ForsideOpskrifterHonning med blomster

Kommentarer

Honning med blomster — 2 kommentarer

  1. Det lyder virkeligt godt!
    Når honningen bliver varmet op er det dog ikke en fermentering da bakterierne dræbes. Det er honning infuseret med blomster og grundet det høje indhold af sukker bliver det konserveret.

    Hvis du blander vandet i og hælder det over blomsterne vil det boble helt vildt i et par dage/uger og det er fermenteret. Der skal formentlig mere vand i for at bakterierne kan leve. Men det smager også himmelsk.

    • Hej Thomas
      Det du skriver har du i og for sig ret i, da man ved opvarmning dræber bakterierne, og det derfor ikke fermenteres.
      Jeg kan bare konstatere at honningen selv efter opvarmning fermentere, dvs. bobler og ind i mellem flyder over.
      Hvad der gør at honningen alligevel bobler/fermentere må jeg være svar skyldig :-).
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>