ForsideAnmeldelserSlowroast kaffe fra Øristeriet

Kommentarer

Slowroast kaffe fra Øristeriet — 2 kommentarer

 1. Hej Søren

  Jeg synes at det lyder rigtig lækkert, og jeg ved at min mand vil elske at få kaffe fra Øristeriet, men jeg har dog lige et spørgsmål, før at jeg vil overraske ham med det. Vi har den maskine, som har vundet denne test http://madmaskiner.dk/espressomaskine-test/ Det er Siemens maskinen, men når den nu har en indbygget kaffekværn, hvad kan så bedst betale sig? Skal vi selv kværne bønnerne eller hvordan får vi den bedste kombination med bønner fra Øristeriet?

  Tak for hjælpen
  Kærlig hilsen Merethe

  • Hej Merethe
   Der er jeg dig svar skyldig, da jeg ikke selv har en espressomaskine, men jeg tænker, at I sagtens kan bruge maskinens kværn. I min anmeldelse af Øristeriet har jeg udelukkende brugt en stempelkande, hvor jeg kværner bønnerne til en mere grov konsistent.
   Fortsat god weekend.
   Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>