og

Hokkaido Butternut Salat

af | Hovedretter, Opskrifter, Salater, Tilbehør

Opskrift på Hokkaido Butternut Salat

Salater er ikke det jeg har skrevet noget særligt om, selv om jeg holder meget af de forskellige slags jeg laver. Lige nu er det årstiden for rodfrugter og Hokkaido og Butternut squash til rimelige penge. Jeg holder meget af forskellige varme salater af enten hokkaido eller/og butternut squash, sammen med andre rodfrugter eller squash og aubergine.

Ingredienser:

  • 1/4 – ½ Hokkaido.
  • 1/4 – ½ Butternut squash.
  • 1/4 Knoldselleri.
  • ½ Glaskål.
  • 3 Friske figner.
  • Frisk koriander.
  • Saften fra en lime
  • Saften fra 1/4 appelsin.
  • Tørret chili frø.

Fremgangsmåde:

Del hokkaidoen og butternutten og fjern kernerne. Skræl knoldsellerien og glaskålen. Skær dem i tern af ca. 2 x 2 cm. Skær fignerne i kvarte. Bland lime- og appelsinsaft med chilifrø. Kom knoldselleri og glaskål i et ildfast fad, hvor halvdelen af marinaden hældes ved bag dem ved 180 grader i 10 minutter, hvorefter hokkaido og butternut kommet ved. Hæld resten af marinaden over sammen med salt og peber, og bag det yderligere i 10 minutter. Bland fignerne i den varme salat når den er færdig.

Prøv denne salat: Linsesalat

Hokkaido Butternut salat

Server salaten sammen med oksekød, kalvekød, kylling eller lammekød. Eller bare alene.

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!