Gastromad på TV – Risotto og koteletter
REKLAME
Jeg er nu nået til den sidste i rækken af video indlæg for Superbrugsens Mig og Min Mad serie, som har jeg har været en del af sidste 5 måneder. Det har været en super fed rejse og oplevelse, at være med i, og samtidig følge de andre bloggeres videoer. I det foregående indlæg havde jeg fornøjelsen af, at have min svigersøn med i køkkenet.
Videomediet giver opskrifterne en anden dimension, hvor man på ca. 3 – 4 minutter får et rigtig godt overblik over, hvordan retterne tilberedes.
Her i det sidste indlæg viser jeg, hvordan man laver en ægte italiensk svampe risotto og dertil en lækker skaft kotelet med salvieblade. Opskriften finder man på Mig og Min Mad.
Retten kan lyde som weekend mad, men jeg viser, hvordan man uden problemer kan tilberede en italiensk inspireret ret på en hverdag. Det behøves nemlig ikke, at være specielt vanskeligt, at lave noget rigtig lækkert en hverdag. Dette har også været ideen bag Mig og Min Mad, at retterne skal kunne tilberedes en hverdag, samtidig noget alle kan være med til. For mig har det været skønt, at vise hvordan retterne er noget alle kan tilberede, og derved få en variation af mad i hverdagen.
Lækker ret, men jeg synes risottoen bliver mere smagfuld hvis man lige rister svampene hårdt af før de kommes i risene.
Det er også en måde, at gøre det på. Man kan tilmed vende svampene med lidt hvidløg og evt. frisk hakket timian.
Bedste hilsner
Søren