ForsideOpskrifterSyltede Chili

Kommentarer

Syltede Chili — 12 kommentarer

    • Hej Morten
      Jeg ved ikke hvilken chili det er. Jeg fik sidste år en posefuld af en kollega, hvis søn har dyrket dem. De er ca. 2 – 3 cm. lange og buttede.
      Styrkemæssigt mærker man det med det samme, men det forsvinder igen efter kort tid. Jeg synes ikke de har den store citrus smag.
      Bedste hilsner
      Søren

  1. Jeps. Citron chili. De er ekstremt stærke 3 år planeten giver chiller skal jeg hilse at sige. Tak for opskriften.

    Mvh. Martin

  2. Kan man sylte alle slags chilier? Og bruge denne opskrift til dem alle?
    Er ny i faget ‘chili’ og har ikke mindre end 7 forskellige arter, så det ville være rart at kunne gennem nogle af dem 😆

    • Hej Katja
      Det kan du godt. De chilier jeg syltede som nu har stået i 1,5 år og smager fortsat godt, og har en rimelig styrke.
      Bedste hilsner
      Søren

  3. Hej har fået nogle chilier af min bror som siger det er verdens stærkeste chilier. Bliver i mindre stærke i smagen hvis man sylter dem ?

  4. Hej Søren, tak for en god og inspirerende side. Jeg har hen over sommeren haft tre slags chilie, med mange flere chilier end jeg kan nå, at spise og syltning er derfor oplagt, men hvorfor kanel og vanilje, er det for smagen eller kan det undlades?

    • Hej Jacob
      Mange tak for, at du finder inspiration hos mig :-).
      Kanel og vanilje er udelukkende for smagens skyld. Du kan sagtens udelade det.
      Bedste hilsner
      Søren

Skriv meget gerne en kommentar til opskriften eller bloggen