ForsideBagværkPastadej – Grundopskrift

Kommentarer

Pastadej – Grundopskrift — 3 kommentarer

  1. Pingback: Cannelloni med Laks |

  2. Det er en god opskrift – der rent faktisk virker. Pastaopskrifter har det med at svinge enormt meget i kvalitet ifht pastaens smidighed, men her er den ramt ret godt.

    Dog er din vurdering af, hvor meget pasta, der går pr. portion måske lidt i underkanten. Jeg synes at din vurdering passer til en (stor) forret. Som hovedret til fire er det måske lige i underkanten (men det er måske fordi, man ender med at voldæde pastaen pga. den gode smag).

    Mvh
    Michael

    • Hej Michael
      Mange tak for rosen. Opskriften er nok det der kommer nærmest en original pastadej opskrift.
      Angående mængden har du nok ret i, at det måske for en dansker er i underkanten til hovedret, hvilket jeg burde tilføje.
      En pastaret i Italien er f.eks. 1 retten efter antipastaretten. Dernæst kommer 2 retten, så man allerede er oppe på 3 retter, hvilket nok passer med mængden af pasta til 3 retter.
      God Pinse
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen