og

Real Coffee Anmeldelse

af | Anmeldelser, Drikkevarer

REKLAME

Jeg har nu også fået min Nespresso kaffemaskine, og har i den forbindelse anmeldt 6 forskellige kaffekapsler fra internet firmaet Real Coffee. Jeg har indtil nu afholdt mig fra, at anskaffe mig en Nespresso eller lignende maskine, da jeg har været lidt skeptisk overfor dem. Kald mig bare gammeldags, men når min genbo har sit eget kafferisteri kan det være svært, at gå over til andet.


Dog må jeg krybe til korset, og indrømme at mine smagsløg blev meget positiv overrasket over de 6 forskellige kaffe varianter Real Coffee havde smidt efter mig. Deres kapsler er kompatible med Nespresso maskinerne.
Fordelen ved tilberede en lyn hurtig kop cremet og fyldig kaffe er, at man både kan få en kop til espresso størrelsen eller almindelig kop. Vi fandt ret hurtig ud af, at der sagtens kan presses en stor og en lille kop ud af en enkelt kaffekapsel, hvor smagen stadig var til stede i kaffen.

Firmaet Real Coffee

Jeg faldt ret hurtig for kaffekapslerne, hvor hovedparten af dem har en skøn cremethed med lidt skum på toppen, og en god fylde. På æskerne fra Real Coffee kan man se hvilken kaffestyrke de forskellige kaffer har. Skalaen går fra 1 til 8 bønner, hvor kun en enkelt kom op på 8 bønner.

De 6 varianter jeg har testet er:
Roma en italiensk espresso som i styrke har 8 ud af 8 bønner. Denne består af 70% Robusta og 30% Arabica bønner. Den er ret intens i smagen, og som Real Coffee selv beskriver er den ret kantet i smagen, hvilket jeg kun kan give dem ret i.
Venezia er en italiensk espresso, hvor styrken er på 7 ud af 8 bønner. Den er sammensat af 80% Arabica og 20% Robusta bønner, hvilket jeg oplevede var en bedre og mere behagelig sammensætning end Romaen.
Sumatra en økologisk single origin espresso på styrken 6 ud af 8 bønner, som er på 100% Arabica bønner. En skøn kaffe med en anelse sødme over sig. Helt klart en af favoritterne.
Napoli igen en italiensk espresso der lander på 5 ud af 8 bønner i styrke, som er på 100% Arabica bønner. Napoli har en dejlig cremet konsistens.
Bologna igen en 100% økologisk Arabica blandet italiensk espresso på styrken 5 ud af 8 bønner.
San Marino den eneste italienske lungo som kommer op på 5 ud af 8 bønner i styrke, som er på 100% økologiske Arabica bønner. Helt klart favoritten, da den har dejlig blid fyldig og cremet smag.

Nespresso kaffe kapsler

Alt i alt gør Real Coffee rigtig godt med deres kaffekapsler, og ja jeg er faktisk imponeret over, at der kan presses en så god kop kaffe ud af en lille kapsel.
Det gør heller ikke spor at alle de tilsendte kaffe er Fairtrade, hvor kaffebønderne får en bedre pris for kaffebønner, desuden er tre af dem økologisk. Udover de 6 kaffe jeg har testet kan man også købe koffeinfri kaffe, hvilket jeg ved, at min hustru ærgrede sig over ikke var med, da hun meget ofte drikker decaf. På deres hjemmeside kan man hurtig få et overblik over de forskellige kaffekapsler de har.

Hvad koster det så for en kop kaffe fra Real Coffee? Kapslerne kan fås ned til 1,80,- pr. stk. hvis man køber en gigapakke med 550 kapsler. Prisen ved en lille pakke er 2,82,- pr. stk, hvor den indeholder 70 kaffekapsler. Der er 10 kaffekapsler i hver æske.

Real coffee kaffe

Kaffeæsker og maskine er tilsendt af Real Coffee uden beregning.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

2 Kommentarer

 1. Susan

  Hej 🙂 Jeg køber ganske ofte vore kapsler fra Real Coffee, og du kan hilse din hustru og fortælle at den koffeinfrie er rigtig god også 😉 De bedste hilsner fra Susan

  Svar
  • Søren

   Hej Susan
   Det vil jeg lade gå videre, og rart at vide :-).
   Bedste hilsner
   Søren

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!