ForsideBagværkPastadej – Grundopskrift

Kommentarer

Pastadej – Grundopskrift — 11 kommentarer

  1. Pingback: Cannelloni med Laks |

  2. Det er en god opskrift – der rent faktisk virker. Pastaopskrifter har det med at svinge enormt meget i kvalitet ifht pastaens smidighed, men her er den ramt ret godt.

    Dog er din vurdering af, hvor meget pasta, der går pr. portion måske lidt i underkanten. Jeg synes at din vurdering passer til en (stor) forret. Som hovedret til fire er det måske lige i underkanten (men det er måske fordi, man ender med at voldæde pastaen pga. den gode smag).

    Mvh
    Michael

    • Hej Michael
      Mange tak for rosen. Opskriften er nok det der kommer nærmest en original pastadej opskrift.
      Angående mængden har du nok ret i, at det måske for en dansker er i underkanten til hovedret, hvilket jeg burde tilføje.
      En pastaret i Italien er f.eks. 1 retten efter antipastaretten. Dernæst kommer 2 retten, så man allerede er oppe på 3 retter, hvilket nok passer med mængden af pasta til 3 retter.
      God Pinse
      Søren

  3. Hej. En super dejlig detaljeret opskrift, mange tak for den 🙂
    Har et simpel spørgsmål, som er: hvor længe skal den hjemmelavede pasta koge?
    Mvh
    Annika

    • Hej Annika
      Mange tak for rosen :-).
      Pastaen skal koge i ca. 4 minutter. Må jeg hellere få skrevet ind og tak fordi du spurgte.
      Bedste hilsner
      Søren

  4. Super fin opskrift!! Her er lige et hurtigt spørgsmål :O, Hvordan opbevarer man bedst pastaen i et par timer før den skal koges? Leger lidt med tanken om at lave dejen om morgenen for så at bruge den til forret om aftenen

    • Hej Jonathan
      Hvis du laver pastaen om formiddagen kan du komme det i en lufttæt pose, som stilles på køl.
      Hvis du bare laver dejen pakkes den ind i husholdningsfilm, og stilles på køl indtil du skal bruge den til selvepasta.
      Bedste hilsner
      Søren

  5. Hvor længe vil du tro at den færdige dej kan holde sig i køleskabet?

    (Når jeg forsøger at klikke flueben til at jeg gerne vil have besked når der er svar, eller nye indlæg i tråden, får jeg en reklame, ud af siden 🙁)

    • Hejsa
      Først og fremmest beklager jeg, at der er en teknisk fejl på siden.
      En pastadej kan holde sig i kølebskabet i to til tre dage.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen