og

8 opskrifter med stenbiderrogn

af | Fisk og Skaldyr, Forretter, Frokost, Grøntsager

Sæsonen for den skønne og vidunderlige stenbiderrogn er skudt i gang. Jeg har fået købt og renset det første kilo stenbiderrogn, som er lagt i mindre poser og smidt i fryseren til senere brug.
Stenbiderrognen er et rigtig godt alternativ til den meget kostbare kaviar fra størren, og køber man den urenset kan prisen næsten falde med 40%.
Stenbiderrognen er utrolig frisk og passer godt til mange forskellige lækre rette med både æg, fisk, skaldyr og sågar lam og kalv eller andet.
Mange restauranter bruger stenbiderrognen til eller i flere af deres gode retter fra februar til slut marts.

Meget ofte tænker jeg, at stenbiderrognen er det første tegn på, at vinteren er ved, at være slut og foråret langsomt kommer.
Jeg har samlet 8 af nogle af mine bedste opskrifter med stenbiderrogn, nu da sæsonen er skudt i gang.
Rigtig god fornøjelse.

 

Stenbiderrogn & Rygeost

 

Grillet Porre & Stenbiderrogn

 

Stenbiderrogn på Pocheret Æg

 

Stenbiderrogn & Blinis

 

Rejecocktail med Stenbiderrogn

 

Ceviche, Avocado & Stenbiderrogn

 

Bladselleri, rygesost & Stenbiderrogn

 

Rugbrød med Stenbiderrogn

 

 

Andre vildt gode opskrifter

Hvad synes du om denne opskrift?

2 Kommentarer

  1. Anette

    Sikke nogle lækre opskrifter og smukke billeder!! Herligt med input til flere muligheder, så man kan prøve lidt andet end den klassiske blinis udgave (som jo også er god!).

    Svar
    • Søren

      Hej Anette
      Mange tak for rosen. Jeg synes, det er rart med flere variationer af stenbiderrognen.
      Bedste hilsner
      Søren

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gastromad Logo

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked i din mail når der er nye inspirerende ting på Gastromad.


Ved tilmelding modtager du en mail du skal bekræfte.

Du er blevet tilmeldt mit nyhedsbrev!