ForsideHovedretterItalienske kødboller i tomatsauce

Kommentarer

Italienske kødboller i tomatsauce — 5 kommentarer

  1. Stil en HEL Parmesanost på bordet … Ved du, hvor meget sådan en basse vejer?! Vi andre nøjes med at købe en god trekant ad gangen.

  2. Pingback: Opskrift tomatsuppe |

  3. Du kan vist ikke helt blive enig med dig selv om hvornår kødbollerne skal i!
    Under tomatsovs står der efter 1 time.
    Under kødboller står der at de skal stå og simre med i 1 time.
    Hvad mener du?

    • Hej Jørgen
      Det jeg kan se læse er, at kødbollerne skal i når saucen har simret i en time. Jeg har tilrettet, at de skal simre med i 60 minutter til 20 – 30 minutter. Dvs. når saucen har simret i 60 minutter tilsættes kødbollerne som simrer med i 20 – 30 minutter.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen