Et af mine yndlingskøkkener er det Italienske på grund af den kærlighed italienerne har for deres køkken og køkkentraditioner. Noget os danskere kan lære rigtig meget af. En nem måde at starte i det italienske køkken på er med antipasti som er appetitvækkere eller små forretter, der serveres overalt i Italien. De kan varierer fra region til region.
De kan ligeleds serveres til en lækker vinaften med vennerne.
Bruschetta er en åben sandwich af Ciabatta Brød, som eksempelvis grilles og gnides med et fed hvidløg, eller hakkede tomater blandet med tomater og basilikum. Her er tre super nemme Bruschettaer.
Prøv også: Burrata med ovntørrede tomater og skinke
Ingredienser:
- Godt italiensk brød eller andet brød med krumme.
- Basilikum pesto
- Sortfods skinke (Ibérico).
- Chilipølse.
- Oliven.
Skær brødet i passende skiver og rist dem. Smør et tyndt lag basilikum pesto på to af skiverne, hvor du på den ene lægger et par skiver chilipølse på. Den tredje skive dryppes der lidt olivenolie på og lægges et par skiver sortfodsskinke på. Sortfodsskinke (Ibérico) er spansk, men smager fantastisk og kan sagtens bruges til en italiensk bruschetta, tænker jeg :-). Man kan i stedet bruge en god parmaskinke. I løbet af 10 minutter er der antipasti.
0 kommentarer