utrolig godt, og så er det i virkeligheden en meget nem opskrift man kan bruge. Hvor tit laver ... Læs mere

Og halsen af en svane & Give Away af bogen

Og halsen af en svane & Give Away af bogen

REKLAME Og halsen af en svane er Lone Landmand og Søren Sørøvers (Lone Vitus og Søren Kvist) nyeste bedrift af en kogebog ... Læs mere

Aftensgrød

Aftensgrød

  Aftensgrød, eller grød til aften, er det en joke? Nej faktisk ikke! Mejeriforeningen, Ost og Ko har igen udfordret bloggere ... Læs mere

Laksetatar på sprødt skind

Laksetatar på sprødt skind

Puha, så fik jeg her til formiddag overstået mit fjerde og næstsidste modul i min fleksible diplomuddannelse, og kan holde en pause ... Læs mere

Stegt And

Stegt And

  Ind i mellem kan man stå og tænke over, hvor lang tid er det lige den der and egentlig skal have i ovnen, så den er klar ... Læs mere

Røget multe på porre

Røget multe på porre

Denne simple men utrolig velsmagende ret bestående af røget multe ovenpå porre i fløde og god ost passer rigtig godt som en forret, ... Læs mere

Ølbraiserede Lammenakker

Ølbraiserede Lammenakker

Jeg er blevet meget stor fan af lammenakker, som kan give nogle fantastisk skønne simreretter. Lammenakkerne er super gode i gryde- og ... Læs mere

Østers Festival – Oyster Trophy Week

Østers Festival – Oyster Trophy Week

I den foregående uge 42 som foregik på Fanø havde vi fornøjelsen, at deltage i flere spændende arrangementer i forbindelsen med en ... Læs mere

Salt Tørrede Æggeblommer

Salt Tørrede Æggeblommer

Salt tørrede æggeblommer kan være et ekstrem godt umami pift til forskellige retter. Egentlig skulle man måske ikke tro, at det vil ... Læs mere

Østers på museet

Østers på museet

REKLAME I forbindelse med Oyster Trophy Week 2016 i uge 42 havde jeg fået jeg en invitation fra Sydvestjyske Smagsoplevelser til en ... Læs mere

Spidsbryst marineret i kaffe

Spidsbryst marineret i kaffe

Kaffe marineret spidsbryst må være en joke, tænker du måske. Men alligevel ikke. Kaffe i en marinade giver spidsbrystet et ekstra kick ... Læs mere

Kammusling med kryddersmør

Kammusling med kryddersmør

Kammuslinger bagt i egen skaller sammen med en fantastisk kryddersmør er en super nem og smagfuld appetizer. Kammuslinger er absolut en Læs mere

Græskar

Græskar

Græskar har langt mere end, at blive forvandlet til et sjovt hoved til Halloween. Jeg bruger dem selv i alle mulige afskygninger, og ... Læs mere

Spaghetti Græskar – Squash

Spaghetti Græskar – Squash

Spaghetti græskar er for mig en hel ny græskar eller squash. Jeg er ikke før for nylig stødt på den i et supermarked, og blev med det ... Læs mere

Oeufs en Cocotte – Æg i Cocotte

Oeufs en Cocotte – Æg i Cocotte

Oeufs en cocotte - æg i cocotte er måske ikke den mest kendte æggeret. Men den passer fantastisk til en søndag morgen sammen med nybagt Læs mere

Hørøget Lammekrone og ærtecreme

Hørøget Lammekrone og ærtecreme

For noget tid siden deltog jeg i et Kokketræf, hvor en af mine retter til hovedret bestod af hørøgede lammekroner med ærtecreme. Jeg ... Læs mere

Lammefond

Lammefond

Lammefond minder i og for sig om kalvefond, på nær den er lavet på lammeben og rosmarin. Derudover har den de samme ... Læs mere

Asparges Olie

Asparges Olie

I asparges sæsonen gemmer jeg skræller og ender af især de hvide asparges. De kommes i frostposer og dernæst i fryseren til senere ... Læs mere

Ball Tip

Ball Tip

Hvad er en ball tip sirloin? Denne utrolig velsmagende amerikanske udskæring kommer ganske enkelt fra klumpen. Den minder lidt om ... Læs mere

Bloggers Challenge – Chipotle Pulled Pork Dog

Bloggers Challenge – Chipotle Pulled Pork Dog

REKLAME Hvordan kan man på en travl hverdag uden de store vanskeligheder få et lækkert måltid i løbet af 35 minutter? Det spørgsmål ... Læs mere

Havkat med bronzefennikel og sauce nage

Havkat med bronzefennikel og sauce nage

En lækker forret af sprød stegt havkat og sauce nage kan uden vanskeligheder være nem og ret hurtig, at lave når man f.eks. skal have ... Læs mere

Hokkaido Chutney

Hokkaido Chutney

Chutney kender langt de fleste, som tilbehør til indisk mad, og de mest gængse der fås i butikkerne er mango chutney. En ægte indisk ... Læs mere

Kokketræf

Kokketræf

Jeg har prøvet mange forskellige ting i forbindelse med min madblog, og kan igen sige tjek til endnu en begivenhed. Fredag d. 26 august Læs mere

Avocado Suppe

Avocado Suppe

Avocadosuppe er en lækker kold suppe man kan spice up efter ens egne ønsker. Jeg har i denne opskrift brugt frisk koriander, og tilsat ... Læs mere

Sommerfest ved Varde Ådal Lam

Sommerfest ved Varde Ådal Lam

Ferien er for mit vedkommende overstået, og den har budt på rigtig mange skønne gastronomiske oplevelser, både herhjemme i Danmark og i Læs mere

Pulled Pork Dog – Bloggers Challenge

Pulled Pork Dog – Bloggers Challenge