Sæsonen for den skønne og vidunderlige stenbiderrogn er skudt i gang. Jeg har fået købt og renset det første kilo stenbiderrogn, som er lagt i mindre poser og smidt i fryseren til senere brug.
Stenbiderrognen er et rigtig godt alternativ til den meget kostbare kaviar fra størren, og køber man den urenset kan prisen næsten falde med 40%.
Stenbiderrognen er utrolig frisk og passer godt til mange forskellige lækre rette med både æg, fisk, skaldyr og sågar lam og kalv eller andet.
Mange restauranter bruger stenbiderrognen til eller i flere af deres gode retter fra februar til slut marts.
Meget ofte tænker jeg, at stenbiderrognen er det første tegn på, at vinteren er ved, at være slut og foråret langsomt kommer.
Jeg har samlet 8 af nogle af mine bedste opskrifter med stenbiderrogn, nu da sæsonen er skudt i gang.
Rigtig god fornøjelse.
Rejecocktail med Stenbiderrogn
Ceviche, Avocado & Stenbiderrogn
Bladselleri, rygesost & Stenbiderrogn
Sikke nogle lækre opskrifter og smukke billeder!! Herligt med input til flere muligheder, så man kan prøve lidt andet end den klassiske blinis udgave (som jo også er god!).
Hej Anette
Mange tak for rosen. Jeg synes, det er rart med flere variationer af stenbiderrognen.
Bedste hilsner
Søren