ForsideHovedretterBolognese den Ægte

Kommentarer

Bolognese den Ægte — 6 kommentarer

  1. Ok – er det her næsten ikke det samme som at ville starte en religionskrig 😉

    ***Ragu alla Napoletana har en masse tomater og bruger rødvin***

    ***Ragu alla Bolognese bruger hvidvin og mindre tomater***

    • Hej Kristian
      Det er det vist altid med det Italienske køkken. Afhænger også af hvilken italiensk kogebog der beskriver hvad. I den store tykke er det hvidvin. Antonio Carluccio er det rødvin.
      Bedste hilsner
      Søren

  2. Prøv med svinefedt i stedet for olivenolie. Det er godt. (Ægte er jo allerede ødelagt, så gå efter max smag 😉

  3. Meget lækker, laver aldrig den dårlige danske version mere. Min mand var så lykkelig for min middag. Så tak:)

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen