Bruschetta & Pesto
Et af mine yndlingskøkkener er det Italienske pga. den kærlighed italienerne har for deres køkken og køkkentraditioner. Noget os danskere kan lære rigtig meget af. En nem måde at starte i det italienske køkken på er med antipasti (appetitvækkere eller små forretter), som serveres overalt i Italien, men varierer fra region til region. Eller til en vinaften med vennerne :-). Bruschetta er åben sandwich, som ex. grilles og gnides med et fed hvidløg, eller hakkede tomater blandet med tomater og basilikum. Her tre super nemme Bruschettaer.
Ingredienser:
- Godt italiensk brød eller andet brød med krumme.
- Basilikum pesto
- Sortfods skinke (Ibérico).
- Chilipølse.
- Oliven.
Skær brødet i passende skiver og rist dem. Smør et tyndt lag basilikum pesto på to af skiverne, hvor du på den ene lægger et par skiver chilipølse på. Den tredje skive dryppes der lidt olivenolie på og lægges et par skiver sortfodsskinke på. Sortfodsskinke (Ibérico) er spansk, men smager fantastisk og kan sagtens bruges til en italiensk bruschetta, tænker jeg :-). Man kan i stedet bruge en god parmaskinke. I løbet af 10 minutter er der antipasti.
Kommentarer
Bruschetta & Pesto — Ingen kommentarer