og

Gastromad på TV – Pasta med skaldyr

af | Anmeldelser, Fisk og Skaldyr, Hovedretter, Opskrifter, Pasta - Ris

REKLAME

For en del år tilbage tilberedte jeg denne italienske pasta ret for min skønne hustru en aften i min daværende lejlighed. Sidenhen bringer retten altid skønne minder frem, og den er fortsat en af min hustrus ynglings retter. Her i den 5 udgave af Mig og Min Mad tilbereder jeg denne kæreste version af den lækre italienske pasta ret Frutti Del Mare, som betyder havets frugter, en skøn betegnelse for en italiensk klassiker.

Jeg har i opskriften valgt, at bruge friske blåmuslinger og hele blæksprutter. Det bør ikke afskrække en fra, at lave retten, hvis ens lokale supermarked ikke ligger inde med det. Man kan sagtens bruge frosne blæksprutte stykker, og en blandet pose med blåmuslinger, rejer og andet. Retten tager ca. 10 minutter at tilberede plus den tid man bruger på, at pille et løg, hvidløg, skrælle og skære et par gulerødder i tern. Så alt i alt, en virkelig delikat hverdags ret.

 

Pasta er noget rigtig mange holder og som er nemt, at lave i en travl hverdag. Hvorfor ikke kombinere det med de lækreste skaldyr i en ægte italiensk sauce, så den samtidig bliver langt bedre.

 

 

Der er fortsat masser af andre spændende opskrifter på Mig og Min Mad´s hjemmeside, og man kan hoppe over på deres spændende Youtube Kanal.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

4 Kommentarer

 1. Lars

  Hej Søren

  Kunne du ikke prøve at lave noget hummer. Jeg har lyst til at grille den, men har hørt, at det skal man ikke gøre, da alle safterne så løber fra hummeren.
  Og hvad med tilbehør?

  Svar
 2. Linn

  Søren, det ser simpelthen så lækkert ud! Jeg synes tit, jeg ender med at lave de samme retter, da jeg bruger blåmuslinger – men næste gang tror jeg, jeg skal prøve din opskrift 🙂

  Svar
  • Søren

   Hej Linn
   Tak skal du have, og jeg kan kun anbefale den ;-).
   Bedste hilsner
   Søren

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!