Gastromad på TV – Pasta med skaldyr
REKLAME
For en del år tilbage tilberedte jeg denne italienske pasta ret for min skønne hustru en aften i min daværende lejlighed. Sidenhen bringer retten altid skønne minder frem, og den er fortsat en af min hustrus ynglings retter. Her i den 5 udgave af Mig og Min Mad tilbereder jeg denne kæreste version af den lækre italienske pasta ret Frutti Del Mare, som betyder havets frugter, en skøn betegnelse for en italiensk klassiker.
Jeg har i opskriften valgt, at bruge friske blåmuslinger og hele blæksprutter. Det bør ikke afskrække en fra, at lave retten, hvis ens lokale supermarked ikke ligger inde med det. Man kan sagtens bruge frosne blæksprutte stykker, og en blandet pose med blåmuslinger, rejer og andet. Retten tager ca. 10 minutter at tilberede plus den tid man bruger på, at pille et løg, hvidløg, skrælle og skære et par gulerødder i tern. Så alt i alt, en virkelig delikat hverdags ret.
Pasta er noget rigtig mange holder og som er nemt, at lave i en travl hverdag. Hvorfor ikke kombinere det med de lækreste skaldyr i en ægte italiensk sauce, så den samtidig bliver langt bedre.
Der er fortsat masser af andre spændende opskrifter på Mig og Min Mad´s hjemmeside, og man kan hoppe over på deres spændende Youtube Kanal.