og

Gastromad på TV – Risotto og koteletter

af | 18. aug 2016 | Anmeldelser, Hovedretter, Opskrifter, Pasta - Ris, Svinekød

REKLAME

 

Jeg er nu nået til den sidste i rækken af video indlæg for Superbrugsens Mig og Min Mad serie, som har jeg har været en del af sidste 5 måneder. Det har været en super fed rejse og oplevelse, at være med i, og samtidig følge de andre bloggeres videoer. I det foregående indlæg havde jeg fornøjelsen af, at have min svigersøn med i køkkenet.
Videomediet giver opskrifterne en anden dimension, hvor man på ca. 3 – 4 minutter får et rigtig godt overblik over, hvordan retterne tilberedes.

 

 

Her i det sidste indlæg viser jeg, hvordan man laver en ægte italiensk svampe risotto og dertil en lækker skaft kotelet med salvieblade. Opskriften finder man på Mig og Min Mad.

Retten kan lyde som weekend mad, men jeg viser, hvordan man uden problemer kan tilberede en italiensk inspireret ret på en hverdag. Det behøves nemlig ikke, at være specielt vanskeligt, at lave noget rigtig lækkert en hverdag. Dette har også været ideen bag Mig og Min Mad, at retterne skal kunne tilberedes en hverdag, samtidig noget alle kan være med til. For mig har det været skønt, at vise hvordan retterne er noget alle kan tilberede, og derved få en variation af mad i hverdagen.

 

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

2 Kommentarer

  1. Uffe Sjøgren

    Lækker ret, men jeg synes risottoen bliver mere smagfuld hvis man lige rister svampene hårdt af før de kommes i risene.

    Svar
    • Søren

      Det er også en måde, at gøre det på. Man kan tilmed vende svampene med lidt hvidløg og evt. frisk hakket timian.
      Bedste hilsner
      Søren

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg hedder Søren og står bag GASTROmad som jeg startede i foråret 2011.
Jeg er bosat på Fanø ud for Vadehavet.
På GASTROmad finder du flere hundrede gennemprøvede og spændende opskrifter om både hverdagsmad og gæstemad.
Du kan ligeledes læse om madanmeldelser, vinanmeldelser, rejser og anmeldelser af køkkengadgets.

Jeg er desuden medforfatter på kogebogen Mad med Røg.

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!